Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (159)
Filtrer anmeldelser
159 resultater
Vurdering fra reisende
74
54
17
12
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
74
54
17
12
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4247 av 159 anmeldelser
Anmeldt 17. september 2019

Fantastisk flott hotell. Super hyggelig og blide personale. Rommene var fantastiske, nyoppussede og absolutt god standard. Frokosten var også veldig god og til å anbefale! Perfekt å ta toget fra Oslo som går hvert 2 minutt og tar bare 5 minutter!

Dato for oppholdet: september 2019
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, Gro B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Theodor v, General Manager på Scandic Sjolyst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. september 2019

Kjære Gro
Så utrolig hyggelig tilbakemelding.
Setter så stor pris på at du trekker frem mine dyktige kolleger. Velkommen tilbake.
Mvh
Theodor von Porat
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. september 2019

Dato for oppholdet: september 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Theodor v, General Manager på Scandic Sjolyst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. september 2019

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 10. september 2019 via mobile enheter

Jeg bodde to netter på dette hotellet i forbindelse med kurs i Oslo. Hotellet er nyoppusset, og fremstår som veldig nytt og moderne. Rommet var litt mindre en forventet, men sengen var veldig god og badet var stort og fint. Hotellet har en stor og fin frokostbuffe med mye forskjellig å velge mellom. Vil også trekke frem at hotellet har veldig hyggelig og blid betjening. Man blir møtt av smil og god service i alle ledd.

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Lene A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Theodor v, General Manager på Scandic Sjolyst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2019

Kjære Lene
Dette blir jeg så glad for å lese.
Når mine kolleger som brenner for dette og virkelig vil at våre gjester skal ha det bra blir satt pris på sånn, så blir jeg glad. Tusen takk. Super glad for at du hadde det så fint her. Velkommen tilbake.
Mvh
Theodor von Porat
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2019


Nyoppusset hotell med store fine rom.
Gode senger
God service fra vi kom til vi dro
Fin frokost sal
Nært buss og togstasjon
Pluss for kjøleskap på rommet
Her kommer vi gjerne tilbake
Takk igjen for god service

Dato for oppholdet: september 2019
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
1  Takk, tuppelure
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Theodor v, General Manager på Scandic Sjolyst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2019

Hei tuppelure
Så utrolig hyggelig tilbakemelding. Tusen takk.
Så glad for å høre at dere har hatt det fint hos oss.
Jeg håper vi får gleden av å se dere snart igjen.
Mvh
Theodor von Porat
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2019

Dato for oppholdet: september 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Theodor v, General Manager på Scandic Sjolyst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. september 2019

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser