Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 134
Vis tilbud
Priceline
USD 166
USD 109
Vis tilbud
Booking.com
USD 134
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.comUSD 134
TravelocityUSD 134
getaroom.comUSD 166
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 649)
Filtrer anmeldelser
1 650 resultater
Vurdering fra reisende
613
704
239
66
28
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
613
704
239
66
28
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3237 av 1 650 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2020

Greit rom og fasibiliterter. Mye stress med frokost og middag på Egon. Ikke bacon, kun kalkun til frokosten. Mye rot med innnsjekkingen til mine venner. Tror ikke jeg blir å bo hos dere flere ganger.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
1  Takk, edmu2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mikael Pohjonen, General Manager på Scandic Byporten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2020

Hei!

Tusen takk for at du tok deg tiden å kommentere oppholdet ditt, det setter vi stor pris på. Samtidig er det selvsagt utrolig trist å lese at du ikke ønsker deg tilbake.

Baconet var dessverre utplukket i en periode på kjedebasis i Scandic for å tilpasse oss den lavere etterspørselen vi opplever i bransjen. De gode nyhetene er at den fra mandag av er tilbake på buffeten :)

Jeg håper selvsagt at du kan tenke deg å revurdere beslutningen din å velge oss igjen, send meg da gjerne en mail til mikael.pohjonen@scandichotels så skal jeg gjøre det jeg kan for at det neste oppholdet står bedre til forventningene.

Håper å høre fra deg!

Varm hilsen,

Mikael Pohjonen
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020

Sentralt billighotell i tilknytning til jernbane og buss. Korte gåturer til det meste i sentrale Oslo, Frokosten var i tilliggende Egon restaurant, og grunnet Covid 19 var noe redusert tilbud. OK for overnatting.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
1  Takk, 406steinarh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mikael Pohjonen, General Manager på Scandic Byporten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2020

Hei!

Tusen takk for at du tok deg tiden å dele opplevelsen din, det setter vi utrolig stor pris på!

Håper vi sees snart igjen slik at vi får muligheten å gi deg et 5/5 opphold :)

Varm hilsen,

Mikael Pohjonen
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Helt OK hotell sentralt i Oslo. Flott rom. Bar litt preg av støy fra tog/t-bane.
Flott resepsjon med mulighet for drikke og shuffleboard. Egne rebusoppgaver for barna. Gratis is ved innsjekk til barn.
Avtale om parkering, dog for biler under 2 meter. Vår bil er for anledning over 2.10 som vakseliggjorde parkering i Oslo generelt.
Veldig bra på pris på hotellets egne sider.
Veldig kundevennlig og serviceinnstilte ansatte.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, phovland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mikael Pohjonen, General Manager på Scandic Byporten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2020

Hei!

Takk for at du tok deg tiden å kommentere oppholdet ditt hos oss, det setter vi stor pris på, ekstra flott å se at kollegaene mine gjorde et så godt inntrykk! Samtidig er det selvsagt trist å lese at vi ikke helt klarte å leve opp til forventningene deres.

Jeg er enig om parkeringen, det er dumt at mulighetene for litt høyere garasjetak er begrenset i byen.

Håper til tross for dette at vi får muligheten å ha dere som gjester igjen, det skulle gjøre oss så glade!

Varm hilsen,

Mikael Pohjonen
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 8. juli 2020

Dette er en sann historie: Jeg sjekket inn på dette hotellet en dag i juni, og satt på rommet og jobbet (tidlig innsjekk). Det ringer fra resepsjonen, og de gjør oppmerksom på at det kan bli forstyrrelser fra Oslo S gjennom natten, siden de skal arbeide der. Om jeg vil bytte til et mer stille rom? Det vil jeg selvsagt. Dette er Byporten i et nøtteskall: Vennlige og forekommende og serviceinnstilte. Frokost er på Egon, og den er god. Beliggenheten er midt i blinken, du kan gå fra Flytoget uten å være utendørs et sekund. Anbefales!!

Romtips: Spør om rom mot bakgården.
Dato for oppholdet: juni 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, ole_irgens
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mikael Pohjonen, General Manager på Scandic Byporten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2020

Hei Ole,

Det er slike historier vi lever for og gjør at vi gleder oss til å komme på jobb hver eneste dag :) Tusen takk for at du tok deg tiden å dele opplevelsen din, det varmer utrolig mye i service-hjertet mitt å se at kollegaene mine gjør en så fantastisk jobb.

Håper vi sees snart igjen!

Varm hilsen,

Mikael Pohjonen
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser