Besvart 5. aug. 2022
Kjære Gjest, Så hyggelig det var å lese at du hadde et fint opphold hos oss. Tusen takk for at du tok deg tiden til å dele din tilbakemelding, det skal du vite at vi setter stor pris på.
Våre bad kommer i forskjellige størrelser, dersom du kommer tilbake til oss så kan du kontakte oss på forhånd og be om et rom med større bad. Det samme gjelder plasseringen, vi har også rom som vender mot gaten. Vi gjør alltid vårt beste for å imøtekomme våre gjesters ønsker.
Hjertelig velkommen tilbake!
Med vennlig hilsen Linn, Service- og Kvalitetsleder
Følte meg velkommen av tesepsjonisten og fikk rask hjelp. Rommet var veldig bra bortsett fra badet som trenger oppussing. Frokost var også veldig bra og betjeningen var fantastiske. Fra hotellet går vi rett ut i livet i Oslo som er perfekt.
Dato for oppholdet: juli 2022
Sovekvalitet
Renslighet
Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør rogera678 om Thon Hotel Astoria
Takk, rogera678
Linn Vigdal, Gjestetjenester/resepsjon på Thon Hotel Astoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2022
Kjære Roger, Hjertelig tusen takk for din hyggelige tilbakemelding, du skal vite at vi setter stor pris på den. Det ser ut som at du har hatt et fint opphold og det er vi glade for, hjertelig velkommen tilbake!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Astoria Thon Hotels Oslo ble en meget hyggelig opplevelse. Anmeldelsen er basert på 4 netters opphold. Meget serviceminded og trivelig personale både i resepsjon og frokostrom. Fantastisk nydelig og lekker frokost. Vegen til frokostrommet går via en sjarmerende og møblert bakgård, hvor også maten kan nytes. Rent og koselig rom med gode senger, men noe trangt baderom. Sentralt beliggende hotell, stille og rolig likevel. Anbefales!
Spør Heidi Arstad L om Thon Hotel Astoria
Takk, Heidi Arstad L
Linn Vigdal, Gjestetjenester/resepsjon på Thon Hotel Astoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juni 2022
Kjære Heidi, Tusen hjertelig takk for din fantastiske anmeldelse og at du tok deg tid til å dele den med oss, det settes utrolig stor pris på! Vi er så glade for at oppholdet svarte til forventningene dine og vi håper at vi ser deg igjen:)
Velkommen tilbake til oss på Astoria!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Helt enkelt, helt greit. Knøttlite bad, men OK. God service. Testet ikke frokosten. Sentralt hotell som er fint om du bare skal ha et sted for å sove. Ønsker du noe mer ut av oppholdet, finnes det bedre alternativer.
Verdi
Renslighet
Service
Spør xHaugen om Thon Hotel Astoria
Takk, xHaugen
Kjære Gjest, Tusen takk for at du tok deg tiden til å legge igjen din anmeldelse etter ditt opphold hos oss, du skal vite at vi setter stor pris på det. Vi er glade for at du likte beliggenheten til hotellet og at vårt personalet leverte service av god kvalitet.
Velkommen tilbake til Thon Hotel Astoria og Thon Hotels!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
3 vennepar på tur til hovedstaden for bare og treffes og gå på teater samt bese byen. Kom med tog og fant dette hotellet. Meget hyggelig pris, og hyggeligere ble det da vi ble møtt i resepsjonen av en kar med Glimt i øyet. Vi trodde vi skulle få ganske så små rom, men de var forbløffende bra. Og når frokosten de 2 dagene vi var der sto til laud, kan vi ikke annet enn å si at her kommer vi gjerne igjen.
Spør Laksefiskeren om Thon Hotel Astoria
Takk, Laksefiskeren
Linn Vigdal, Gjestetjenester/resepsjon på Thon Hotel Astoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mai 2022
Kjære gjest, Tusen hjertelig takk for din flotte tilbakemelding etter ditt opphold hos oss! Det er så hyggelig for oss å se at oppholdet svarte til dine forventninger og at du vil besøke oss igjen. Hjertelig velkommen tilbake!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Veldig fine rom, helt nyoppusset. Veldig deilig frokost, masse både god mat og sunn mat å velge i. Veldig sentral beliggenhet. Rolig om natta. Enkel resepsjon, med veldig hyggelig betjening og god service. Jeg bestiller gjerne overnatting her neste gang jeg er i hovedstaden.
Dato for oppholdet: april 2022
Spør Gro-Signy H om Thon Hotel Astoria
Takk, Gro-Signy H
Kjære Gro-Signy, Tusen hjertelig takk for din flotte tilbakemelding etter ditt opphold hos oss, vi er så glade for at du hadde et så fint opphold hos oss. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake neste gang du kommer til Oslo!