Gaute-Oslo
Dato for oppholdet: januar 2024
Tina Fet , EierThon Hotel Slottsparken, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 29. jan. 2024
Kjære Gaute.

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen og for de hyggelige ordene.
Vi setter stor pris på at du har tatt deg tid til å dele dine erfaringer fra ditt besøk hos oss forbindelse med møte.

Herlighet, dette var skikkelig hyggelig å lese.
Alle oss i Team Slottsparken jobber hver dag for å skape de beste hotellopplevelsene for alle våre gjester enten det er i forbindelse med overnatting eller kurs - og konferanse, og da er det så innmari gøy å se at vi har klart nettopp dette.

Det er utrolig stas lese at du hadde en så bra opplevelse og at du var så fornøyd md både møterommet dere brukte, utvalget på pauseserveringen og maten dere fikk servert til lunsj.
Ekstra stas er det jo at dere løfter frem våre fantastiske medarbeidere både i restaurant og kurs - og konferanse i din tilbakemelding - dette vet jeg blir satt utrolig stor pris på av de dette gjelder.

Jeg håper vi snart få gleden av å ønske deg velkommen tilbake igjen.

0.6 km fra Thon Hotel Slottsparken
6.3 km fra Thon Hotel Slottsparken
Oppvarmet basseng
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 25. januar 2024

Fantastisk hyggelig personale på hele hotellet. Rene og pene rom. Vi fikk rom ut mot bakgården. Der var det stille og rolig hele natta.
Overraskende og veldig flott opplevelse ved frokostbuffeen. En syngende kokk. Innholdsrik og kjempegod frokostbuffet.

Dato for oppholdet: januar 2024
Takk, Elin M
Tina Fet , Eier på Thon Hotel Slottsparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2024

Kjære Elin

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen og for de hyggelige ordene.
Vi setter stor pris på at du har tatt deg tid til å dele dine erfaringer fra ditt opphold hos oss.

Herlighet, dette må jeg si var hyggelig!
Alle oss i Team Slottsparken jobber hver dag for å skape de beste hotellopplevelsene for alle våre gjester og da er det så innmari gøy å se at vi har klart nettopp dette.
Det er skikkelig stas å lese at du hadde et så bra opphold og at du var så fornøyd med rommet du fikk og våre flotte medarbeidere.
Ekstra stas er det jo å lese at du løfter frem vår fantastiske frokost som en flott opplevelse og at du var fornøyd med både mat og utvalg - og så klart, vår syngende kokk.

Jeg håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 29. desember 2023

Vi har bodd her før og vært veldig fornøyd. Denne gangen ble det Slottsplassen igjen fordi hund var tillatt og vi reiste med Ulrik, hunden vår. Ikke alle hotell tar imot firbente, noe som er helt forståelig.
Flott mottakelse i resepsjonen, gode råd og hjelp. Vi ble sett.
Veldig god frokost.

Dato for oppholdet: desember 2023
Takk, Vigdis D
Tina Fet , Eier på Thon Hotel Slottsparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. januar 2024

Kjære Vigdis.

Tusen takk for din tilbakemelding og de hyggelige ordene.
Vi setter stor pris på at du har tatt deg tid til dele dine erfaringer fra ditt opphold hos oss.

Dette må jeg si var skikkelig hyggelig å lese.
Det er utrolig hyggelig å lese at du løfter frem våre flotte frokost og våre fantastiske medarbeidere i din tilbakemelding.

Jeg håper vi snart får gleden av å ønske dere og Ulrik tilbake til oss ved en senere anledning.

Anmeldt 28. desember 2023

Bodde her i en lengre periode på 3 mnd. da jeg trengte midlertidig boplass, og alle som jobber her er utrolig hyggelige og hjelpsomme! Ikke minst så var frokosten alltid god og smakfull og sengen god!

Romtips: Frokostsalen er busy rundt 9-10 i helgene fant jeg tidlig ut av, så godt å være tidlig ute eller komme rundt den siste halvtimen
Dato for oppholdet: august 2023
  • Reisetype: Reiste alene
Takk, Eli E
Tina Fet , Eier på Thon Hotel Slottsparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. desember 2023

Kjære Eli.

Tusen takk for din tilbakemelding og for de hyggelige ordene.

Herlighet, så hyggelig dette var! Det er så utrolig sats å lese at du var så godt fornøyd med ditt langtidsopphold hos oss.
Alle oss i Team Slottsparken jobber hver dag for å skape de beste hotellopplevelsene for alle våre gjester, og da er det så innmari gøy å lese at vi har klart nettopp dette.
Også må jeg jo si at det er ekstra stas å lese at du løfter frem våre fantastiske medarbeidere som både hyggelige og hjelpsomme - dette vet jeg gleder alle på huset på høre.

Håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 19. desember 2023 via mobile enheter

Hadde et supert opphold hos Thon Hotel slottsparken. Hadde på forhånd spurt om rom høyt oppe med utsikt og fikk et stort rom med balkong i 8.etg. Lurer på om jeg ble oppgradert eller om standard rom er såpass store. Spiste en god frokost med mye forskjellig utvalg. Eneste minus var sluket på badet som var veldig treig så vann fløt rundt på badegulvet. Fikk beskjed om at de oppgraderer rommene men hørte ikke noe støy ang det. Tipp topp!

Dato for oppholdet: desember 2023
Takk, Natty_881

Kjære Gjest.

Tusen takk for din tilbakemelding og for de hyggelige ordene.

For en glede å lese - dette var skikkelig hyggelig!
Det er utrolig stas å lese at du hadde et så bra opphold da du besøkte oss og at du var så godt fornøyd med rom og utsikt og vår flotte frokost.

Angående sluket på badet har jeg sjekket hvilke rom du hadde ved ditt opphold og tatt kontakt med vår vedlikeholdsavdeling, slik at dette blir sett på og fikset.
Så takk for at du gjorde oss oppmerksom på dette.

Jeg håper ikke det tar altfor lang tid før vi får muligheten til å ønske deg velkommen tilbake til oss.

Anmeldt 10. desember 2023

Dette har blitt et av våre favoritthoteller når vi besøker Oslo. Veldig hyggelig betjening; fra resepsjon til personalet i frokostsalen og til de som rengjør. Fine, fargerike rom med gode senger og super frokost. Siden vi bor relativt nærme Oslo har vi tidligere valgt å dra hjem om kvelden etter teater eller konsert, men nå unner vi oss en deilig overnatting. Dette har liksom blitt vårt hjem nr. 2. Kort vei til de fleste attraksjoner i Oslo og god nærhet til mange hyggelige restauranter og butikker, samtidig som det ligger i et rolig område av byen.

Dato for oppholdet: november 2023
Takk, Morten_W_Erno

Kjære Morten.

Tusen takk for din tilbakemelding og for de hyggelige ordene.

Herlighet, dette var skikkelig hyggelig å lese. Et av deres favoritthotell i Oslo og deres 2.hjem i Oslo - for et kompliment!
Alle oss i Team Slottsparken jobber hver dag for å skape de beste hotellopplevelsene for alle våre gjester, og da er det så innmari gøy se at vi har klart nettopp dette.

Vi ser frem til å få dere på besøk igjen ved neste Oslo tur og står allerede klare for å ønske dere velkommen tilbake.