Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 162
Vis tilbud
Booking.com
USD 162
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Trip.com
USD 132
Vis tilbud
ScandicHotels.comUSD 162
Hotels.comUSD 162
PricelineUSD 152
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 669)
Filtrer anmeldelser
1 669 resultater
Vurdering fra reisende
618
715
239
66
31
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
618
715
239
66
31
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3641 av 1 669 anmeldelser
Anmeldt 6. august 2020

Med utsikt mot Jernbanetorget og Oslofjorden fra 6.etg fikk vi et fantastisk rom. Nesten 2-åringen kunne sitte stille i lange stunder og se på trikkene, bussene og alle menneskene med koffert haste forbi- super underholdning. Frokosten var god, godt glutenfritt utvalg og fint lokale. Nå i disse Corona-tider var det litt kø, men mulig det var fordi det var en stor familie foran oss i køen som de ikke fant ledig/stort nok bord til. Vi kjørte bil til hotellet, og vil egentlig ikke anbefale det, da det var stappfull parkeringsgarasje uten mulighet for å reservere plass, og ganske trangt fra før av inni der. (Men vær obs på at parkeringshuset har to etasjer om du skal bruke bilen, nedkjørselen til underetg lå litt skjult). Lange ganger som er gøye å springe i for aktive små føtter, i tillegg til Jernbanetorget rett utenfor døra som også var veldig gøy å springe på. Veldig trivelig personale både i resepsjon og med støvsuger etter seg. Vil anbefale barnefamilier å bestille hakket opp romstørrelse. Vi har ett barn, og hadde. Standardrom med innleid reiseseng, og da ble plassen knapp. Rommet hadde ikke noe særlig skaplagring til bagasjen, så våre ting lå på gulvet og lagde rot.. Alt i alt et hotell jeg vil anbefale.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
1  Takk, MartaogFamilien
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mikael Pohjonen, General Manager på Scandic Byporten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2020

Hei Marta,

Tusen hjertelig takk for at du tok deg tiden å dele opplevelsen deres, det setter vi utrolig stor pris på! Det er selvsagt alltid ekstra gøy å lese at kollegaene gjorde et så godt inntrykk, det er virkelig et team med service-helter jeg er heldig å få jobbe sammen med :)

Jeg er enig med deg, for å maksimere opplevelsen anbefaler jeg også å bestille et superior-rom, disse er nesten dobbelt så store som standard familierommene.

Håper vi sees snart igjen!

Varm hilsen,.

Mikael Pohjonen
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020

Rengjøring på rom kun 1 av 5 netter. Måtte selv be om håndklær en av de få dagene vi fikk nye. Emballasje for kosmetikk fra tidligere gjester funnet under sengen, og burde vært oppdaget av den som faktisk skilte sengene på starten av oppholdet vårt.

En frokost på det helt minimale, uten tilfredsstillende smitteverntiltak: trangt, og felles bruk av forsyningsbestikk over en lav sko.

Når det i tillegg er vorspiel på rommet ved siden av, rommet vender mot trang bakgård og sengemateriellet er dårlig: tynne dyner og puter med utslitt fyll, kan det ikke bli mange trivselspoeng på Scandic Byporten. Synd, for hotellet er sentralt, og prisen var rimelig.

Pluss for hyggelig betjening og is til guttungen ved ankomst.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, JanAksel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mikael Pohjonen, General Manager på Scandic Byporten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2020

Hei Jan Aksel,

Tusen takk for at du tok deg tiden å kommentere oppholdet ditt, vi trenger gjester som deg for å bli bedre. Noe som er helt tydelig etter å ha lest om opplevelsen deres her. Det gjør oppriktig vondt å lese opplevelsen deres her.

Jeg er helt enig med deg om renholdet, slik skal det selvsagt ikke være og det er intet annet enn uakseptabelt. Som øverste leder er det mitt ansvar at teamet til enhver følger rutinene sine, noe som helt tydelig ikke har vært tilfelle her og for det ønsker jeg å beklage på det aller sterkeste. Jeg sørger selvsagt for å ta dette videre slik at vi lærer av dette for våre fremtidige gjester.

Når det gjelder frokosten så har Scandic på kjedebasis tatt fram et corona-tilpasset konsept hvor forhåpningen er at utvalget skal treffe så mange som mulig. Samtidig gjorde vi vårt aller ytterste i sommer med å dele ut ankomsttider til frokost, rekommendasjoner om å beregne ekstra god tid for at 1-metersregelen skal overholdes, det er trist å lese at ikke alle overholdt det.

Når du atpåtil får en fest på rommet ved siden av, da skjønner jeg at totalopplevelsen ikke var god. Håper du informerte resepsjonen om problemet slik at de fikk muligheten å avbryte.

Alt i all, jeg skjønner veldig godt at vi ikke skåret høyt denne gang men håper likevel at vi får muligheten å vise oss fra en bedre side neste gang dere planlegger et opphold i Oslo. Dersom du kan tenke deg det, send meg da en mail til mikael.pohjonen@scandichotels.com så skal jeg gjøre alt for at det oppholdet skal stå bedre til forventningene.

Håper å høre fra deg!

Varm hilsen,

Mikael Pohjonen
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Mikael Pohjonen, General Manager på Scandic Byporten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 3. august 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Mikael Pohjonen, General Manager på Scandic Byporten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 3. august 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Mikael Pohjonen, General Manager på Scandic Byporten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser