Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 143
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.10.22
Booking.com
USD 144
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.10.22
Agoda.com
USD 137
Vis tilbud
Hotels.comUSD 143
TravelocityUSD 143
Lol.travelUSD 193
Se alle 14 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 344)
Filtrer anmeldelser
1 344 resultater
Vurdering fra reisende
240
500
410
140
54
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
240
500
410
140
54
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3136 av 1 344 anmeldelser
Anmeldt 31. august 2021

Hotellet ligger ikke langt fra Jernbanetorget, og kanskje ikke i byens beste strøk, men så fort du kommer inn glemmer du det. Vennlig og imøtekommende service, smooth innsjekk. Alt du trenger og veldig sentralt. Ingen minibar eller kjøleskap, men det er kanskje heller ikke forventet på et såpass enkelt hotell. Fin frokost.

Dato for oppholdet: august 2021
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Ole Jacob J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Cathrine Bergan, Daglig leder på Thon Hotel Astoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. september 2021

Kjære Ole Jacob,
Takk for at du tok deg tid til å legge igjen din hyggelige anmeldelse etter ditt opphold hos oss.
Det er godt å høre at ditt opphold var vellykket, og at vår sentrale beliggenhet og frokost falt i smak.

Hjertelig velkommen tilbake til Thon Hotel Astoria!

Vennlig hilsen
Cathrine Bergan
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2021 via mobile enheter

Hotellet ligger veldig sentralt til i Oslo, like ved Karl Johans gate. Parkeringsmuligheter i nærheten i Paléet parkeringshus. Vi fikk et romslig og fresht familierom. Frokosten var også veldig bra. Vi er veldig fornøyde og kommer helt klart tilbake hit

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Rita E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Cathrine Bergan, Daglig leder på Thon Hotel Astoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. september 2021

Kjære Rita,
Takk for at du tok deg tid til å legge igjen din svært hyggelige anmeldelse etter ditt opphold hos oss.
Det er godt å høre at ditt opphold var vellykket, og spesielt hyggelig at vår frokost og sentrale beliggenhet falt i smak.

Hjertelig velkommen tilbake til Thon Hotel Astoria!

Vennlig hilsen
Cathrine Bergan
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2021 via mobile enheter

Det var helt ok til den prisen me betalte, og god frukost. Det var en del støv under sengen og litt tannkrem på badet etter dem som hadde vert der før oss. Det var hyggelig betjening, men reagerte litt da han ene resepsjonisten sto å lo i resepsjonen over at han ikkje skulle ta koronavaksinen fordi han var fra Egypt og alle andre tar vaksinen, så da trenger ikke han?
Men alt i alt er me fornøyd med oppholdet på hotellet:)

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Navigate11613165007
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Cathrine Bergan, Daglig leder på Thon Hotel Astoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. september 2021

Kjære Gjest,
Takk for at du tok deg tid til å legge igjen din anmeldelse etter ditt opphold hos oss i sommer.
Det er godt å høre at vår frokost falt i smak og at dere hadde et godt opphold.

Når det gjelder øvrige tilbakemeldinger vil vi gjerne komme i kontakt med deg rundt dette, så ta gjerne kontakt med oss på mail linn.vigdal@olavthon.no da vi ikke har din kontaktinfo.

Hjertelig velkommen tilbake til Thon Hotel Astoria!

Vennlig hilsen
Cathrine Bergan
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2021

Super service, fine, rene rom med kaffemaskin og gode senger, deilig frokost, ekstremt sentralt rett ved Oslo S og både sykler og sparkesykler på utsiden. Avstand til parkeringshuset Paleet 250 meter.

Dato for oppholdet: august 2021
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, 161gittet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Cathrine Bergan, Daglig leder på Thon Hotel Astoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. september 2021

Kjære Gjest,
Takk for at du tok deg tid til å legge igjen din svært hyggelige anmeldelse etter ditt opphold hos oss i sommer.
Det er godt å høre at ditt opphold var vellykket, og spesielt hyggelig at du følte deg godt ivaretatt samt at vår frokost og sentrale beliggenhet falt i smak.

Hjertelig velkommen tilbake til Thon Hotel Astoria!

Vennlig hilsen
Cathrine Bergan
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2021 via mobile enheter

Ligger bra til i sentrum med alle fasiliteter rett i nærhet. Koselig frokostsal i bakgården.
Hyggelige og hjelpsomme staff. God seng og bra inneklima.
I sentrum hører det dessverre støy til. Siden jeg har rommet over bakgården så var det bare å lukke vinduet og allikevel sove godt!
Fikk bestilt frokost "to go" hver morgen. Det ble satt pris på

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Mach C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Cathrine Bergan, Daglig leder på Thon Hotel Astoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. september 2021

Kjære Gjest,
Takk for at du tok deg tid til å legge igjen din hyggelige anmeldelse etter ditt opphold hos oss i sommer.
Det er godt å høre at du hadde et godt opphold, og at vår frokost og sentrale beliggenhet falt i smak.


Hjertelig velkommen tilbake til Thon Hotel Astoria!

Vennlig hilsen
Cathrine Bergan
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser