Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
7 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 157
Vis tilbud
Expedia.com
USD 159
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 23.08.22
Agoda.com
USD 130
Vis tilbud
PricelineUSD 195
ScandicHotels.comUSD 196
Hotels.comUSD 159
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (243)
Filtrer anmeldelser
243 resultater
Vurdering fra reisende
119
73
23
20
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
119
73
23
20
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3237 av 243 anmeldelser
Anmeldt 8. august 2021 via mobile enheter

Man må ikke helt inn til sentrum!
Scandic Sjølyst er er pent oppusset hotell med hyggelig betjening i gåavstand fra Oslo sentrum. I tillegg er det godt kollektivtilbud rett i nærheten. Anbefales på det sterkeste. Hvis man skal si noe negativt må det være parkeringskjelleren som har få og veldig trange plasser.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 260inef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2021

Gode senger og helt fine rom med det nødvendigste, god service spesielt kjøkkenpersonalet som er genuint hyggelig og hjelpsome. Rommet var ikke godt vasket når vi sjekket inn. Rommet vårt ble ikke rengjort de to første dagene.

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Seaside29285741184
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Fine rom og OK frokost, men parkeringsmulighetene var elendige. Alt for få plasser og ingen elbil lading. De sa her at parkeringskjelleren hadde vært full i flere dager. Gateplan har maks p tid 2 timer 9-20. mao: Ikke kom hit hvis du har tenkt å bruke bil som transport!

Romtips: Ikke regn med å få parkering.
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Excursion11142888963
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ragne Lærum, General Manager på Scandic Sjolyst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2021

Hei

Takk for tilbakemelding på ditt opphold her på Scandic Sjølyst. Jeg beklager at dere ikke var fornøyd med parkeringen her på hotellet. Vi har 305 rom og ingen garasje til et hotell så stort har plass til alle rom, selv om vi kunne ønske det.
Det er selvfølgelig døgnparkering i området rundt hotellet. Det er max 2-3 minutter å gå.

Velkommen tilbake til oss

Vennlig hilsen
Team Scandic Sjølyst

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2021

Scandic Sjølyst ble turens overraskelse - i positiv forstand! For her var det rett og slett godt å bo!

Etter å ha kronglet litt med parkering (skylder på "bønder i by'n"-tilstanden) løste alt seg da det viste seg å være ledig plass i parkeringskjelleren under hotellet. Trivelig dame i resepsjonen tok godt i mot meg og geleidet meg på plass.

Jeg hadde booket et helt enkelt standardrom, og da vet man som regel hva man får. Jeg hadde derfor forventet en liten "boks" der alt var stuet sammen og der det skulle være lite annet enn ei seng. Stor ble derfor overraskelsen da jeg åpnet døra og gikk inn i et MYE større, moderne, reint og velutstyrt rom enn det jeg hadde forventet. Svært god plass, alt av nødvendig utstyr, og til og med en liten balkong med utsikt mot en bakgård. Jeg betalte ikke mange kronene for å bo her ei natt, så her fikk jeg igjen mye for pengene!

I nærområdet på Skøyen har du "alt" rett utenfor hotelldøra, men det var også bare fem minutters spasertur til trikken som tar deg inn til Oslo sentrum.

Jeg vet iallfall hvor jeg skal bo neste gang jeg besøker Oslo. Det blir Scandic Sjølyst!

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Rune H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser