thorroymondjohnsen
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 7. februar 2024

Dato for oppholdet: februar 2024
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Ragne Lærum, General Manager på Scandic Sjolyst, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. februar 2024

Anmeldt 12. desember 2023

Dato for oppholdet: desember 2023

Anmeldt 9. november 2023 via mobile enheter

Overraskende bra! Hotellet har grei beliggenhet med mange butikker i nabolaget, og kun noen få minutter med trikk inn til sentrum av byen. Hyggelig personale ved innsjekking. Frokosten var helt ok med godt utvalg. Bra seng på rommet og godt med plass. Kommer gjerne tilbake hit!

Dato for oppholdet: oktober 2023
3  Takk, kriskros500

Hei!

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding på oppholdet ditt her hos oss på Scandic Sjølyst. Det setter vi pris på.

Velkommen tilbake neste gang du er i Oslo!

Vennlig hilsen
Team Scandic Sjølyst

Anmeldt 8. november 2023

Var heldig og fikk et stort rom i 7. etasje. Alt var rent og ordentlig, fint flislagt bad men det var litt lavt trykk i dusjen. Store vinduer, men utsikten var mot veggen på et kontorbygg kanskje bare 10 meter borte, så det var ikke noen utsikt å snakke om. De store gardinene gjorde rommet helt lystett, så det var bra. De som jobber på kjøkkenet gjør en fantastisk jobb med å trylle fram nydelige matretter så alle måltidene var en drøm å komme til, veldig stort utvalg til frokosten. Dette her var et meget bra forretningshotell i kontorbyggjungelen på Skøyen. Ville valgt et annet sted hvis jeg reiste med familie.

Romtips: 746 var et stort rom med en sofa
Dato for oppholdet: november 2023
Takk, rishtario

Hei!

Velkommen tilbake neste gang du er i Oslo!

Vennlig hilsen
Team Scandic Sjølyst