Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 147
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 147
Vis tilbud
Priceline
USD 113
Vis tilbud
Hotels.comUSD 147
ScandicHotels.comUSD 148
eDreamsUSD 147
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 664)
Filtrer anmeldelser
1 664 resultater
Vurdering fra reisende
618
710
239
66
31
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
618
710
239
66
31
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3843 av 1 664 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2020

Rommet vårt var fint. Vi sov på eit familierom, dei har ikkje så mangen av dei så vi måtte vente ein time før vi fikk rom. Eg sov i den øverste bunken på etasje senga. Broren og faren min sov i dobbelt seng. Nok plass på sjølve rommet, men badet var stort. Det lekte frå vasken på badet, men det virka ikkje som dei kom til å fikse det. Dei hadde varma opp gulvet slik at det var glovarmt. Det var Bodywash og Shampoo inni dusjen. Veldig sentralt. Frukosten på Egon var ikkje min favoritt. Det var mykje som skjedde på ein gong. Det var tv, shuffleboard og frisør i resepsjonen. Eg kommer sikkert tilbake i framtida!

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, annanesseanmelder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mikael Pohjonen, General Manager på Scandic Byporten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2020

Hei,

Tusen takk for at du tok deg tiden å kommentere opplevelsen din hos oss, det setter vi stor pris på!
Beklager samtidig at dere opplevde både lekkasje fra vask og glovarmt gulv, slik skal det selvsagt ikke være og vi har ikke for intensjon å ikke rette opp i det. Nå var det en stund siden dere bodde her så jeg regner med at det er ordnet opp i. Uansett, beklager at det ikke var på stell mens dere bodde her.

Flott å se at du ønsker deg tilbake, vi lengter allerede etter å få velkomne dere hit igjen!

Varm hilsen,
Mikael Pohjonen
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

Greit rom og fasibiliterter. Mye stress med frokost og middag på Egon. Ikke bacon, kun kalkun til frokosten. Mye rot med innnsjekkingen til mine venner. Tror ikke jeg blir å bo hos dere flere ganger.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
1  Takk, edmu2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mikael Pohjonen, General Manager på Scandic Byporten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2020

Hei!

Tusen takk for at du tok deg tiden å kommentere oppholdet ditt, det setter vi stor pris på. Samtidig er det selvsagt utrolig trist å lese at du ikke ønsker deg tilbake.

Baconet var dessverre utplukket i en periode på kjedebasis i Scandic for å tilpasse oss den lavere etterspørselen vi opplever i bransjen. De gode nyhetene er at den fra mandag av er tilbake på buffeten :)

Jeg håper selvsagt at du kan tenke deg å revurdere beslutningen din å velge oss igjen, send meg da gjerne en mail til mikael.pohjonen@scandichotels så skal jeg gjøre det jeg kan for at det neste oppholdet står bedre til forventningene.

Håper å høre fra deg!

Varm hilsen,

Mikael Pohjonen
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020

Sentralt billighotell i tilknytning til jernbane og buss. Korte gåturer til det meste i sentrale Oslo, Frokosten var i tilliggende Egon restaurant, og grunnet Covid 19 var noe redusert tilbud. OK for overnatting.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
1  Takk, 406steinarh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mikael Pohjonen, General Manager på Scandic Byporten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2020

Hei!

Tusen takk for at du tok deg tiden å dele opplevelsen din, det setter vi utrolig stor pris på!

Håper vi sees snart igjen slik at vi får muligheten å gi deg et 5/5 opphold :)

Varm hilsen,

Mikael Pohjonen
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Helt OK hotell sentralt i Oslo. Flott rom. Bar litt preg av støy fra tog/t-bane.
Flott resepsjon med mulighet for drikke og shuffleboard. Egne rebusoppgaver for barna. Gratis is ved innsjekk til barn.
Avtale om parkering, dog for biler under 2 meter. Vår bil er for anledning over 2.10 som vakseliggjorde parkering i Oslo generelt.
Veldig bra på pris på hotellets egne sider.
Veldig kundevennlig og serviceinnstilte ansatte.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, phovland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mikael Pohjonen, General Manager på Scandic Byporten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2020

Hei!

Takk for at du tok deg tiden å kommentere oppholdet ditt hos oss, det setter vi stor pris på, ekstra flott å se at kollegaene mine gjorde et så godt inntrykk! Samtidig er det selvsagt trist å lese at vi ikke helt klarte å leve opp til forventningene deres.

Jeg er enig om parkeringen, det er dumt at mulighetene for litt høyere garasjetak er begrenset i byen.

Håper til tross for dette at vi får muligheten å ha dere som gjester igjen, det skulle gjøre oss så glade!

Varm hilsen,

Mikael Pohjonen
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Vis flere anmeldelser