Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 136
Hotels.comUSD 135
PricelineUSD 144
eDreamsUSD 136
TravelocityUSD 135
ZenHotels.comUSD 161
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 286)
Filtrer anmeldelser
1 286 resultater
Vurdering fra reisende
218
480
398
138
52
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
218
480
398
138
52
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2328 av 1 286 anmeldelser
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

God beliggenhet,god pris, god frokost et flott hotell om du bruker dagen din ute. Ønsker du å sitte på hotellet så bør du finne et annet. Små rom og ingen felles arealer bortsett fra bra frokostsal med tilhørende uteområde.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, frodes792
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cathrine Bergan, General Manager på Thon Hotel Astoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2020

Kjære Gjest,
Takk for at du tok deg tid til å legge igjen din hyggelige anmeldelse etter ditt opphold hos oss.
Det er svært hyggelig å høre at vår sentrale beliggenhet, pris og frokost falt i smak.
Vi har stor fokus på vår frokost, slik at tilbakemeldinger som din er ekstra hyggelige for oss.


Hjertelig velkommen tilbake til Thon Hotel Astoria!

Vennlig hilsen
Cathrine Bergan
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020

Bodde der 5 døgn.God frokost og veldig sentralt beliggende.Det som var dårligst var at romkameraten kunne se alt som foregikk på badet .Dørene var av glass som var frostet men veldig lett å se gjennom.

Kom litt mye lys inn om natten.

Prøvde å losse på utsiden men ble møtt av en ilsint parkeringsvakt,selv om hotellet skriftelig ga tillatelse til lossing og lasting,

Dato for oppholdet: august 2020
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
1  Takk, nordmann123134
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cathrine Bergan, General Manager på Thon Hotel Astoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2020

Kjære Gjest,
Takk for at du tok deg tid til å legge igjen din anmeldelse etter ditt opphold hos oss.
Det er svært hyggelig å høre at vår frokost og sentrale beliggenhet falt i smak.


Hjertelig velkommen tilbake til Thon Hotel Astoria!

Vennlig hilsen
Cathrine Bergan
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

For et hotell som ligger midt i Oslo sentrum som dekker all behov og mest av pengene!
Jeg selv har brukt denne hotellet i flere år både før og etter den ble renovert.
Super god frokost, kaffe stasjon i resepsjon er liten men helt supert, rommene er små men absolutt verdt av pengene :)
Sterkt anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, mblaauw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cathrine Bergan, General Manager på Thon Hotel Astoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2020

Kjære Gjest,
Takk for at du tok deg tid til å legge igjen din svært hyggelige anmeldelse etter ditt opphold hos oss.
Det er svært hyggelig å høre at du finner hotellet prisverdig og at du har vært gjest hos oss i flere år, og fortsetter å komme tilbake.

Vi ser frem i mot å ønske deg velkommen tilbake igjen!

Vennlig hilsen
Cathrine Bergan
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Enkelt og fint hotell sentralt i Oslo. Ok standard på rommet med gode køyesenger for barna. Pluss for ekstra vifte på rommet ved varme dager. Frokosten var også god, men gjerne ikke det beste utvalget.

Dato for oppholdet: juli 2020
1  Takk, beediersl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cathrine Bergan, General Manager på Thon Hotel Astoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2020

Kjære Gjest,
Takk for at du tok deg tid til å legge igjen din hyggelige anmeldelse etter ditt opphold hos oss.
Det er svært hyggelig å høre at våre nyrenoverte rom og sentrale beliggenhet falt i smak.

Når det gjelder vår frokost har vi siden buffetforbudet kom ifm. coved-19 måtte minske innholdet på vår frokost og servert på alternative måter.
Fra og med 21. juli har vi igjen hatt mulighet til å servere frokostbuffet slik at man vil nå igjen finne sine favoritter i vår rikholdige frokostbuffet.

Hjertelig velkommen tilbake til Thon Hotel Astoria!

Vennlig hilsen
Cathrine Bergan
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020

Vi ankom hotellet og fikk komme opp på rommet før innsjekk. Fint rom, men ikke helt rent. Under overmadtassen fant vi buser og hår, mens på gulvet fant vi steiner og smuler. Sengetøyet var flekkete. Vi fikk nytt sengetøy og de støvsugde både seng og gulv på nytt. Serviceinnstilte ansatte! Dette hotellet passer derimot ikke før det som sover lett i sumarnatta! Med rom rett ut i Dronningens gate hørte vi festen til langt på natt. Kaffemaskinen fikk vi heller ikke til å funke. Som tidligere nevnt var ikke renholdet hotellets sterkeste side, da det lå tydelig støv på lamper og telefonen. Frokosten var kjempegod og de hadde en super løsning på buffeten! Vi fikk også oppbevare bagasjen etter utsjekk, pluss for det!

NB! Føler du at du er på en båt når du går i sjette etasje er det fordi gulvet er ujevnt!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Anihanarn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cathrine Bergan, General Manager på Thon Hotel Astoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2020

Kjære Gjest,
Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen din tilbakemelding.
Vi beklager at vi ikke klarte å leve opp til dine forventninger under ditt opphold hos oss.

Vi vil veldig gjerne snakke med deg angående din tilbakemelding, og vi håper at du kan kontakte oss da vi synes det var trist å lese din anmeldelse da dette ikke er slik vi ønsker å bli oppfattet.

Vennlig hilsen
Cathrine Bergan
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser