Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 173
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 172
Vis tilbud
Vio.com
USD 161
Vis tilbud
Algotels
ScandicHotels.comUSD 172
Hotels.comUSD 172
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 764)
Filtrer anmeldelser
1 764 resultater
Vurdering fra reisende
653
743
256
73
39
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
653
743
256
73
39
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
161166 av 1 764 anmeldelser
Anmeldt 4. februar 2019

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
GMScandicByporten, Hotelldirektör på Scandic Byporten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. februar 2019

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 28. januar 2019

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Filip J, Front Office Manager på Scandic Byporten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. januar 2019

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 27. januar 2019 via mobile enheter

Bodde fredag og lørdag på Byporten for å delta på helgemøte i NLLF. Ikkje alt som var bra...
Svært lytt mellom rommene, og også mellom gang og rom. Nå var det Disney on Ice denne helga, så littstøy fra barn må vi vel tolerere. Verre er det å bli vekket av andre gjester som bråker på gangen kl 3 På natta når de kommer fra besøk på byen.
Unødvendig opplevelse når en skal opp kl 6 til en lang dag med møte.
Dusj garnityr burde vært skiftet for lenge siden.
Frokost: lørdag var speil egg kalde, søndag manglet flere ting fra morgenen av. Mange misforstod også reservert skilt på bordene, som riktignok hadde påskrevet klokkeslett ( ca lunsj ). Men hvorfor blir det ikkje ventet med å plassere de ut til frokost servering er omtrent ferdig...

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, 984pers
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Filip J, Front Office Manager på Scandic Byporten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. januar 2019

Hei 984pers,
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding her på Tripadvisor.com.
Jeg vil først og fremst beklage at ting ikke helt var bra ved siste besøk her hos oss. Det skal selvfølgelig ikke være kalde speilegg på frokosten, og jeg er også enig at de trenger ikke være skiltet reservert bord før frokosten er over. Vennligst vit at jeg skal dele din tilbakemelding med restaurant Egon og housekeeping slik at vi kan gå igjennom dette og gjøre tiltak. Håper du kan kontakte med direkte på filip.jaregard@scandichotels.com om det er noe som vi kan gjøre for deg i ettertid.

Igjen så beklager jeg disse ulempene, men håper at du i fremtiden kan vurdere oss på nytt.

Hjertelig velkommen tilbake, og en fortsatt fin dag.

Med vennlig hilsen,
Filip Järegård
Resepsjonssjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. januar 2019

Ligger veldig sentralt i Oslo. Nært til alle ting. Hyggelig og lunt hotell med hyggelig personale. Rent og pent.. Veldig god frokost . Ligger i et senter og dermed veldig nært til shopping. Kan anbefales.

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Wander16166021873
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Filip J, Front Office Manager på Scandic Byporten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. januar 2019

Hei Wander16166021873,
Tusen takk for en meget fin tilbakemelding og vurdering.
Utrolig hyggelig å lese at dere likte beliggenheten til hotellet samt personale og frokost.

Håper vi sees snart igjen, og hjertelig velkommen tilbake til oss.

Med vennlig hilsen,
Filip Järegård
Resepsjonssjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. januar 2019

Veldig god service og kjempehyggelige ansatte. De viste en super interesse for oss gjester og samarbeidet med Egon hvor det alltid er god service og god mat var helt topp. Beliggenheten til hotellet var også meget bra.

Dato for oppholdet: desember 2018
3  Takk, Kirsten N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Filip J, Front Office Manager på Scandic Byporten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. januar 2019

Hei Kirsten N,
Tusen takk for en så fantastisk vurdering av hotellet og en så meget flott tilbakemelding.
Det er virkelig en glede å lese at dere har hatt et fint opphold og at personalet tok dere godt imot.
Jeg skal dele dette med teamet i resepsjonen, dette vil absolutt gjøre de meget stolte - tusen takk!

Håper vi sees snart igjen, og hjertelig velkommen tilbake.

Med vennlig hilsen,
Filip Järegård
Resepsjonssjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser