Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 181
Vis tilbud
Booking.com
USD 190
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 03.10.21
Trip.com
USD 177
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 03.10.21
Hotels.comUSD 181
PricelineUSD 190
FindHotel
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (84)
Filtrer anmeldelser
84 resultater
Vurdering fra reisende
47
19
9
6
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
47
19
9
6
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5257 av 84 anmeldelser
Anmeldt 13. juli 2020

Hotellet ligger rett over veien for kunstnerboligen "Grotten" i hjørnet av selve slottsparken. En fantastisk fin park midt i hjerte av Oslo. Fra hotellet har man en kort gåtur til de fleste sentrumsnære attraksjoner i byen. Og vegg-i-vegg finner man Kunstnernes Hus og Litteraturhuset for de som vil ha litt mer inspirasjon og åndelig påfyll under et besøk i hovedstaden. Rommene er ikke helt som på et moderne hotell, men helt OK.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, 168teddym
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dalila Ulriksen, Daglig leder på Thon Hotel Slottsparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Kjære 186teddym,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse om vårt hotell.
Så hyggelig å høre at du var fornøyd med beliggenheten av hotellet og hadde det enkelt med å komme det rundt til både slottsparken og Kunstnerens hus.

Vi håper å kunne ønske deg velkommen til Thon Hotel Slottsparken om ikke så lenge.

God sommer!

Dalila Ulriksen
Resepsjonssjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Vi endte opp med Thon da jeg hadde hørt mye bra om frokosten.
Vi ankom fredag ettermiddag, fikk tildelt parkering og prøvde etter beste evne å buksere oss forbi hull, betongkanter og etterlatt bygningsmateriell. «Vår» plass var opptatt så vi tok den eneste ledige plassen (bil på vår plass skulle ha stått der vi endte opp så det ble igrunn et internt bytte..)
Rommet var stort og greit, med et lite kjøkken - veldig praktisk med kjøleskap iallfall. Undertegnede måtte legge seg i sovesofaen da dobbeltsengen var for myk og ubehagelig (første gang opplevd på hotell..). Nevnte sovesofa helte nedover i begge ender og jeg overdriver ikke når jeg sier at den skreik bare ved å se på den.
Vel. Mannen ble sendt til resepsjonen for å skaffe flere puter slik at kone i det minste fikk ligge i vater. Det tok 35 minutter å få dette til rommet. Da var det i tillegg så varmt på rommet og vi fant ingen termostat å regulere, slik at å åpne vinduene ble utveien. Dessverre var musikken fra omkringliggende bar/restaurant så plagsom og høy, at det bare var å lukke igjen (dette er ikke nevnt i hotellets beskrivelse på nett..) og forsøke å sove i varmen og støyen som jo trengte gjennom vinduene.
Frokost lørdag var bestilt, vi forventet å måtte vente, men ikke at folk som kom etter oss og bestilte mat etter oss faktisk skulle få maten og spise opp før vi i det hele tatt fikk bestille....
Vi reiste på vår planlagte utflukt og returnerte til vår forhåndsbetalte parkeringsplass på ettermiddagen. Den var da fremdeles opptatt og den vi hadde «lånt» var også opptatt. Etter å ha henvendt oss til resepsjonen der en åpenbar dobbeltbooking av parkeringsplass var gjort (ikke av vår tildelte plass, men av den vi lånte), ble vi henvist til å finne parkering andre steder...
Legging lørdag kveld forløp noe bedre da resepsjonen hadde fått skrudd ned temperaturen på rommet, musikken derimot var det ikke gjort noe med..
Frokost søndag var noget bedre hva angår tid før vi fikk bestille. Heldigvis. Det er forøvrig tomt for eplejuice, frukt/yoghurt og croissanter når vi ankommer 1015.
Vi bestiller mat til fire personer. Får servert til tre. Sistemann sin mat kommer «snart». Hun hadde bestilt to små pannekaker med sukker på....
Etter 15 minutter spør vi hvor det blir av maten hennes, hvorpå servitøren etter en stund kommer tilbake og sier at det er tomt for pannekaker. Da er vi to andre ved bordet som hadde fått pannekaker.
Da sitter altså min 7åring ved bordet uten mat, og får ikke tilbud om noe som helst annet av servitøren enn et «beklager, ikke noe jeg kan gjøre...»
Mor har heldigvis ikke spist sine pannekaker og ber om å få en tallerken og sukker slik at datter kan få mat.

Dette var et utrolig skuffende hotellopphold - jeg har tilbragt mange netter på hotell men aldri opplevd lignende.
Jeg har og forståelse for at vi er i spesielle tider, men dette var bare tragisk. Vi kommer aldri til å velge Thon igjen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 734trines
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dalila Ulriksen, Daglig leder på Thon Hotel Slottsparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Kjære Trine,

Tusen takk for en åpen og detaljert tilbakemelding fra ditt siste opphold hos oss.
Vårt overordnede mål er å yte fantastisk service for alle våre gjester – vi ønsker å skape minnerike gjesteopplevelser. Ut ifra din tilbakemelding er det dessverre tydelig at det ikke var alt som gikk like bra når du bodde hos oss, noe vi beklager på det sterkeste.

Det er fryktelig leit å lese at det ble så mye krøll med deres parkeringsplass og at deres tildelte plass var tatt fra en annen gjest. Jeg leser ut i fra resepsjons-rapport at det dessverre ble byttet uten resepsjonistens kjennskap slik at de ikke hadde oversikt over at begge plasser var tildelt. Det er selvsagt allikevel kjedelig at dette gikk utover dere.

Alle våre hotellværelser er utstyrt med Jensen senger som de fleste skal oppleve god liggekomfort i. Det er svært leit at sengen oppleves for myk, og vi har stor forståelse for at det dermed ikke gav god komfort.
Vanligvis er vi raske på fot når det forespørres noe til hotellværelser men frykter at det har vært travelt for resepsjonisten og dermed ikke hatt anledning til å bringe ekstra puter umiddelbart.

Hotellet selv har ingen bar eller restaurant slik at musikk som var støyende tenker jeg har måtte vært en av nabo byggene.
Det er dessverre begrenset på hvor mye vi kan styre støy utenfor vårt hotell og ellers i nabobygget men jeg vet at våre resepsjonister er raske til å løpe og forsøke å dempe støy i rundt-liggende bygg så langt det lar seg gjøre.

Når det kommer til frokosten skal vi selvfølgelig følge opp. Ta gjerne kontakt med meg direkte på mail dalila.ulriksen@olavthon.no slik at vi kan finne en tilfredsstillende løsning på dette.

Jeg håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake slik at vi får muligheten til å vise deg hotellet og frokosten fra en bedre side.

Alt godt,
Dalila Ulriksen
Resepsjonssjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Positivt:
- Rommene var over forventning. Business familierom var helt topp for familie på 4.
- Sentrumsnært

Ekstremt negativt:
- Parkering er helt krise på alle nivåer: Kapasitet, tilgjengelighet, lett å navigere til, pris, trangt, fartsdumper som skraper opp understellet osv. Aldri kjør med bil til dette hotellet.
- Frokost: Også krise på alle nivåer: Måtte gå til et annet hotell for frokost, måtte vente 45min på å få komme inn, fikk et speilegg til frokost. Resten var tomt. Måtte be om å få to tørre brødskiver til. Fullstendig underbemannet frokost restaurant. Dropp frokost så lenge det er Corona og spis heller frokost på en cafe i nærheten.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 754kristianu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dalila Ulriksen, Daglig leder på Thon Hotel Slottsparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2020

Kjære Kristian,


Tusen takk for en åpen og ærlig tilbakemelding fra ditt siste opphold hos oss på Thon Hotel Slottsparken.
Det er ordentlig leit å lese deres erfaringer med frokost samt våre parkeringsplasser i bakgården.

Av smittevernhensyn har vi vært pålagt å servere frokost som A La Carte noe som dessverre har skapt utfordringer når det gjelder smittevern krav om avstand på 1m samt lang ventetid når det i overkant er 500 gjester til frokost da vi til enhver tid har vært oppmerksomme på å ikke overstige antall gjester i salen samtidig. Jeg har full forståelse at dere ikke hadde en god frokostopplevelse når det både var venting samt mangel på mat. Og jeg har forståelse for at du kjenner deg skuffet over oss, for her har vi absolutt ikke klart å levere.
For å minimere antallet gjester til frokost hos oss grunnet smittevern ble flere av våre gjester sendt til Cafe Europa som ett tiltak da de hadde betraktelig mindre gjester. Vårt håp var å skape en bedre frokost opplevelse for våre boende gjester, men her har vi ikke klart å levere.
Etter en ny runde med tiltak fra FHI og Regjeringen er det nå bestemt at serveringssteder sakte men sikkert kan gå over til bufeet servering igjen. Vi gleder oss enormt på vegne av våre gjester for å igjen kunne servere frokost og tilby en god opplevelse som vi er vandt med før "corona tid".

Når det kommer til parkeringen er helt enig i at det kan er trangt for enkelte biler. Vi har 12 plasser tilegnet hotellet for 247 hotellværelser. Med det er tilgjengeligheten svært lav i høy-sesong da mange ankommer med bil. Jeg ser dog at dere ikke parkerte hos oss på hotellet? Navigering til oss er svært enkel- da det er ute plasser plasser rett i vår bakgård. Er det slik at dere parkerte i nærliggende garasje , skjønner jeg absolutt at det kan være vanskelig å navigere med en-veiskjørte gater.


På den positive siden er det veldig hyggelig å lese at dere syns våre familie-rom stod til og over forventning.

Vennlig hilsen,
Dalila Ulriksen
Resepsjonssjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020

Fra vi stilte oss i kø, til frokosten var på bordet, tok det 1 t og 10 min. Vi ble stående i kø tett i tett utenfor i gangen, dette var ikke trygt i forhold til smitte. Vi fikk kaldt speilegg og de var tom for bacon. Hotellet kunne lett ha gjort dette bedre, for eksempel ved å utvide frokosttiden fra 09.30 til 11, slik at folk fikk fordelt seg.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 1vivianns
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dalila Ulriksen, Daglig leder på Thon Hotel Slottsparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juli 2020

Kjære 1vivianns,

Tusen takk for din ærlige tilbakemelding fra ditt siste opphold hos på Thon Hotell Slottsparken.

Det er svært beklagelig at ventetiden for frokosten ble så lang for dere. Vi er dessverre kjent med ventetiden med i overkant av 550 gjester de siste dager. Da vi er påbudt å servere A la Carte meny av smittevernhensyn har vi dessverre hatt utfordringer hvor pågangen er størst mellom 09-09:30.
Vi vil bruke observasjonene dine i forbedringsarbeidet vårt og igangsette korrigerende tiltak for å forbedre frokost opplevelsen, ivareta smittevern og med det tar med oss deres forslag med utvidelse av frokosttider hvor vi forsøker allerede i morgen med å utvide til kl. 10:00 i første omgang.

Det gleder med å vite at vi får en ny sjanse hos dere i morgen og som snakket litt sammen per telefon vil jeg gjøre mitt aller beste for at ventetiden for dere ikke blir så lang og påpasselig for at smittevern overholdes.

Igjen, så beklager jeg på det sterkeste for frokost opplevelsen.
Du skal vite at dine tilbakemeldinger er med på å gjøre oss bedre.

Mvh,
Dalila Ulriksen
Resepsjonssjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Fin beliggenhet og veldig hyggelig betjening. Hotellet som helhet svarte til forventningene.
Kunnskapene om cøliaki hos betjeningen i frokostsalen er derimot såpass dårlig at cøliakere bør holde seg unna...

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, buttings
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Slottsparken, Resepsjonssjef på Thon Hotel Slottsparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juli 2020

Kjære Berit,

Tusen takk for en åpen og ærlig tilbakemelding fra ditt siste opphold hos oss.

Jeg har forståelse for at du kjenner deg skuffet dersom våre servitører ikke viste forståelse for cøliaki.
Vi tar med oss din tilbakemelding og gjennomgår viktigheten av å ha kjennskap til de forskjellige allergener med våre servitører. Du skal vite at dine tilbakemeldinger er med på å gjøre oss bedre.

På den positive siden er det veldig hyggelig å lese at du fikk et godt inntrykk av personalet på hotellet.
Vårt overordnede mål er å yte fantastisk service for alle våre gjester, og dermed er vi svært glade for at det var slik du ellers oppfattet oss.

Hjertelig velkommen tilbake!

Mvh,
Dalila Ulriksen
Resepsjonssjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser