Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 153
Vis tilbud
Booking.com
USD 153
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.11.21
ZenHotels.com
USD 132
Vis tilbud
FindHotelUSD 155
Hotels.comUSD 153
PricelineUSD 162
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (89)
Filtrer anmeldelser
89 resultater
Vurdering fra reisende
49
21
10
6
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
49
21
10
6
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4550 av 89 anmeldelser
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Vi bodde på hotellet ei lita uke og stortrivdes både med rommet,frokosten og beliggenheten. PS!
Har du med bil så benytt Holberg Parkering(3 minutt gange) de er absolutt rimeligste alternativet. Halv pris i forhold til andre inkludert hotellets parkering(som dessuten er ute og ubevoktet). Veldig trivelig personale både i resepsjon og ikkje minst i frokostsalen...

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Pathfinder269084
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dalila Ulriksen, Daglig leder på Thon Hotel Slottsparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2020

Kjære Pathfinder269084,

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding fra ditt siste opphold hos oss. Dette varmet våre hjerter!
Det er virkelig vår ambisjon å levere personlig og ekte-følt service i alle ledd, derfor gleder det oss ekstra å lese de fine kommenatarene om vårt Team.

Varmt velkommen tilbake ved en senere anledning og fortsatt god sommer!

Alt godt,
Dalila Ulriksen
Respesjonssjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Thon Hotel Slottsparken er et flott hotell som anbefales! Meget vennlige ansatte og imponert over betjeningen i frokostsalen, meget vennlige og raske. Vi bodde på Superior og Junior Suite og rommene var meget stilfulle og rene. Gir terningkast 7 :) Vi kommer garantert tilbake til dette hotellet. En stor hilsen til personalet!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 827kjetilt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dalila Ulriksen, Daglig leder på Thon Hotel Slottsparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2020

Kjære Kjetil,

Varmt takk for usedvanlig hyggelig tilbakemelding og for at du anbefaler Thon Hotel Slottsparken videre.
Det gleder oss spesielt å lese at du satte så stor pris på våre ansatte og trekker de frem med så fantastisk hyggelige ord.

Vi håper vi får se dere igjen på Thon Hotel Slottsparken om ikke så lenge.
Team Slottsparken hilser tilbake og ønsker dere en fortsatt deilig sommer!

Beste hilsener,
Dalila Ulriksen
Resepsjonssjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

Da vi skulle booke bosted for ferien i Oslo, vurderte vi først å leie leilighet via AirBnb. Men ettersom vi har bodd i Oslo og vet hvor varmt det kan bli i en leilighet om det er varmt ute, fant vi ut at hotell og aircondition var tryggest.

Vi burde kanskje ant uråd da vi ved innsjekk overhørte en annen gjest spørre resepsjonisten etter vifte og tynnere dyne... For det viste seg, selv om hotellet reklamerer med "Klimaanlegg", at aircondition har de IKKE. Da vi etter oppdagelsen forhørte oss i resepsjonen, ble vi fortalt at det er et automatisk klimaanlegg som styres etter temperaturen ute. Vel, det må ha tatt kveld, for i leiligheten vi leide, var det VARMT. Noe som resulterte i at vi måtte ha alle vinduene åpne. Grunnet støy fra nærliggende utested, resulterte det i at barna ikke sovnet før langt på natt, mens vi voksne våknet flere ganger i løpet av natta. Vi skjønner at det ikke er total stillhet som råder midt i byen, men med vinduene lukket ble det faktisk stille. Men valget sto mellom 30 grader i leiligheta eller stillhet. Vi bodde i leiligheten flere netter og samtlige i reisefølget sov dårlig alle nettene.

Ellers er hotellet greit. Rent og sentralt. Men manglende aircondition, til tross for lovnader om dette på hjemmesiden, er avgjørende for at vi ikke kommer tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Ane B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dalila Ulriksen, Daglig leder på Thon Hotel Slottsparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Kjære Ane,

Hjertelig takk for din tilbakemelding!

Det er trist å lese at varmen påførte dårlige søvn netter for dere hos oss.
Dessverre er ikke Thon Hotel Slottsparken utstyrt med aircondition og opplysninger om ventilasjonsanlegg som dere fikk fra vårt resepsjonsteam stemmer.
Videre ser jeg at det informeres om at Thon Hotel Slottsparken lover aircondition på våre nettsider som jeg ønsker å presisere at vi ikke har oppført. Verken for ventilasjons eller aircondition opplyses det om på Thon Hotels sine nettsider for Thon Hotel Slottsparken. Jeg er dermed noe usikker på hvor denne lovnaden kom fra.
Jeg tok meg friheten til å sjekke våre samarbeids partnere som booking.com samt hotels.com men finner heller ikke denne informasjonen på nettsidene der.

Om du har anledning til å sende meg en e-post om hvor denne informasjonen befinner seg hadde jeg satt stor pris på det. Dette for at vi skal kunne løse feilinformasjonen slik at det i fremtiden ikke blir noen misforståelser. Du kan gjerne sende meg en e-post på dalila.ulriksen@olavthon.no

Håper vi får gleden av å ønske dere velkommen tilbake.
Alt godt,
Dalila Ulriksen
Resepsjonssjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

Hyggelig betjening store og fine rom bra renhold og meget bra frokost
Et hotell vi kommer til og bruke igjen og trygt kan anbefale til venner og familie.
Meget bra beliggenhet, parkering kan være en utfordring.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Service
Takk, trondstange
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dalila Ulriksen, Daglig leder på Thon Hotel Slottsparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Kjære Trondstange,

Tusen hjertelig takk for en så hyggelig tilbakemelding!
Det er svært hyggelig å lese om ditt opphold hos oss på Thon Hotel Slottsparken.
Da er det ekstra hyggelig å lese at vi leverer der vi skal.

Varmt velkommen tilbake ved en senere anledning og riktig god fortsettelse på sommeren!

Alt godt,
Dalila Ulriksen
Resepsjonssjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Utested i kjelleren som virkelig holder det gående med karaoke, allsang og mye bass. Fikk forsikringer om at støyen skulle avta etter 23.00, men da startet nachspielet og lyden ble satt opp et par hakk.

Store, fine og ryddige rom, men bråk og støy helt til det blir morgen trekker ned.

Vil du være med på festen er dette hotellet, søker du ro og vil sove, velger du et annet hotell

Dato for oppholdet: juli 2020
1  Takk, perofs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Dalila Ulriksen, Daglig leder på Thon Hotel Slottsparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Hei Perofs og tusen takk for din tilbakemelding!

Jeg beklager virkelig at du ikke fikk den opplevelsen du forventet denne gangen. Det er fryktelig leit å høre om støy fra cafe som påvirket deres nattesøvn. Jeg kan forsikre dere at denne cafeen ikke er en del av hotellet og er uavhengig utleier i samme gård. Vår resepsjon er 24 timer til stedet og bistår gjerne med å rette det som måtte forstyrre opphold så lenge vi får beskjed om det.
Alltid best å kontakte oss under oppholdet så gjør vi vårt ytterste for å rette det som ikke stemmer og du får et så behagelig opphold som mulig mens du er vår gjest.
Tilbakemeldingen deres vil selvsagt tas videre med utleier, og vi setter pris på at du har tatt deg tid til å skrive til oss.

På den positive siden er det svært hyggelig å lese at du syns våre hotellværelser er store og fine.

Vi håper at vi får ønske deg hjertelig velkommen tilbake til oss igjen.
Vennlig hilsen,
Dalila Ulriksen
Resepsjonssjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser