Vi kom frem sent etter en lang dag med kjøring fra Stockholm med to barn. Pleier vanligvis bo på Scandic, men siden de var utsolgt på disse dagene tenkte vi at vi kunne teste ut dette hotelet. Booket et "business room" til en grei pris.
Rommet i seg selv var veldig fint,atskilt del med seng til oss voksne og en del med sofesofa til ungene. Var også en pult, og et spisebord og et lite kjøleskap. La merke til når vi kom at håndtaket til badet, og den "dispenseren" til såpen virket som ikke var rengjort. Vi var trøtte hele gjengen, så jeg tørket over selv med antibac.
Dagen etter finner sønnen min et par bokser med cider,og ringene til boksene ligger på gulvet ved siden av vinduet og sovesofaen. Gulvet her virket også skittent og ikke som det var vasket. Ser også senere at hjørnene i dusjen ikke virker rengjort, samme rundt proppen i vasken.
Vi ga beskjed om ciderboksene samme dag i resepsjonen, og fikk tilbud om at vi kunne få noe drikke som kompensasjon? Kunne også sende en mail til de med bilder. Dette har vi gjort, men har ikke fått noe tilbakemelding fra Thon ennå.
Frokosten her var fantastisk, og de som jobbet under frokosten var smilende og imøtekommende. Buffeten inneholdt kjempe mye god mat, og alt var ferskt og nybakt.
Masse deilig frukt, og til og med fersk ananas. Både oss og ungene elsket frokosten og det var en god start på dagen.
Det var litt kø andre dagen vi skulle ha frokost, men selv med fullsatt spisesal, så var de ansatte hyggelige og effektive og fant et bord til oss i løpet av noen minutter.
Dessverre så ble førsteinntrykket litt dårlig her. Noe av det viktigste når man bor på et hotel (hvertfall for oss) er at det i det minste er rent. Og man burde i det minste slippe å finne søppel fra tidligere gjester.
Hadde det ikke vært for renholdet, så hadde jeg enkelt gitt dette hotellet full score. Flott beligenhet, fantastisk frokost og flotte rom.