Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 138
Expedia.comUSD 134
ScandicHotels.comUSD 134
Hotels.comUSD 134
Trip.comUSD 133
getaroom.comUSD 166
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 654)
Filtrer anmeldelser
1 654 resultater
Vurdering fra reisende
615
706
239
66
28
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
615
706
239
66
28
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
134139 av 1 654 anmeldelser
Anmeldt 19. november 2018

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Filip J, Front Office Manager på Scandic Byporten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. november 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 19. november 2018

Det var harde senger og forferdelige puter. Servicen var bra. Vi utnyttet også å få mat rett til rommet. Dette gikk raskt. Men vi fikk feil mat. Rommet var passe stort og rent. Eneste som ikke var rent var børsten på do. Den var veldig ekkel. Men alt i alt en positiv hotell opplevelse.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Companion65170148241
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Filip J, Front Office Manager på Scandic Byporten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. november 2018

Hei Companion65170148241,
Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse her fra siste opphold med oss.
Jeg vil først og fremst beklage om sengene og puter ikke var til forventing. En god natts søvn er noe av det viktigeste vi kan gi våre gjester, og beklager dersom dette ikke var noe dere opplevde. Skal se på muligheter for å forbedre dette til fremtiden.

Jeg skal også dele din tilbakemelding med vår husøkonom da det absolutt ikke skal være slik du forteller meg i din tilbakemelding. Ellers veldig hyggelig at dere har hatt et så fint opphold, og ta gjerne kontakt med meg på filip.jaregard@scandichotels.com dersom vi kan gjøre noe for dere i ettertid.

Ønsker deg en fin dag videre, og hjertelig velkommen tilbake til oss.

Med vennlig hilsen,
Filip Järegård
Resepsjonssjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

Hotellet er veldig sentralt. Du går tørrskodd fra bussen eller togstasjonen til hotellet. Veldig hyggelig og vennlig personale. Frokosten serveres på hjemmekoselige Egon. Fint og rent på hotellrommet. Jeg hadde rom mot baksida, og det var fullstendig stille, både på natta og morgenen. En god natts søvn!

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Synne W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Filip J, Front Office Manager på Scandic Byporten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2018

Hei Synne W,
Tusen takk for en fantastisk vurdering av vårt hotell!
Det er utrolig hyggelig å lese at dere likte plasseringen av hotellet, samt service og frokost.

Håper vi sees snart igjen, og hjertelig velkommen tilbake.

Med vennlig hilsen,
Filip Järegård
Resepsjonssjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. november 2018

Positive, høflige og vennlige personale både i resepsjon, reinhalderene og personalet på Egon(frokost). God ekstraservice. Fikk sette bagasjen inn både før innsjekk og etter utsjekk. Fekk og rom tildelt tidligere, da vi kom tidleg om morgonen.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, Tourist08516164856
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Filip J, Front Office Manager på Scandic Byporten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2018

Hei Tourist08516164856,
Tusen takk for en meget hyggelig tilbakemelding og en topp vurdering av vårt hotell!
Setter veldig pris på å lese at dere ble godt møtt i resepsjonen, av vårt renholdspersonal og av våre frokostmedarbeider.

Håper vi sees snart igjen, og hjertelig velkommen tilbake til oss.

Med vennlig hilsen,
Filip Järegård
Resepsjonssjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. oktober 2018

Jeg skulle reise veldig tidlig fra Oslo til Trondheim og valgte Scandic Byporten pga. nærheten til Oslo S. Hotellet er i samme bygning som sentralstasjonen og har med Egon en egen restaurant. Vi bestilte et dobbeltrom. Romstørrelsen var litt lite, men det var ikke så ille, da vi bodde der kun i 1 natt. Rommet var rene, men sengen var ikke god. Så ble det dessverre ikke et godt søvn. Frokosten var kjempegod - stor utvalg og ferske varer. Deilig :) Personalet på hele hotellet var veldig vennlig.

Romtips: ta et rom mot Jernbanetorget - fantastisk utsikt!!!!
Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, haakonSWE
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Filip J, Front Office Manager på Scandic Byporten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. oktober 2018

Hei Håkon,
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding her på Tripadvisor.
Det er veldig hyggelig å se at du vurderer oss så fantastisk bra, og at hotellets beliggenhet passet perfekt til deres besøk i Oslo.
Beklager å lese at dere ikke har hatt en så god natts søvn. Det er viktig for oss at alle våre gjester opplever god komfort, og jeg skal se på eventuelle forbedringspotensialer her. Ta gjerne kontakt med meg dersom du har noen idéer om hvordan vi konkret kan ordne dette.
Fint at frokosten smakte bra - det er alltid en perfekt start på dagen.

Håper vi sees snart igjen, og hjertelig velkommen tilbake til oss.

Med vennlig hilsen,
Filip Järegård
Resepsjonssjef
Filip.jaregard@scandichotels.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser