Da vi skulle booke bosted for ferien i Oslo, vurderte vi først å leie leilighet via AirBnb. Men ettersom vi har bodd i Oslo og vet hvor varmt det kan bli i en leilighet om det er varmt ute, fant vi ut at hotell og aircondition var tryggest.
Vi burde kanskje ant uråd da vi ved innsjekk overhørte en annen gjest spørre resepsjonisten etter vifte og tynnere dyne... For det viste seg, selv om hotellet reklamerer med "Klimaanlegg", at aircondition har de IKKE. Da vi etter oppdagelsen forhørte oss i resepsjonen, ble vi fortalt at det er et automatisk klimaanlegg som styres etter temperaturen ute. Vel, det må ha tatt kveld, for i leiligheten vi leide, var det VARMT. Noe som resulterte i at vi måtte ha alle vinduene åpne. Grunnet støy fra nærliggende utested, resulterte det i at barna ikke sovnet før langt på natt, mens vi voksne våknet flere ganger i løpet av natta. Vi skjønner at det ikke er total stillhet som råder midt i byen, men med vinduene lukket ble det faktisk stille. Men valget sto mellom 30 grader i leiligheta eller stillhet. Vi bodde i leiligheten flere netter og samtlige i reisefølget sov dårlig alle nettene.
Ellers er hotellet greit. Rent og sentralt. Men manglende aircondition, til tross for lovnader om dette på hjemmesiden, er avgjørende for at vi ikke kommer tilbake.