Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 150
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 150
Vis tilbud
Agoda.com
USD 141
Vis tilbud
ScandicHotels.comUSD 150
Hotels.comUSD 150
ZenHotels.comUSD 173
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 745)
Filtrer anmeldelser
1 745 resultater
Vurdering fra reisende
645
740
251
71
38
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
645
740
251
71
38
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2631 av 1 745 anmeldelser
Anmeldt 5. september 2021

Rent og ryddig hotel. Nær til all kollektiv transport . Beliggende 2 minutter unna sentralstasjon.
travelt hotel med mange besøkende. Enkelt å parkere med bil også. Egen parkeringsautomat i resepsjon på hotellet. Frokost serveres i nærliggende restaurant, god frokost

Dato for oppholdet: september 2021
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, bjoernb122
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mikael Pohjonen, General Manager på Scandic Byporten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. september 2021

Hei Bjørn,

Tusen takk for at du valgte akkurat oss og for at du tok deg tiden å dele opplevelsen din, det setter vi stor pris på! Hyggelig å se at du likte deg her :) Ja endelig er det mye gjester på hotellet igjen med 1,5 år av stor nedgang. Håper du til tross for alle andre gjester følte deg trygg her ihht. restriksjoner osv.

Håper vi sees igjen slik at vi får muligheten å gi deg en 5/5 opplevelse :)

Varm hilsen,

Mikael Pohjonen
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2021

Veldig sentralt familievennlig hotell. Vi parkerte i parkeringshuset som ligger under hotellet når vi kom og lot bilen stå til vi dro. På den ettermiddagen vi hadde til rådighet rakk vi å gå til mye fra hotellets beliggenhet. Opp Karl Johansgate via Stortinget, universitetet og Slottet. Besøkte Dronning hagen og gikk til Aker brygge via Nasjonalteateret. Videre ut til Akershus festning og så til Operaen med bademuligheter rundt. Da var vi nesten tilbake med hotellet igjen. En veldig flott rundtur med perfekt utgangspunkt fra hotellet. Reiser en uten bil er beliggenheten ennå mer perfekt på Oslo sentralbanestasjon! Masse spisesteder i nærheten!

Dato for oppholdet: august 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, Elisabeth H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mikael Pohjonen, General Manager på Scandic Byporten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. august 2021

Hei Elisabeth,

Dette var hyggelig lesning, tusen takk for at du tok deg tiden å dele opplevelsen deres!

Det finnes fortsatt mye å oppleve i Oslo så jeg håper vi sees snart igjen :)

Varm hilsen,

Mikael Pohjonen
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2021

Dato for oppholdet: august 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mikael Pohjonen, General Manager på Scandic Byporten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. august 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 11. august 2021

Dato for oppholdet: august 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mikael Pohjonen, General Manager på Scandic Byporten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. august 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 28. juli 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mikael Pohjonen, General Manager på Scandic Byporten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser