Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
4,0 av 5 boblerSovekvalitet
Dalila Ulriksen, EierThon Hotel Slottsparken, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 21. sep. 2020
Kjære Macstrand,
Stor takk for din fantastiske tilbakemelding! Dette varmet virkelig våre hjerter.
Det gleder meg å lese at dere satte pris på variasjonen på vår frokostbuffet.
Vår ambisjon er å alltid levere noe for alles smak, og vi er glade for at du fant lett frem til glutenfrie alternativer.

På vegne av hele teamet, håper jeg vi kan få gleden av å ønske dere velkommen tilbake om ikke så lenge.

Alt godt,
1.2 km fra Thon Hotel Slottsparken
Svømmebasseng
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 10. september 2020

En god opplevelse fra ankomst til avreise. Betjeningen var veldig hyggelig og service minded. Rommene var rene og pene. Stor TV med mulighet til å streame innhold fra egen mobil. Badet virket forholdsvis nytt, med behagelige grå gulvfliser. Frokost buffet var fantastisk med et stort utvalg av både varme og kalde retter, inklusive en egen avdeling med allergivennlige produkter. Jeg kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: september 2020
    • Rom
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, 411kjetil
Emelie Andersson, Gjestetjenester/resepsjon på Thon Hotel Slottsparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2020

Kjære Kjetil,

Stor takk for din fantastiske tilbakemelding! Denne lesingen varmet virkelig våre hjerter.
Det er vår ambisjonen å levere personlig service i alle ledd, derfor er vi spesielt glade for å lese at vårt personal er nevnt.
Vi håper på mange flere besøk etterhvert.

Varmt velkommen tilbake ved en senere anledning.

Vennlig hilsen,

Anmeldt 10. august 2020

Flott hotell anbefales, Sentral belggenhet med kort vei til facilteter i Oslo. Flott frokost. Vennlig betjening. Rolig selv om det lå i et trafikkert område. Vi lå høyt oppe i bygget og hadde en liten terasse der vi kunne nyte noen timer sol om ettermiddagen. Vi reiste med bil men resten av familien bodde privat derfor ikke problemer med parkering

Romtips: Beste utsikt
Dato for oppholdet: juli 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, Kunstneren
Emelie Andersson, Gjestetjenester/resepsjon på Thon Hotel Slottsparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Kjære Kunstneren,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og for at du tok deg tid til å dele din opplevelse!
Det gleder oss at dere hadde et fint opphold hos oss og jeg håper vi snart får hilse dere velkommen tilbake.

Fortsatt god sommer!

Med vennlig hilsen,
Emelie Andersson
Assisterende resepsjonssjef

Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Rommet var stort og fint, men vi ble advart om at brannalarmen ofte går om natta her. Og jammen gjorde den det nå også. 03:30 gikk alarmen og man løp ned i resepsjonen og fikk vite at det var kokken som lagde mat. Det var også svært lytt mellom etasjene noe som gjorde at vi alle sov dårlig. Ellers super beliggenhet og hyggelig personale.

Dato for oppholdet: august 2020
Takk, elisabethstrandv

Kjære elisabethstrandv,

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele dine tanker om oppholdet hos oss. Det er veldig hyggelig å lese at dere er fornøyd med rommet, beliggenheten og personalet.
Jeg beklager veldig for brannalarmen og at dere opplevde at det var lytt mellom etasjene. Brannalarmen går ikke ofte om natten her, men akkurat den uken hadde vi dessverre to alarmer, en sent om kvelden og en om natten. Disse var heldigvis falske alarmer og dermed ikke noen risiko for våre gjester, men vi har selvfølgelig forståelse at det er en skremmende opplevelse og forstyrrer nattesøvnen.
Jeg håper vi får mulighet til å hilse dere velkommen tilbake ved en annen anledning.

Fortsatt god sommer!
Med vennlig hilsen,
Emelie Andersson
Assisterende resepsjonssjef

Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Vi bodde på hotellet ei lita uke og stortrivdes både med rommet,frokosten og beliggenheten. PS!
Har du med bil så benytt Holberg Parkering(3 minutt gange) de er absolutt rimeligste alternativet. Halv pris i forhold til andre inkludert hotellets parkering(som dessuten er ute og ubevoktet). Veldig trivelig personale både i resepsjon og ikkje minst i frokostsalen...👍🏻👍🏻

Dato for oppholdet: august 2020
Takk, Pathfinder269084
Dalila Ulriksen, Daglig leder på Thon Hotel Slottsparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2020

Kjære Pathfinder269084,

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding fra ditt siste opphold hos oss. Dette varmet våre hjerter!
Det er virkelig vår ambisjon å levere personlig og ekte-følt service i alle ledd, derfor gleder det oss ekstra å lese de fine kommenatarene om vårt Team.

Varmt velkommen tilbake ved en senere anledning og fortsatt god sommer!

Alt godt,
Respesjonssjef

Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Thon Hotel Slottsparken er et flott hotell som anbefales! Meget vennlige ansatte og imponert over betjeningen i frokostsalen, meget vennlige og raske. Vi bodde på Superior og Junior Suite og rommene var meget stilfulle og rene. Gir terningkast 7 :) Vi kommer garantert tilbake til dette hotellet. En stor hilsen til personalet!

Dato for oppholdet: juli 2020
1  Takk, 827kjetilt
Dalila Ulriksen, Daglig leder på Thon Hotel Slottsparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2020

Kjære Kjetil,

Varmt takk for usedvanlig hyggelig tilbakemelding og for at du anbefaler Thon Hotel Slottsparken videre.
Det gleder oss spesielt å lese at du satte så stor pris på våre ansatte og trekker de frem med så fantastisk hyggelige ord.

Vi håper vi får se dere igjen på Thon Hotel Slottsparken om ikke så lenge.
Team Slottsparken hilser tilbake og ønsker dere en fortsatt deilig sommer!

Beste hilsener,