Beliggenheten på hotellet er litt ute for sentrum, men det hår mange busser til sentrum, og ikke minst rask togforbindelse. Forøvrig stanser alle flytogene på Skøyen stasjon, like ved hotellet Sjekket inn på hotellet en fredag i juli. Resepsjonisten var hyggelig og effektiv. Fikk rom 659, som viste seg lå i nabobygget. Litt kronglete å komme seg nabobygget, men det gikk greit. Rommet hadde ok størrelse og hadde både strykejern og kjøleskap.
I løpet av oppholdet fant vi glasskår på gulvet ved sengen, og et nøkkelkort som lå inder senga, så her kan rengjøringen ikke ha vært helt topp.
Frokosten vil jeg si var bedre enn forventet. Her var det flere ulike varme retter, egg i ulike former, oppskåret frukt, müsli, iskaffe/iste, juice, smoothie, og flere typer kaffe, for å nevne noe. Her var det godt med betjening som ryddet skitne bord, som gjorde at det ikke var kø og gikk fint å finne bord.
Vi forsøkte spise i restauranten på kvelden vi kom, men ble informert av bartenderen at restauranten var stengt i sommer (?), men at vi kunne bestille drinker av henne 😳