Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
6 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 195
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 196
Vis tilbud
Agoda.com
USD 168
Vis tilbud
Hotels.comUSD 196
TravelocityUSD 196
getaroom.comUSD 216
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 732)
Filtrer anmeldelser
1 733 resultater
Vurdering fra reisende
642
735
248
70
38
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
642
735
248
70
38
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3944 av 1 733 anmeldelser
Anmeldt 14. juni 2021

Dato for oppholdet: juni 2021
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mikael Pohjonen, General Manager på Scandic Byporten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juni 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 14. juni 2021

Dato for oppholdet: juni 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mikael Pohjonen, General Manager på Scandic Byporten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juni 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 31. mai 2021 via mobile enheter

Vi fikk ønsket etasje for oppholdet. Men rommet var støvete, og ikke var det istandgjort søppelposer i søppelbøtten.
På frokosten var det et begrenset utvalg, i forhold til andre hotell.
Beliggenheten var super mtp severdighetene i Oslo, og kort avstand til kollektivtransport.

Dato for oppholdet: mai 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 485catharinat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mikael Pohjonen, General Manager på Scandic Byporten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juni 2021

Hei Catharina,

Tusen takk for du tok deg tiden å kommentere oppholdet ditt hos oss, vi trenger gjester som deg for å bli bedre. Noe som virkelig er tilfelle etter å ha levest om opplevelsen. Det er selvsagt flott å se at vi klarte å ordne riktig etasje men renholdet skal selvsagt ikke være på det nivået du fikk oppleve. Som øverste leder er det mitt ansvar å alltid sørge for at teamet følger de strenge renholdsrutinene vi har, noe vi ikke har gjort i dette tilfellet og for det ønsker jeg å beklage på det aller sterkeste. Samtidig vet jeg at vi kan bedre og håper å få vise det neste gang dere planlegger en tur til Oslo. Send meg en mail til mikael.pohjonen@scandichotels.com så skal jeg sørge for at renholdet ved neste besøk er på det nivået (og over) som dere skal kunne forvente dere.

Når det gjelder frokosten så Scandic i en periode under koronaen hatt en tilpasset buffet, vi gleder oss stort til at om ikke altfor lang tid få presentere vår nye buffet som vi håper og tror vi falle i smak :)

Håper å høre fra deg og nok en gang, beklager for denne opplevelsen.

Varm hilsen,

Mikael Pohjonen
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. mai 2021

Scandic Byporten må bare oppleves... Så utrolig enkelt når man kommer med toget fra flyplassen. Man går bare igjennom Oslo S så er man på hotellet. Rommene er 100% rene. Dette kan dere virkelig være stolte av. Nydelig frokost. Å alle ansatte er utrolig hyggelig og hjelpsomme. Anbefales på det sterkeste . Dette er blitt mitt faste hotell når man er i hovedstaden.

Dato for oppholdet: mai 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, cledin320797
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mikael Pohjonen, General Manager på Scandic Byporten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juni 2021

Hei!

Det er så utrolig hyggelig å lese at vi leverer så gode opplevelser, jeg er ordentlig stolt av kollegaene mine som står på hver eneste dag! Med gjester som deg så gleder vi oss til å gå på jobb!

Håper det ikke er lenge til vi sees igjen!

Varm hilsen,

Mikael Pohjonen
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. mai 2021

Stort mer sentralt i Oslo kan man ikke bo. Alltid hyggelig betjening og rommene er fine.
Må man ha vinduet opp, kan det være noe støy, ligger jo mitt i et knutepunkt.
Kort vei til tog og fly-tog, t-banen, trikker og busser på Jernbanetorget er minst like nærme.
Hotellet ligger i Byporten kjøpesenter som ender i avgangshallen på Oslo S. Mye butikker og serveringssteder i umiddelbar nærhet.
Alltid like hyggelig å komme tilbake.

Dato for oppholdet: mai 2021
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, enilsen2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mikael Pohjonen, General Manager på Scandic Byporten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juni 2021

Hei!

Så utrolig hyggelig at du ikke bare velger oss når du er i Oslo men også tar deg tiden å skrive så fine ord, det varmer utrolig mye!


Håper det ikke er lenge til vi sees igjen :)

Varm hilsen,

Mikael Pohjonen
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser