Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 189
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.11.21
Booking.com
USD 189
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.11.21
ZenHotels.com
USD 183
Vis tilbud
Hotels.comUSD 189
PricelineUSD 199
FindHotelUSD 189
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (681)
Filtrer anmeldelser
681 resultater
Vurdering fra reisende
345
224
71
26
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
345
224
71
26
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 681 anmeldelser
Anmeldt 15. mars 2020 via mobile enheter

Et sentralt hotell ved Aker brygge.
Vi ankom tidlig og var heldige å fikk et rom med en gang. Vennlige ansatte i resepsjonen ved både inn -og utsjekk.
Ikke størst utvalg i frokost - men absolutt bra, med hyggelige kokker og servitører.

Må være supert å bo her i sommerhalvåret , med yrende liv på brygga.
Kommer tilbake

Dato for oppholdet: mars 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, jeanettej661
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
VidarMH, Manager på Thon Hotel Vika Atrium, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. mars 2020

Hei Jeanettej661,

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding her på TripAdvisor.

Det er svært hyggelig å se at dere sitter igjen med et positivt inntrykk av hotellet, og ikke minst at du fremhever våre dyktige ansatte og vår beliggenhet. Det setter vi pris på.

Vi har dessverre vært nødt til å redusere vårt utvalg på frokosten i forbindelse med Covid-19 situasjonen, og den dag i dag har vi kun a'la carte servering av frokost. Når situasjonen er tilbake til normal, skal vi tilbake til ordinær frokostservering.

Velkommen tilbake ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen
Vidar M. Hovda
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. februar 2020 via mobile enheter

Elsker å bo her når jeg er i Oslo. Perfekte rom med gode senger og god plass. Rom med både høytaler og Chromecast, god service og nyyydelig frokost. Gleder meg til frokosten hver gang jeg bor her. Kommer igjen.

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, Simabo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
VidarMH, Manager på Thon Hotel Vika Atrium, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. februar 2020

Kjære Simabo,

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding her på TripAdvisor etter ditt opphold hos oss.

Det er svært hyggelig å se at du sitter igjen med et positivt inntrykk av vårt hotell, og ikke minst at du fremhever våre hotellrom og vår frokostservering. Det setter vi stor pris på.

Velkommen tilbake ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen
Vidar M. Hovda
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. januar 2020 via mobile enheter

Alltid service innstilte og herlig frokost. Er 8 gang jeg er her. Ligger perfekt til for våres utflukter i løpet av en lørdag. Rene og moderne rom. Ble oppgradert til suite med badekar. Alltid fornøyd etter overnatting her.

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 998j_rgena
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
VidarMH, Manager på Thon Hotel Vika Atrium, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2020

Hei Jørgen,

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding her på TripAdvisor etter ditt opphold ved Thon Hotel Vika Atrium.

Det er svært hyggelig å se at du har hatt et flott opphold hos oss, og ikke minst at vi er ditt foretrukne hotell i Oslo.

Vi setter stor pris på din tilbakemelding. Våre ansatte jobber kontinuerlig med å skape gode opplevelser for våre gjester, og det er flott å se at dette blir lagt merke til.

Velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen
Vidar M. Hovda
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. januar 2020

Ok hotell med store rom. Rent og pent. Ligger nært Aker Brygge som er digg når du skal ha Nesoddbåten dagen etterpå:)
Et helt greit hotell for en natt i Oslo, frokosten var ikke blant de beste i byen, men du ble mett.

Dato for oppholdet: januar 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
1  Takk, andrehaeraas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
VidarMH, Manager på Thon Hotel Vika Atrium, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. januar 2020

Hei Andrehaeraas,

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en vurdering her på TripAdvisor etter ditt opphold på Thon Hotel Vika Atrium.

Det er hyggelig å se at du sitter igjen med et inntrykk av at hotellet er rent og pent. Det er slik det skal være.

Vi jobber kontinuerlig med å skape gode opplevelser for våre gjester, og ikke minst i vår restaurant som serverer frokost. Vi vil ta med oss din tilbakemelding videre slik at vi kan bli enda bedre i tiden som kommer.

Jeg håper vi får gleden av å ha deg som gjest hos oss ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen
Vidar M. Hovda
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. januar 2020 via mobile enheter

Supert konferanselokale! Alt AV utstyr virket første gang. God akustikk i lokalet. Fin bevertning i pausen. Lunsjbuffeten er rikholdig, her det ikke mulig å finne noe du har lyst på. God service fra personalet.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, HCMy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
VidarMH, Manager på Thon Hotel Vika Atrium, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. januar 2020

Hei HCMy,

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding her på TripAdvisor.

Det er svært hyggelig å se at du sitter igjen med et positivt inntrykk av vår konferanseavdeling, og ikke minst at både pausemat og lunsjbuffet overgikk dine forventninger.

Jeg håper vi får gleden av å ha deg som gjest hos oss ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen
Vidar M. Hovda
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser