Besvart 6. nov. 2018
Hei Elin
Takk for din tilbakemelding vedrørende ditt opphold hos oss. Beklager at du fikk et rom uten skrivepult, slik skal de ikke være, alle våre standard singelrom skal ha en skrivepult. Jeg hadde satt pris på om du kunne kontakte meg direkte slik at vi kunne diskutert dette videre.
Mvh Mads.hammer@scandichotels.com
Pleier å bo på hotellet når jeg besøker Oslo. Alltid hyggelig betjening , bra rom og god frokost. Hotellet ligger sentralt til, og det er kort vei til t-bane og tog. Scandic har et veldig bra konsept som jeg trives med.
Romtips: Room away from traffic.
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Spør Carsten T om Scandic St. Olavs plass
Takk, Carsten T
Mads H, Front Office Manager på Scandic St. Olavs plass, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2018
Kjære Carsten T, Tusen takk for din tilbakemelding!
Det er veldig gledelig å høre at du alltid bor hos når du besøker Oslo. Vi setter ekstra pris på å høre at vår betjening er like hyggelige hver gang og at Scandic sitt konsept er bra!
Vi gleder oss til ditt neste besøk! Hjertelig velkommen tilbake,
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Med bil til Oslo for å gå på teater. Enkel parkering i kjeller med tilbudspris for et døgn. Hotellet er godt besøkt. Vårt rom var lite men ok for en natt flott bad. Overrasket over et velkomponert frokostbord. Her var det mat for enhver smak. Ferske råvarer og flott tilrettelagt. Smakelig. Ingen grunn for ikke å komme igjen .
Spør Gwaas om Scandic St. Olavs plass
Takk, Gwaas
Kjære Gwaas, Tusen takk for din tilbakemelding!
Det er veldig hyggelig å høre at dere har hatt et fint opphold hos oss og at frokosten var bra.
Vi håper på snarlig gjensyn, Hjertelig velkommen tilbake!
Lasse Svenstrup A
Anmeldt 29. oktober 2018
Reisetype: Reiste med venner
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør Lasse Svenstrup A om Scandic St. Olavs plass
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Hotellet ligger sentralt, men i et forholdsvis rolig strøk. Rommet (enkeltrom) var veldig fint og senga god. Flott frokost. Noen små minus for spiseplassene under frokosten (spredt, og til dels lave bord).
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Spør torem988 om Scandic St. Olavs plass
1 Takk, torem988
Kjære Tore M, Takk for din tilbakemelding!
Det er godt å høre du fikk et fint rom og at frokosten var bra.
Vi håper på snarlig gjensyn, Velkommen tilbake!
Oya1964
Mo i Rana, Norge