Karin T
Anmeldelse av Thon Hotel Astoria
5,0 av 5 boblerAnmeldt 10. mars 2024via mobile enheter
Dato for oppholdet: mars 2024
Linn Vigdal, Gjestetjenester/resepsjonThon Hotel Astoria, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 11. mars 2024
Kjære Karin,
Tusen hjertelig takk for din flotte tilbakemelding etter ditt opphold hos oss, vi setter utrolig stor pris på at du tok deg tiden til å dele denne med oss og andre reisende.

Vi vil også gjerne takke deg for at du velger Thon Hotel Astoria for dine opphold i Oslo, vi er veldig takknemlige for det.
Det er en fryd å lese din tilbakemelding og vi er så glade for at ditt opphold hos oss var så fint.

Når det gjelder størrelsen på våre baderom har vi også noen rom med større bad, du kan gjerne sette opp et ønske om et slikt rom for ditt neste opphold.

Beste hilsen
7.4 km fra Thon Hotel Astoria
Oppvarmet basseng
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 6. mars 2024

Rent og pent rom med god seng.Single rom hadde litt for lite bad, men det fungerte.

Svært sentral beliggenhet med kort vei til Oslo S, Karl Johan, Opera, Munch museum og Sørenga med mer.

Frokost med godt utvalg. Hyggelig betjening. Heis i bygget.

Dato for oppholdet: mars 2024
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, Janander123
Linn Vigdal, Gjestetjenester/resepsjon på Thon Hotel Astoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. mars 2024

Kjære gjest,
Vi vil gjerne starte med å takke deg for at du tok deg tiden til å dele denne flotte tilbakemeldingen med oss og andre reisende, det settes stor pris på.
Det er en glede for oss å motta slike flotte tilbakemeldinger fra våre gjester og vi blir så glade for å se at du hadde et så fint opphold hos oss.

Vi håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake ved en annen anledning!

Anmeldt 6. februar 2024

Byggestøy var ikke varslet ved bestilling men ved innsjekk. Støyen startet kl.07:00z
Det var ikke mulig å sove mellom 07:00 og 10:00 på en lørdag. Hadde jeg blitt informert ved bestilling, ville jeg valgt et annet hotell. Det var ventetid for å få bord ved frokosten.

Dato for oppholdet: februar 2024
Takk, Bjarne E
Linn Vigdal, Gjestetjenester/resepsjon på Thon Hotel Astoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. februar 2024

Kjære Bjarne,
Tusen takk for at du tok deg tiden til å dele din opplevelse med oss, vi setter stor pris på din anmeldelse. Slike tilbakemeldinger er svært viktige for oss da det gir oss en mulighet til å rette ditt inntrykk av det å være gjest hos oss i tillegg til å forbedre oss.

Det er veldig trist å lese at vi ikke klarte å leve opp til dine forventninger og vi beklager så mye for din uheldige opplevelse hos oss. De støyende arbeidene som pågår hos våre naboer er meget uheldig for oss og vi er så lei oss for at våre gjester påvirkes av dette arbeidet. Vi kan ikke annet enn å beklage så mye, i tillegg til å prøve å tilrettelegge så godt vi kan for våre gjester. Hva gjelder ventetid i frokostsalen beklager vi så mye for dette også, og vil ta det videre med ansvarlig person i frokostavdelingen.

Vi kunne tenke oss å komme i kontakt med deg angående din tilbakemelding håper du vil kontakte oss.
Beklager igjen for din uheldige opplevelse og håper å høre fra deg.

Velkommen tilbake til Thon Hotels og Thon Hotel Astoria!

Anmeldt 16. november 2023

Dette er et supert hotell for kortere opphold;) veldig serviceinnstilt personal, både i resepsjon og spisesal. Sentral beliggenhet. Andre gangen jeg bor der,og kommer til å velge det igjen. Nydelig frokost

Dato for oppholdet: november 2023
Takk, elisabeth k
Linn Vigdal, Gjestetjenester/resepsjon på Thon Hotel Astoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. november 2023

Kjære Elisabeth,
Vi setter så stor pris på at du gir oss denne tilbakemeldingen etter ditt opphold hos oss, dette er noe vi setter stor pris på og er veldig takknemlige for.

Ut fra din anmeldelse ser vi at du har hatt et veldig fint opphold og det gjør oss så glade. Det er akkurat sånn vi ønsker at det skal være og ønsker å takke deg for at du tok deg tiden til å gi oss denne tilbakemeldingen etter ditt opphold.

Det er også riktig så hyggelig å lese at du kommer tilbake, hjertelig velkommen skal du være!

Anmeldt 1. november 2023 via mobile enheter

Kloakklukt på hotellrom. Fikk ikke bytte rom da hotellet var fullt . Sengene på rommet var utrolig smal, de kan settes ved siden av hverandre men da de var veldig lette og gulvet glatt så sklei de fra hverandre . Pass på at du er en smal person hvis du skal overnatte her.

Dato for oppholdet: november 2023
Takk, 973veronicah
Linn Vigdal, Gjestetjenester/resepsjon på Thon Hotel Astoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2023

Kjære Veronica,
Takk for at du tok deg tiden til å dele din tilbakemelding etter ditt opphold hos oss, det setter vi stor pris på.
Vi er lei oss for at du fikk en uheldig opplevelse hos oss og vi beklager så mye for dette.

Når det gjelder rommet så har vi forskjellige romtyper, og ut fra din kommentar så høres det ut som du har bodd på et twin rom. Vi har også standard dobbeltrom, disse rommene innehar en hel dobbeltseng og ville kanskje passet bedre for deg.

Det skal ikke være slik du beskriver med tanke på lukt, vi er lei oss for at du opplevde dette og vil forsikre deg om at vi jobber videre med dine tilbakemeldinger internt.

Beklager igjen for at vi ikke klarte å leve opp til dine forventninger, og ønsker deg velkommen tilbake til Thon Hotels!

Anmeldt 25. oktober 2023 via mobile enheter

Et rimelig hotell nær Karl Johan og Oslo S. Det var lite enkeltrom og lite bad, men rent og velholdt. Betjeningen var serviceinnstilt, og det var super frokost inkludert i prisen med godt utvalg. Jeg hadde rom mot bakgården, og det var ingen støy om natta.

Dato for oppholdet: oktober 2023
Takk, monahelen2

Kjære Mona Helen,

Vi håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake ved en annen anledning!