Benedikte Karol... T
6.3 km fra Thon Hotel Slottsparken
Oppvarmet basseng
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 28. oktober 2024

Ble oppgradert til et stort og fint rom med balkong, kjøkken og utsikt. Behagelig opphold på alle måter. Stille og rolig med behagelig seng og gode gardiner som stenger dagslyset ute. Meget bra frokost og hyggelig betjening. Vil gjerne bo her igjen.

• Reisetype: Reiste alene
Takk, larslR8293ST
Tina Fet , Eier på Thon Hotel Slottsparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2 uker siden

Kjære Gjest.

Tusen takk for din tilbakemelding og for de hyggelige ordene.
Vi setter stor pris på at du har tatt deg tid til å dele dine erfaringer fra ditt opphold hos oss.

Det er svært hyggelig å se at du sitter igjen med et positivt inntrykk fra ditt opphold hos oss og at du er så fornøyd med oppgraderingen du fikk.
Våre ansatte jobber kontinuerlig med å skape gode opplevelser for våre gjester, og det er flott å se at dette blir lagt merke til.

Jeg håper vi snart får gleden av å ønske deg velkommen tilbake til oss.

Anmeldt 13. oktober 2024

Fine rom gode senger...
Lite minus fikk ikke avtalt Coop pris
Ellers sentralt nærme alt som skjer i Oslo sentrum. Velsmakende frokost. Kommer sikkert tilbake seinere.
Fin årstid i Oslo by.
Store fine rom fin tv bord og stoler. Liten fin kjøkkenkrok

Romtips: Sjekk ut avtalt pris
Takk, molstadroger
Tina Fet , Eier på Thon Hotel Slottsparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. oktober 2024

Kjære Gjest.

Tusen takk for din tilbakemelding og for de hyggelig ordene.
Vi setter pris på at du har tatt deg tid til å dele dine erfaringer fra ditt opphold hos oss.

Det er svært hyggelig å se at du sitter igjen med et positivt inntrykk fra ditt opphold hos oss.

Håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 8. oktober 2024 via mobile enheter

Dette er et supert hotell med fin beliggenhet med kort vei til det meste i sentrum.
Personalet i resepsjonen er veldig imøtekommende og gir alltid nok informasjon til at oppholdet skal blir bra. Frokosten er virkelig god med et godt utvalg.

Takk, Ane-hal

Kjære Gjest.

Tusen takk for din tilbakemelding og for de hyggelige ordene.

Alle oss i Team Slottsparken jobber hver dag for å skape de beste hotellopplevelsene for alle våre gjester og da er det så innmari gøy å se at vi har klart dette.
Det er utrolig stas å se at du hadde et så bra opphold da du besøkte oss.
Ekstra stas er det jo at du løfter frem vår flotte frokost og våre fantastiske resepsjonister i din tilbakemelding.

Håper vi snart får gleden av å ønske deg velkommen tilbake.

Anmeldt 8. september 2024 via mobile enheter

Hotell med sentral beliggenhet, men samtidig i et rolig strøk. Velutstyrt trimrom.
Det som trekker ned er at rommet ikke var utstyrt med skoskje og paraply.
Romproisen var opp mot 2000,- pr natt, da er dette et miminum av hva man kan forvente. -En paraply koster 50,-

Dato for oppholdet: september 2024
Takk, 548ola

Kjære Gjest.

Tusen takk for din tilbakemelding og for at du tok deg tid til å dele dine erfaringer fra ditt opphold hos oss.

Det er svært hyggelig å se at du sitter igjen med et positivt inntrykk fra ditt opphold hos oss og at du var så godt fornøyd med både vår sentrale beliggenhet og vårt flotte trimrom.

Det er selvfølgelig trist å se at rommet ikke stod helt til forventingene i forhold til utstyr på rommet. Skoskje skal det være på alle våre rom, og skal ta dette videre for å sørge for at dette er på plass på rommet du hadde ved ditt forrige besøk.

Hva det angår paraply er dette ikke lengre standard inventar på våre rom og kan forstå at det er kjipt å måtte betale for bruk av paraply.
Dette er et miljøvennlig tiltak som er tatt i bruk av Thon Hotels da det for hver paraply som leies ut blir det plantet et tre via Eden Rainforestation Project.

Vi ønsker å understreke at gjestetilfredshet er vår høyeste prioritet, og vi vil alltid strekke oss langt for å imøtekomme gjestenes behov og ønsker.

Takk igjen for dine tilbakemeldinger, og vi håper at du vil gi oss en ny sjanse til å vise deg vår ekte gjestfrihet og service ved en fremtidig anledning.

Anmeldt 28. august 2024

Det var et relativt skittent rom. Bordet ++ var ikke tørket av. Det var skittent i kantene, hjørnene, langs dørkarmer osv. Dusjhodet passer ikke i holderen, så den hopper ned i hodet på den som dusjer når du regulerer styrken på strålen.

Bagasjerommet for oppbevaring var meget skittent, det fløy en svær sverm med småe fluer/insekter i den ene enden, akkurat som om noe lå og råtnet der. Dette i kombinasjon med at folk gikk fritt inn og ut av baggasjerommet uten kontroll gjorde at vi isteden valgte å drasse bagasjen rundt i Oslo etter utsjekk.

Dato for oppholdet: august 2024
Takk, Kristoffer T
Tina Fet , Owner på Thon Hotel Slottsparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. oktober 2024

Kjære Kristoffer.

Vi er avhengige av tilbakemeldinger fra våre gjester for å kunne forbedre og utvikle oss, så dette setter vi stor pris på.

Alle oss i Team Slottsparken jobber hver dag for å skape de beste hotellopplevelser for alle våre gjester, og tar det på største alvor når v ikke har klart å levere på dette.
Det er veldig trist å lese om din opplevelse og forstår at ditt opphold hos oss ikke ble helt som forventet. Det du beskriver i din tilbakemelding er absolutt ikke den kvaliteten og standarden vi jobber for å levere og vi må ta en ny gjennomgang av våre renholdsrutiner så avvik som dette ikke skjer i fremtiden.

Jeg ønsker å understreke at gjestetilfredshet er vår høyeste prioritet, og vi vil alltid strekke oss langt for å imøtekomme gjestenes behov og forventninger

Takk igjen for dine tilbakemeldinger, og vi håper at du vil gi oss en ny sjanse til å endre ditt inntrykk av oss.
Du er hjertelig velkommen tilbake til oss.