Ine B
3,0 av 5 boblerAnmeldt 28. aug. 2022via mobile enheter
Tina Fet , EierThon Hotel Slottsparken, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 20. sep. 2022
Kjære Ine.

Takk for din tilbakemelding.
Som hotell er vi avhengige av tilbakemeldinger fra våre gjester slik at vi alltid kan forbedre og utvikle oss, så dette setter vi stor pris på.

Det er selvfølgelig ikke noe hyggelig for oss å lese om din opplevelse ved våres hotel.
Som hotell ønsker vi å skape de beste hotellopplevelsene for alle våre gjester og da tar vi det selvfølgelig på alvor når vi ikke innfrir.
Når man kommer til oss skal man selvfølgelig komme til et rent og pent bad , og når dette ikke er tilfellet er det forståelig at dette ikke gir det beste inntrykket av oss.
Jeg kan ikke annet enn å beklage på det sterkeste og vil ta din kommentar videre til både vår resepsjonsteam og renholdsteam, slik at vi ungår situasjoner som dette i fremtiden.

Jeg ønsker veldig gjerne å komme i kontakt med deg så vi kan diskutere saken videre. Send gjerne en epost til slottsparken@olavthon.no og merk eposten med mitt navn.

Håper vi får muligheten til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning og at vi da får rettet opp ditt inntrykk av oss.

• travelup.com
  • travelup.com
1.5 km fra Thon Hotel Slottsparken
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 17. august 2022 via mobile enheter

Sentral beliggenhet med Slottet som nærmeste nabo.
Meget hyggelig og imøtekommende betjening.
Vårt superiorrom var velutstyrt og godt rengjort.
Dog var badet litt slitent og lite.
Veldig variert og god frokost.
Alt i alt kan hotellet i høyeste grad anbefales!

Takk, Per Karsten J
Tina Fet , Eier på Thon Hotel Slottsparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. september 2022

Kjære Per Karsten

Tusen takk for din tilbakemelding og for de hyggelig ordene.
Vi setter stor pris på at du har tatt deg tid til å skrive en anmeldelse av vårt hotel.

Det er utrolig hyggelig å lese at du er så godt fornøyd med både beliggenheten vår, våre flotte rom og vår fantastiske frokost. Men ekstra stas er det det jo å lese de fine ordene om våre flotte ansatte, de jobber hver dag for å skape gode opplevelser for våre gjester og da er det så utrolig gøy å lese at de har klart akkurat det.

Vi håper å kunne ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 17. august 2022 via mobile enheter

Utrolig hyggelige folk i resepsjonen. Vi ble tatt veldig godt imot, og de løste våre behov raskt og på en veldig vennlig måte. Selv om dette er et stort hotell ble den enkelte gjest både sett og ivaretatt. Frokosten her var også fantastisk. Jeg og min familie på seks personer hadde et strålende opphold!!

Takk, Tor Henning Rus... K

Kjære Tor Henning.

Herlighet, så hyggelig dette var!
Tusen hjertelig takk for den gode scoren og de hyggelige ordene

Det er utrolig hyggelig å lese at du og din familie var så godt fornøyd med deres opphold hos oss.
Alle oss i Team Slottsparken jobber hver dag for å skape de beste hotell opplevelsene for alle våre gjester og da blir bi jo ekstra glade når vi leser tilbakemeldinger som dette, som bekrefter at vi har klart akkurat dette.
Må jo også kommentere at det er en sann glede å lese at dere følte dere så godt tatt imot ved ankomst og ivaretatt under hele deres opphold.
Ekstra stas er det å lese de hyggelige ordene om frokosten vår.

Jeg håper vi får muligheten til å ønske deg og din familie velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 10. august 2022 via mobile enheter

Vi hadde booket en leilighet, da vi hadde med ett av våre barnebarn.
Rommet var fint og stod til alle våre kriterier.
Må nevne frokosten på dette hotellet. Den var helt fantastisk, og er antagelig den beste jeg noen gang har fått på hotell, EVER.
Det var masse gode varmretter, og mange kaldretter.

Romtips: Hotellet driver med å renovere fasader ute, men det var ingen hindringer for oss, og vi opplevde ikke bråk eller andre forstyrrelser.
Takk, roara634
Tina Fet , Eier på Thon Hotel Slottsparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2022

Kjære Roar.

Tusen hjertelig takk for den gode scoren og for de hyggelige ordene - herlighet dette var skikkelig koselig å lese.
Vi setter stor pris på at du har tatt deg tid til å gi en anmeldelse av vårt hotell.

Veldig hyggelig å lese at dere var så godt fornøyd med deres opphold hos oss og at vi innfridde til forventningene.
Ekstra stas er det jo å lese at dere var så utrolig fornøyd med vår frokost. Hele vårt frokostteam jobber hver dag for å skape de beste matopplevelsene for våre gjester og da er det ekstra stas med tilbakemeldinger som dette, som bekrefter at vi har klart nettopp dette.

Vi håper vi snart for muligheten til å ønske både deg og barnebarn velkommen tilbake til oss,

Anmeldt 9. august 2022

Definitivt best på service og fantastiske rom, er utrolig fornøyd med Thon Slottsparken. Det er en service innstilt gjeng! Er ofte på reise og bor da mye på hoteller. Men hver gang jeg er i Oslo går det kun i Thon Slottsparken!

Reisetype: Reiste alene
Takk, juciejones

Kjære Gjest.

Tusen hjertelig takk for god score og hyggelig ord - dette setter vi stor pris på.

Det er utrolig hyggelig å lese at du er så godt fornøyd med vårt hotell og at du stadig vekk besøker oss når du besøker Oslo.
Alle oss i Team Slottsparken jobber hver dag for å skape de beste hotellopplevelsene for alle våre gjester og da er det så innmari gøy med tilbakemeldinger som bekrefter at vi har klart nettopp dette.

Det som er ekstra hyggelig å lese er de flotte ordene om våre fantastiske ansatte - så denne kommentaren er sendt videre til alle våre ansatte da jeg vet de vil sette stor pris på dette.

Håper vi snart får muligheten til å ønske deg velkommen tilbake.

Anmeldt 5. august 2022

Ble møtt av en veldig blid og serviceinnstilt resepsjonist. Flott og rent rom, med eget soverom og sovesofa for to personer på oppholdsrommet. Der var også fullt utstyrt kjøkken for 4 personer om du ville lage mat selv. Nydelig frokost med stort utvalg. Fullt belegg pga Norway Cup men personalet fylte på alle fat før det var tomt. Ligger sentralt til, kort vei til Nationaltheateret stasjon. Kommer helt sikkert tilbake hit.

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, annkristinb_em2022

Kjære Ann Kristin.

Tusen hjertelig takk for den gode scoren og hyggelige tilbakemeldingen.
Vi setter stor pris på at du har tatt deg tid til å skrive en anmeldelse av vårt hotell.

Det er en glede å lese at du fikk en så flott velkomst fra vår resepsjon, og at du var så godt fornøyd med både rom og frokost.
Ekstra hyggelig at du ønsker å komme tilbake på besøk.
Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake.