Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.com
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (675)
Filtrer anmeldelser
675 resultater
Vurdering fra reisende
342
223
69
26
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
342
223
69
26
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4954 av 675 anmeldelser
Anmeldt 21. januar 2019

Jeg har over litt tid hatt mange overnattinger på dette hotellet og opplever en kjempeservice.
Det er alltid svært hyggelig å komme hit. Jeg tillater meg å gi kjøkken og servitører en ekstra stjerne.
Hotellet ligger i ett område som er sentralt nokk til egt alt mulig, men for meg var det selvfølgelig til stor fordel at det ligger rett ved mitt arbeidssted i perioden jeg har bodd her

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, Byggernorge2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vidar M, Manager på Thon Hotel Vika Atrium, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. januar 2019

Hei Byggernorge2019,

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding her på TripAdvisor.

Det er svært hyggelig å se at du er fornøyd med dine opphold hos oss, og ikke minst at du fortsetter å komme tilbake til oss. Dette setter vi svært stor pris på.

Vi er svært takknemlig for din oppmerksomhet på våre ansatte i kjøkken og restaurantavdelingen.

Jeg håper vi får gleden av å ha deg som gjest hos oss ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen
Vidar M. Hovda
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. desember 2018

Koselig rom, rent og pent. Beliggenhet var helt topp, besøkte julemarked i Spikersuppa. Kort gangvei.En natt i forbindelse med julebord. Nydelig frokost fra 07-11, vennligere personale tror jeg ikke man finner. Anbefales på det varmeste.

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Laila e
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vidar M, Manager på Thon Hotel Vika Atrium, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. desember 2018

Hei LailaNorway65,

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å vurdere oss her på TripAdvisor etter ditt opphold.

Det er svært hyggelig å se at dere sitter igjen med et positivt inntrykk etter å ha vært gjest hos oss. Våre ansatte jobber kontinuerlig med å skape gode gjesteopplevelser for våre gjester, og det er godt å se at dette blir lagt merke til.

Velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen
Vidar M. Hovda
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

Flott hotell, med flinke blide mennesker som jobbet der. Rene fine rom.
Alltid et hei og et smil.
Flott beliggenhet, nær Aker Brygge.
Parkeringsplass under hotellet, flott.
Nydelig frokost med masse utvalg.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Meander05971133545
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vidar M, Manager på Thon Hotel Vika Atrium, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. november 2018

Kjære Meander05971133545,

Takk for din hyggelige tilbakemelding etter ditt opp hold hos oss. Det setter vi stor pris på!

Ønsker deg en hyggelig adventstid og velkommen tilbake til oss ved en senere anledning!

Vennlig hilsen
V.M. Hovda

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. november 2018 via mobile enheter

Hotellrommet var reint og fint og hadde god størrelse. Flott bad med både toalett artikler, myke håndklær, føner og dusj med spa-effekt. Resepsjonisten utmerket seg. Han var blid og hyggelig og tilbød vannflaske, avis og kaffi/te. Hotellet ligger ved Aker brygge. Kort avstand til alle fasiliteter. Kan anbefales på det sterkeste.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Mokiiina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vidar M, Manager på Thon Hotel Vika Atrium, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2018

Hei MOnicaParr,

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding her på TripAdvisor.

Det er svært hyggelig å se at du sitter igjen med et positivt inntrykk etter å ha vært gjest hos oss, og ikke minst at vår resepsjonist utmerket seg. Vi jobber hver dag for å skape gode gjesteopplevelser, og det er godt å se at dette blir lagt merke til.

Jeg håper vi får gleden av å ha deg som gjest hos oss ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen
Vidar M. Hovda
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Stort fint rom, hyggelige ansatte, lettvint parkering i underetasjen, stille, sentalt. Minus: for varmt på rommet om natten. Gikk ikke å skru varmen ned. Vindet kunne åpnes, men vendte ut i atriet hvor det var like varmt.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, hildeo200
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vidar M, Manager på Thon Hotel Vika Atrium, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. november 2018

Kjære hildeo200,

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding her på TripAdvisor etter ditt opphold på hotellet.

Det er svært hyggelig å se at du sitter igjen med et godt inntrykk av hotellet, og spesielt nevner våre ansatte og beliggenhet. Det setter vi stor pris på.

Jeg beklager at dere opplevde våre hotellrom som varme. En kan justere temperature med +/- 3 grader på hotellrommet, og ytterligere ved å kontakte resepsjonen. Beklager om du ikke har fått denne informasjonen.

Velkommen tilbake.

Med vennlig hilsen
Vidar M. Hovda
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser