Med utsikt mot Jernbanetorget og Oslofjorden fra 6.etg fikk vi et fantastisk rom. Nesten 2-åringen kunne sitte stille i lange stunder og se på trikkene, bussene og alle menneskene med koffert haste forbi- super underholdning. Frokosten var god, godt glutenfritt utvalg og fint lokale. Nå i disse Corona-tider var det litt kø, men mulig det var fordi det var en stor familie foran oss i køen som de ikke fant ledig/stort nok bord til. Vi kjørte bil til hotellet, og vil egentlig ikke anbefale det, da det var stappfull parkeringsgarasje uten mulighet for å reservere plass, og ganske trangt fra før av inni der. (Men vær obs på at parkeringshuset har to etasjer om du skal bruke bilen, nedkjørselen til underetg lå litt skjult). Lange ganger som er gøye å springe i for aktive små føtter, i tillegg til Jernbanetorget rett utenfor døra som også var veldig gøy å springe på. Veldig trivelig personale både i resepsjon og med støvsuger etter seg. Vil anbefale barnefamilier å bestille hakket opp romstørrelse. Vi har ett barn, og hadde. Standardrom med innleid reiseseng, og da ble plassen knapp. Rommet hadde ikke noe særlig skaplagring til bagasjen, så våre ting lå på gulvet og lagde rot.. Alt i alt et hotell jeg vil anbefale.