Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 136
Hotels.comUSD 135
PricelineUSD 144
eDreamsUSD 136
TravelocityUSD 135
ZenHotels.comUSD 161
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 287)
Filtrer anmeldelser
1 286 resultater
Vurdering fra reisende
218
480
398
138
52
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
218
480
398
138
52
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
7782 av 1 286 anmeldelser
Anmeldt 7. desember 2018 via mobile enheter

Hyggelig personal i resepsjonen.
Middels til små rom, det føltes litt trangt. Badet er veldig lite med dårlig planløsninger. Dusjen er veldig trang, og alt blir vått når du dusjer.
Det er også veldig lytt, du hører alt som skjer hos naboene dine.
Frokosten var bra, godt utvalg, og ordentlig bacon. Minuspoeng for tullete løsning for å komme seg til frokostsalen, du må gå ut og gjennom en bakgård, kjedelig hvis det regner/snør.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste alene
Takk, glavold
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LinnV85, Kundeansvarlig på Thon Hotel Astoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. desember 2018

Kjære gjest,
Takk for at du valgte Thon Hotel Astoria for ditt opphold i Oslo.
Vi vil også takke deg for at du har valgt å gi oss din tilbakemelding.

Når det gjelder ditt rom og at sluket var tett så skal det ikke være slik og vi beklager at du opplevde dette under ditt opphold.
Ta gjerne kontakt med hotellet ved en eventuell fremtidig bestilling så skal vi gjøre vårt beste for å sette av et større rom med noe større bad til deg.

Det finnes to veier til frokostsalen, den ene veien går igjennom bakgård og den andre veien er igjennom etasjene og ned. Vi beklager at du ikke ble informert om begge veiene da du sjekket inn.

Ellers synes vi det er veldig hyggelig å lese din kommentar om personalet i resepsjonen og at frokosten falt i smak.

Hjertelig velkommen tilbake til Thon Hotel Astoria og Thon Hotels!

Vennlig hilsen
Linn Vigdal
Service og Kvalitetsleder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Badet på hotellet var altfor lite,under 2 m2. Bodde på hotellet i 3 dager og det var oppussing/støy fra lastbiler som lastet eller hentet avfall på en meget støyende måte samtlige nettet fra kl 0300. Vi hadde ikke en normal natt med søvn så lenge vi bodde hos dere. Dette var en tur som vi skulle nyte Oslo, men ble heller en slitsom opplevelse. Vi har forståelse for at hotellet driver oppussing, men at lastebiler arbeider rett utfor rommet kl 0300 hver natt er ikke akseptabelt for vår del.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, JoarN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LinnV85, Kundeansvarlig på Thon Hotel Astoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. november 2018

Kjære Joar,
Viser til samtale i går, og vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake til oss på Thon Hotel Astoria!

Vennlig hilsen
Linn Vigdal
Service- og Kvalitetsleder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. november 2018 via mobile enheter

Veldig små rom. Rent, ok frokost. Problemet er at det er veldig lytt. Du kan høre alt som foregår på naborommene. Fra rasling med et nøkkelknippe til noe som legges på bordet, og du får vite alt naboen ser på TV. Styr unna, med mindre du har planer om å avlytte naboen.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 951arek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LinnV85, Kundeansvarlig på Thon Hotel Astoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2018

Kjære gjest,
Takk for din anmeldelse av ditt hotellopphold.
Vi beklager at vi ikke har klart å leve opp til dine forventinger under ditt opphold hos oss.

Ellers er vi glad for å lese at du trekker frem et godt renhold under ditt opphold og at frokosten falt i smak.

Velkommen tilbake til Thon Hotels!

Vennlig hilsen
Linn Vigdal
Service- og Kvalitetsleder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2018

Hotell med fin beliggenhet ved Oslo S/Karl Johan. Hyggelig personale som er profesjonell og imøtekommende. Rom (enkeltrom) med det man trenger men noe klaustrofobisk på badet. Grei frokost men ikke mer enn det. Må ut for å komme til frokostsalen. Noe upraktisk men regner med at det er i en byggeperiode. Alt i alt verdt pengene.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
1  Takk, TrondEgil
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LinnV85, Kundeansvarlig på Thon Hotel Astoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2018

Kjære Trond Egil,
Tusen takk for at du valgte Thon Hotel Astoria for ditt opphold i Oslo.
Vi vil også få takke deg for at du har lagt igjen denne fine anmeldelsen, det skal du vite at vi setter stor pris på.

Det er svært hyggelig å se at du trekker frem vår sentrale beliggenhet og at du roser vårt personalet.
Ellers når det gjelders veien til frokostsalen, så finnes det to veier å gå. Dette skulle du blitt forklart ved innsjekk og vi beklager at du ikke ble informert om det.

Velkommen tilbake til Thon Hotels og Thon Hotel Astoria I fremtiden!

Vennlig hilsen
Linn Vigdal
Service og Kvalitetsleder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. november 2018

Sentralt, billig, enkelt og bra. Hyggelig betjening. Rommene kan være litt små, men er i god stand. Rolig til å ligge midt i Oslo. Gode senger og god frokost. Kort oppsummert: alt du trenger for en (eller flere) overnattinger i Oslo - og det til en relativt rimelig kostnad.

Romtips: Rom vendt mot bakgården er veldig rolige til å være Oslo
Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, efo_nor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LinnV85, Kundeansvarlig på Thon Hotel Astoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2018

Kjære gjest,
Tusen takk for din fantastiske anmeldelse, det skal du vite at vi setter stor pris på.
Vi vil også takke deg for at du valgte Thon Hotel Astoria for ditt opphold i Oslo.

Det er veldig hyggelig for oss å lese at frokosten vår falt i smak, at du likte vår sentrale beliggenhet og at sengene var gode å sove i.

Hjertelig velkommen tilbake til oss i fremtiden!

Vennlig hilsen
Linn Vigdal
Service og Kvalitetsleder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser