Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
DammerNOR
Bergen, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 26. aug. 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vidar Madsen Hovda, Guest Services / Front OfficeThon Hotel Vika Atrium, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 27. aug. 2020
Kjære DammerNOR,

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding her på TripAdvisor etter ditt opphold.

Det er svært hyggelig å se at du sitter igjen med et positivt inntrykk av oppholdet, og ikke minst at du fremhever våre ansatte og vår frokost. Det setter vi stor pris.

Jeg håper vi får gleden av å ha deg som gjest hos oss ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen
Vidar M. Hovda
Hotellsjef
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 1 849
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
  • Algotels
  • travelup.com
0.8 km fra Thon Hotel Vika Atrium
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 3 257
  • Expedia.com
    kr 3 940
  • Vio.com
    kr 2 855
  • Hotels.com
    kr 3 940
1.4 km fra Thon Hotel Vika Atrium
Gratis Wi-Fi
Frokost inkludert
Our lounge area on the second floor
kr 1 082
Fullt refunderbart
  • Tripadvisor
    kr 1 025
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 025
0.7 km fra Thon Hotel Vika Atrium
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 399
kr 1 236
  • Tripadvisor
    kr 1 233
  • Hotels.com
  • Strawberry Hotels
    kr 1 399
1.4 km fra Thon Hotel Vika Atrium
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Double room
kr 1 148
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Hotels.com
  • Booking.com
    kr 1 149
  • Priceline
1.3 km fra Thon Hotel Vika Atrium
Gratis Wi-Fi
kr 2 699
kr 2 385
  • Strawberry Hotels
    kr 2 699
  • Tripadvisor
    kr 2 382
  • Hotels.com
1.9 km fra Thon Hotel Vika Atrium
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 843
kr 1 214
  • Algotels
  • Official Site
  • Priceline
0.9 km fra Thon Hotel Vika Atrium
Gratis Wi-Fi
kr 2 245
  • Tripadvisor
    kr 2 249
  • Priceline
  • Hotels.com
1.8 km fra Thon Hotel Vika Atrium
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Priceline
  • Expedia.com
    kr 1 155
  • Hotels.com
2.0 km fra Thon Hotel Vika Atrium
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldelser (766)
Filtrer anmeldelser
766 resultater
Vurdering fra reisende
394
240
80
33
19
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
394
240
80
33
19
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4651 av 766 anmeldelser
Anmeldt 15. mars 2020 via mobile enheter

Et sentralt hotell ved Aker brygge.
Vi ankom tidlig og var heldige å fikk et rom med en gang. Vennlige ansatte i resepsjonen ved både inn -og utsjekk.
Ikke størst utvalg i frokost - men absolutt bra, med hyggelige kokker og servitører.

Må være supert å bo her i sommerhalvåret , med yrende liv på brygga.
Kommer tilbake

Dato for oppholdet: mars 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, jeanettej661
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
VidarMH, Manager på Thon Hotel Vika Atrium, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. mars 2020

Hei Jeanettej661,

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding her på TripAdvisor.

Det er svært hyggelig å se at dere sitter igjen med et positivt inntrykk av hotellet, og ikke minst at du fremhever våre dyktige ansatte og vår beliggenhet. Det setter vi pris på.

Vi har dessverre vært nødt til å redusere vårt utvalg på frokosten i forbindelse med Covid-19 situasjonen, og den dag i dag har vi kun a'la carte servering av frokost. Når situasjonen er tilbake til normal, skal vi tilbake til ordinær frokostservering.

Velkommen tilbake ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen
Vidar M. Hovda
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. februar 2020 via mobile enheter

Elsker å bo her når jeg er i Oslo. Perfekte rom med gode senger og god plass. Rom med både høytaler og Chromecast, god service og nyyydelig frokost. Gleder meg til frokosten hver gang jeg bor her. Kommer igjen.

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, Simabo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
VidarMH, Manager på Thon Hotel Vika Atrium, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. februar 2020

Kjære Simabo,

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding her på TripAdvisor etter ditt opphold hos oss.

Det er svært hyggelig å se at du sitter igjen med et positivt inntrykk av vårt hotell, og ikke minst at du fremhever våre hotellrom og vår frokostservering. Det setter vi stor pris på.

Velkommen tilbake ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen
Vidar M. Hovda
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. januar 2020 via mobile enheter

Alltid service innstilte og herlig frokost. Er 8 gang jeg er her. Ligger perfekt til for våres utflukter i løpet av en lørdag. Rene og moderne rom. Ble oppgradert til suite med badekar. Alltid fornøyd etter overnatting her.

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 998j_rgena
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
VidarMH, Manager på Thon Hotel Vika Atrium, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2020

Hei Jørgen,

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding her på TripAdvisor etter ditt opphold ved Thon Hotel Vika Atrium.

Det er svært hyggelig å se at du har hatt et flott opphold hos oss, og ikke minst at vi er ditt foretrukne hotell i Oslo.

Vi setter stor pris på din tilbakemelding. Våre ansatte jobber kontinuerlig med å skape gode opplevelser for våre gjester, og det er flott å se at dette blir lagt merke til.

Velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen
Vidar M. Hovda
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. januar 2020

Ok hotell med store rom. Rent og pent. Ligger nært Aker Brygge som er digg når du skal ha Nesoddbåten dagen etterpå:)
Et helt greit hotell for en natt i Oslo, frokosten var ikke blant de beste i byen, men du ble mett.

Dato for oppholdet: januar 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
1  Takk, andrehaeraas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
VidarMH, Manager på Thon Hotel Vika Atrium, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. januar 2020

Hei Andrehaeraas,

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en vurdering her på TripAdvisor etter ditt opphold på Thon Hotel Vika Atrium.

Det er hyggelig å se at du sitter igjen med et inntrykk av at hotellet er rent og pent. Det er slik det skal være.

Vi jobber kontinuerlig med å skape gode opplevelser for våre gjester, og ikke minst i vår restaurant som serverer frokost. Vi vil ta med oss din tilbakemelding videre slik at vi kan bli enda bedre i tiden som kommer.

Jeg håper vi får gleden av å ha deg som gjest hos oss ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen
Vidar M. Hovda
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. januar 2020 via mobile enheter

Supert konferanselokale! Alt AV utstyr virket første gang. God akustikk i lokalet. Fin bevertning i pausen. Lunsjbuffeten er rikholdig, her det ikke mulig å finne noe du har lyst på. God service fra personalet.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, HCMy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
VidarMH, Manager på Thon Hotel Vika Atrium, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. januar 2020

Hei HCMy,

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding her på TripAdvisor.

Det er svært hyggelig å se at du sitter igjen med et positivt inntrykk av vår konferanseavdeling, og ikke minst at både pausemat og lunsjbuffet overgikk dine forventninger.

Jeg håper vi får gleden av å ha deg som gjest hos oss ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen
Vidar M. Hovda
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser