Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 182
PricelineUSD 182
Hotels.comUSD 168
FindHotelUSD 168
eDreamsUSD 182
Orbitz.comUSD 168
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (682)
Filtrer anmeldelser
682 resultater
Vurdering fra reisende
346
224
71
26
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
346
224
71
26
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 682 anmeldelser
Anmeldt 28. september 2020

Fin beliggenhet med alt Oslo har å by på i gangavstand fra hotellet.
Fine og renslige rom, frokost i toppklasse, parkering for bil i samme bygget, ingen støy. Dette er et hotel jeg kommer til å velge igjen.

Dato for oppholdet: september 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
1  Takk, Navigate316451
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vidar Madsen Hovda, Guest Services / Front Office på Thon Hotel Vika Atrium, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2020

Hei Navigate316451,

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding her på TripAdvisor etter ditt opphold.

Det er flott å se at du sitter igjen med et positivt inntrykk av vårt hotell, og ikke minst at du fremhever beliggenhet, rene rom og god frokost. Det setter vi stor pris på.

Jeg håper vi får gleden av å ha deg som gjest hos oss ved en snarlig anledning.
Velkommen igjen.

Med vennlig hilsen
Vidar M. Hovda
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. september 2020 via mobile enheter

Tusen takk for god service og godt smittevern, da jeg overnattet hos dere 22. september. Rommet var kjempefint og frokosten nydelig. Jeg kommer gjerne tilbake. Litt kaldt på baderomsgulvet, det er det eneste!

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, eileenhaga
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vidar Madsen Hovda, Guest Services / Front Office på Thon Hotel Vika Atrium, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2020

Hei eileenhaga,

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding her på TripAdvisor.

Det er svært hyggelig å se at du bemerker service fra våre ansatte, og minst at du føler smittevern ble tatt på alvor. Dette tar vi veldig alvorlig, og det er flott å se at det blir lagt merke til.

Jeg håper vi får gleden av å ha deg som gjest hos oss ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen
Vidar M. Hovda
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2020 via mobile enheter

Alltid service innstilte og herlig frokost. Er 9 gang jeg er her. Ligger perfekt til for våres utflukter i løpet av en lørdag. Rene og moderne rom. Ble oppgradert til suite med badekar. Alltid fornøyd etter overnatting her.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 998j_rgena
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vidar Madsen Hovda, Guest Services / Front Office på Thon Hotel Vika Atrium, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. september 2020

Kjære gjest,

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding her på TripAdvisor. Det setter vi stor pris på.

Det er godt å se at dere fortsetter å komme tilbake til vårt hotell, og ikke minst at dere fremhever våre ansatte, vår frokost og beliggenhet.
Våre ansatte jobber kontinuerlig med å skape gode opplevelser for våre gjester, og det er flott å se at dette blir lagt merke til.

Velkommen tilbake ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen
Vidar M. Hovda
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2020 via mobile enheter

Thon Hotel Vika Atrium er et Oslo-hotell som ligger kun 200 meter fra Aker Brygge. Ligger m.a.o. svært sentralt. Hyggelig personale, gode senger, fine rom og deilig frokost. Dette er ett av mine favoritthoteller i Oslo. Toppscore!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, DammerNOR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vidar Madsen Hovda, Guest Services / Front Office på Thon Hotel Vika Atrium, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2020

Kjære DammerNOR,

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding her på TripAdvisor etter ditt opphold.

Det er svært hyggelig å se at du sitter igjen med et positivt inntrykk av oppholdet, og ikke minst at du fremhever våre ansatte og vår frokost. Det setter vi stor pris.

Jeg håper vi får gleden av å ha deg som gjest hos oss ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen
Vidar M. Hovda
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. mars 2020 via mobile enheter

Et sentralt hotell ved Aker brygge.
Vi ankom tidlig og var heldige å fikk et rom med en gang. Vennlige ansatte i resepsjonen ved både inn -og utsjekk.
Ikke størst utvalg i frokost - men absolutt bra, med hyggelige kokker og servitører.

Må være supert å bo her i sommerhalvåret , med yrende liv på brygga.
Kommer tilbake

Dato for oppholdet: mars 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, jeanettej661
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
VidarMH, Manager på Thon Hotel Vika Atrium, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. mars 2020

Hei Jeanettej661,

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding her på TripAdvisor.

Det er svært hyggelig å se at dere sitter igjen med et positivt inntrykk av hotellet, og ikke minst at du fremhever våre dyktige ansatte og vår beliggenhet. Det setter vi pris på.

Vi har dessverre vært nødt til å redusere vårt utvalg på frokosten i forbindelse med Covid-19 situasjonen, og den dag i dag har vi kun a'la carte servering av frokost. Når situasjonen er tilbake til normal, skal vi tilbake til ordinær frokostservering.

Velkommen tilbake ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen
Vidar M. Hovda
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser