Ann Kristin K
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Tina Fet , OwnerThon Hotel Slottsparken, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 5 uker siden
Kjære 746annkristink,

Tusen takk for hyggelig anmeldelse av deres opphold!
Det gleder oss å se at frokosten ga dere en god start på dagen, at betjeningen var hyggelig og at renholdet var bra.

Tusen takk for besøket, og velkommen igjen!

Med vennlig hilsen Elise, Hotellsjef, Thon Hotel Slottsparken
1.3 km fra Thon Hotel Slottsparken
Frokost inkludert
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 25. juli 2024 via mobile enheter

Det var god service! Veldig bra standard på rom. Ypperlig utvalg og smak på frokostbuffé! Godt utvalg av brød, varm- og kaldretter, er bredt utvalg av kaffe og te, og grøt, smoothie og frukt. Noe for alle og en hver! De ansatte holder det ryddig på bordene under frokosten og er veldig effektive! Anbefaler å begynne frokosten fra 07:00, da det blir folksomt rundt 08:30. Minuset er at heisen er treig.

Romtips: Møt opp tidlig på forkostbufféten, for mindre stressende forhold.
Takk, Arne Lunde D
Tina Fet , Owner på Thon Hotel Slottsparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2024

Kjære Arne Lunde D,
Tusen takk for flott tilbakemelding etter ditt opphold!

Det gleder oss å se at service og rom levde opp til forventingene, og at vår frokost ga deg en god start på dagen.
Tusen takk for besøket, og hjertelig velkommen tilbake til oss!
Med vennlig hilsen Elise, Hotellsjef, Thon Hotel Slottsparken

Anmeldt 13. juli 2024

Hotellet og rommet var veldig bra, beliggenheten var fin.
De ansatte var blide/hyggelige og behjelpelige.
Renhold var bra.
Eneste jeg må trekke ned på var det glutenfrie alternativet på frokosten. Det var dårlig/lite utvalg av glutenfritt.

Takk, Marit W
Tina Fet , Owner på Thon Hotel Slottsparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2024

Kjære Marit.

Tusen takk for din tilbakemelding og hyggelige ord.
Vi setter stor pris på at du har tatt deg tid til å dele dine erfaringer fra ditt opphold hos oss.

Det er svært hyggelig å se at du sitter igjen med et positivt inntrykk fra ditt opphold hos oss.
Våre ansatte jobber kontinuerlig med å skape gode opplevelser for våre gjester, og det er flott å se at dette blir lagt merke til.
Ekstra stas er det jo at du løfter frem våre flotte ansatte i din tilbakemelding - dette vet jeg vil glede dem alle å lese.

Angående din kommentar angående dårlig utvalg på glutenfritt så må du gjerne kontakte oss, slik at du kan diskutere saken nærmere og vi kan få en bedre forståelse av hva det var du mente at mangler på vår allergenstasjon.
Du kan kontakte med på: tina.branden.fet@olavthon.no.

Håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake til oss.

Anmeldt 1. juli 2024 via mobile enheter

Rene og fine hotellrom. Vi hadde superior og de vi reiste med standar. Veldig fine, store og rene rom begge to.
Bestillingen inkluderte frokost og det var ert godt utvalg av mat. Både for barn og voksne. Utrolig gode senger, dyner og puter. Kort vei til alt i Oslo. Anbefales!

Takk, AnnickenS1
Tina Fet , Eier på Thon Hotel Slottsparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juli 2024

Kjære Annicken.

Tusen takk for din tilbakemelding og for de hyggelige ordene.

Herlighet, så hyggelig dette var å lese!
Det er utrolig stas å lese at dere opphold hos oss i forbindelse med VG-listen var så bra. Alle oss i Team Slottsparken jobber hver dag for å skape de beste hotellopplevelsene for alle våre gjester og da er det så gøy å se at vi har klart nettopp dette.
Det er en glede å se at dere var så fornøyd med både rom og senger, og at dere løfter frem vår fantastiske frokost i deres tilbakemelding - dette vet jeg at vårt frokostpersonal setter stor pris å lese.

Håper vi snart får gleden av å ønske dere velkommen tilbake til oss.

Restauransjef

Anmeldt 21. juni 2024

Her møter du hyggelige folk i det du kommer inn på hotellet. Du blir tatt godt i mot hver gang du går gjennom resepsjonen så lenge du er på hotelet. Jeg fikk et fint, rent rom som holdt meget god standard. Frokosten er bare kjempe flott. Det gjelder både maten og de som tar i mot deg og som jobber i med maten og de som smiler og rydder etter deg. Treningsrommet holder en slik standard at en får trent både kondisjon og muskler om en vil det.
Anbefales både på service, standard og beliggenhet til alt. Har bodd her flere ganger og er alltid fornøyd:-)

• Reisetype: Reiste alene
Takk, Helge P
Tina Fet , Eier på Thon Hotel Slottsparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2024

Kjære Helge.

Tusen takk for din tilbakemelding og for de hyggelige ordene.

Herlighet, så stas - dette var skikkelig gøy å lese!
Det er en sann glede å lese at du har besøkt oss flere ganger og at du alltid er fornøyd.

Alle oss i Team Slottsparken jobber hver dag for å skape de beste hotellopplevelsene for alle våre gjester og da er det så innmari gøy å lese at vi har klart nettopp dette.
Vi setter stor pris på at du anbefaler oss videre og at du løfter frem både vår flotte frokost og fantastiske medarbeidere både i resepsjon og frokost i din tilbakemelding.

Håper det ikke tar altfor lang tid før vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake til oss.

Anmeldt 19. juni 2024

Vi fikk et rom som var nylig renovert, det sto absolutt til forventningene og mer til. De ansatte var hyggelige og behjelpelige. Området opplevdes relativt rolig, men i gangavstand til det yrende folkelivet ved Carl Johan. Dette er et hotell vi definitivt vil besøke igjen :)

Takk, Hege S

Kjære Hege.

Tusen takk for at du valgte oss for ditt opphold i Oslo og for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding i etterkant.

Herlighet, dette må jeg si var hyggelig å lese.
Alle oss i Team Slottsparken jobber hver dag for å skape de beste hotellopplevelsene for alle våre gjester og da er det så innmari gøy å se at vi har klart nettopp dette.
Det er en sann glede å lese at du var så godt fornøyd med nyoppusset rom og at du løfter frem våre fantastiske medarbeidere i din tilbakemelding - dette vet jeg de setter stor pris på.

Håper vi snart får gleden av å ønske deg velkommen tilbake til oss.