Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 130
PricelineUSD 130
Hotels.comUSD 124
FindHotelUSD 124
TravelocityUSD 124
getaroom.comUSD 168
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 271)
Filtrer anmeldelser
1 272 resultater
Vurdering fra reisende
212
476
395
137
52
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
212
476
395
137
52
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
7075 av 1 272 anmeldelser
Anmeldt 6. november 2018

Hotell med fin beliggenhet ved Oslo S/Karl Johan. Hyggelig personale som er profesjonell og imøtekommende. Rom (enkeltrom) med det man trenger men noe klaustrofobisk på badet. Grei frokost men ikke mer enn det. Må ut for å komme til frokostsalen. Noe upraktisk men regner med at det er i en byggeperiode. Alt i alt verdt pengene.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
1  Takk, TrondEgil
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LinnV85, Kundeansvarlig på Thon Hotel Astoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2018

Kjære Trond Egil,
Tusen takk for at du valgte Thon Hotel Astoria for ditt opphold i Oslo.
Vi vil også få takke deg for at du har lagt igjen denne fine anmeldelsen, det skal du vite at vi setter stor pris på.

Det er svært hyggelig å se at du trekker frem vår sentrale beliggenhet og at du roser vårt personalet.
Ellers når det gjelders veien til frokostsalen, så finnes det to veier å gå. Dette skulle du blitt forklart ved innsjekk og vi beklager at du ikke ble informert om det.

Velkommen tilbake til Thon Hotels og Thon Hotel Astoria I fremtiden!

Vennlig hilsen
Linn Vigdal
Service og Kvalitetsleder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. november 2018

Sentralt, billig, enkelt og bra. Hyggelig betjening. Rommene kan være litt små, men er i god stand. Rolig til å ligge midt i Oslo. Gode senger og god frokost. Kort oppsummert: alt du trenger for en (eller flere) overnattinger i Oslo - og det til en relativt rimelig kostnad.

Romtips: Rom vendt mot bakgården er veldig rolige til å være Oslo
Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, efo_nor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LinnV85, Kundeansvarlig på Thon Hotel Astoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2018

Kjære gjest,
Tusen takk for din fantastiske anmeldelse, det skal du vite at vi setter stor pris på.
Vi vil også takke deg for at du valgte Thon Hotel Astoria for ditt opphold i Oslo.

Det er veldig hyggelig for oss å lese at frokosten vår falt i smak, at du likte vår sentrale beliggenhet og at sengene var gode å sove i.

Hjertelig velkommen tilbake til oss i fremtiden!

Vennlig hilsen
Linn Vigdal
Service og Kvalitetsleder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2018

Hotellet har fantastisk beliggenhet med hyggelig betjening. Det er deilige senger og nye dyner og puter. Frokosten er også veldig god. Det eneste negative er at noen av rommene har altfor små bad så det er viktig å be om rom med større bad.

Romtips: Be om rom md større bad.
Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, MaritG98
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LinnV85, Kundeansvarlig på Thon Hotel Astoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. oktober 2018

Kjære Marit,
Først og fremst vil vi takke deg for at du valgte Thon Hotel Astoria for ditt opphold i Oslo.
Vi vil også få takke deg for at du tok deg tid til å legge igjen denne flotte anmeldelsen, det setter vi stor pris på.

Det er meget hyggelig å lese at du likte beliggenheten, personalet og at frokosten falt i smak. Vi er også vedig glade for å se din kommentar i forhold til seng, dyner og puter.

Hjertelig velkommen tilbake til Thon Hotel Astoria.

Med vennlig hilsen
Linn Vigdal
Service og Kvalitetsleder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. oktober 2018

hotellet har perfekt beliggenhet,rett ved karl johan.små rom og trange bad,men vi var veldig lite på rommet så det gikk greit.sengene var veldig gode.god frokost og hyggelig betjening,bor gjerne her igjen

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Ann A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LinnV85, Kundeansvarlig på Thon Hotel Astoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. oktober 2018

Kjære Ann,
Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen denne hyggelige tilbakemeldingen, det setter vi stor pris på.
Vil også få takke deg for at du valgte Thon Hotel Astoria for ditt opphold i Oslo.

Det er veldig hyggelig å lese at du trekker frem beliggenheten vår og at frokosten falt i smak.
Hjertelig velkommen tilbake til oss på Thon Hotel Astoria.

Vennlig hilsen
Linn Vigdal
Service og Kvalitetsleder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2018

Svært sentral beliggenhet. Hyggelig personale. Bodde på enkeltrom, ok størrelse , rent og pent. Hadde vindu mot bakgården så det var stille og rolig tiltross for beliggenheten midt i byen.Frokost er ok. Kommer gjerne tilbake hit.

Romtips: Velg rom mot bakgården , gjerne 6 etasje.
Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, Froskusn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LinnV85, Kundeansvarlig på Thon Hotel Astoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. oktober 2018

Kjære gjest,
Tusen takk for at du har tatt deg tid til å legge igjen din hyggelige anmeldelse, det skal du vite at vi setter stor pris på.
Vi vil også få takke deg for at du valgte Thon Hotel Astoria for ditt opphold i Oslo.

Det er veldig hyggelig å lese at du at du likte beliggenheten, vårt hyggelige personalet og at du vil besøke oss igjen.
Hjertelig velkommen tilbake til Thon Hotel Astoria.

Vennlig hilsen
Linn Vigdal
Service og Kvalitetsleder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser