Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 139
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 139
Vis tilbud
Vio.com
USD 110
Vis tilbud
ScandicHotels.comUSD 139
Hotels.comUSD 139
PricelineUSD 139
Se alle 19 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (997)
Filtrer anmeldelser
997 resultater
Vurdering fra reisende
364
381
156
61
35
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
364
381
156
61
35
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
123128 av 997 anmeldelser
Anmeldt 21. november 2018

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mads H, Front Office Manager på Scandic St. Olavs plass, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 19. november 2018

Veldig sentralt hotell med hyggelig betjening og meget god frokost! Sjekket inn litt for tidlig så vi fikk ikke anledning til å prøve restaurangen. Kommer gjerne tilbake ved en senere anledning . Vil anbefale dette hotellet for et opphold i Oslo!

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Safari21844162752
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mads H, Front Office Manager på Scandic St. Olavs plass, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2018


Kjære Safari21844162752,

Takk for din tilbakemelding.

Det er veldig hyggelig å høre at vår betjening er serviceinnstilte og frokosten falt i smak!
Vi gleder oss til ditt neste besøk,

Hjertelig velkommen tilbake,
Med vennlig hilsen


yasemin.vurucu@scandichotels.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Sentralt i forhold til "der det foregår". Rent og fint og flott frokost. Litt krongletea baderom og minuset er at toilettene er så lavt ned på veggen at folk som enten er veldig høye, brede, kraftige og/eller har litt bevegelsesproblemer i knær/hofter kan få problemer. Slik var også toilettene i fellesarealene, men her kan man selvfølgelig benytte handikaptoilettene. Det ser ut til at baderommene er designet for små folk fra Østen. Det er helt greit at det ikke er all verdens kremer og såper etc på baderommene, men en dusjhette kunne vært kjekt - det koster ikke stort vel?

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Hæge A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mads H, Front Office Manager på Scandic St. Olavs plass, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2018


Kjære Hæge A,
Takk for din tilbakemelding!

Vi beklager for at dere opplevde rommet deres som lite. Vi har flere forskjellige romtyper med større plass, som for eksempel Superior Extra og Junior Suite.

Vi vil ta din tilbakemelding videre til rett avdeling og undersøke om vi kan skaffe dette.
Ellers er det hyggelig å høre at vår frokost falt i smak!

Vi håper på snarlig gjensyn,
Velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen

yasemin.vurucu@scandichotels.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2018

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mads H, Front Office Manager på Scandic St. Olavs plass, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 5. november 2018

Du må være obs på hvilket rom type du vil ha, og om du skal bare sove ei natt eller om du har behov for skrivepult.
Mange av rommene har ikke skrivepult og er innmari små, Jeg måtte jobbe sittende i senga med PC på knærne. Hadde bestilt ordinært singel rom.

Dato for oppholdet: juni 2018
Takk, Elin S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mads H, Front Office Manager på Scandic St. Olavs plass, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2018

Hei Elin

Takk for din tilbakemelding vedrørende ditt opphold hos oss. Beklager at du fikk et rom uten skrivepult, slik skal de ikke være, alle våre standard singelrom skal ha en skrivepult. Jeg hadde satt pris på om du kunne kontakte meg direkte slik at vi kunne diskutert dette videre.

Mvh
Mads.hammer@scandichotels.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser