Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 445)
Filtrer anmeldelser
1 445 resultater
Vurdering fra reisende
391
538
339
121
56
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
391
538
339
121
56
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
9499 av 1 445 anmeldelser
Anmeldt 23. oktober 2018

Hotellet ligger greit til med kort vei til trikk og buss og det er ikke langt å gå til Aker brygge. Det er heller ikke langt til Karl Johans gate. Vi ble tatt godt i mot og fikk flott service. Frokosten var svært bra i et trivelig lokale. Det var også veldig greit å ta et glass i baren. Vi fikk også en svært bra buffet-middag den ele kvelden.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Sandviksgutten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Claus Thomas P, Daglig leder på Scandic Solli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. oktober 2018

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Det er alltid godt å høre fra fornøyde gjester.

Takk igjen og jeg ønsker dere en fin uke.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. oktober 2018

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Claus Thomas P, Daglig leder på Scandic Solli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. oktober 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Hotellet ligger nært det meste. Hyggelig og hjelpsom betjening. Fine rom og flott utsikt. Kunne godt investert i nye hodepute, da de var tynne og lite fyll i. Rent og ryddig på hotellet. Veldig god frokost, stort utvalg. Effektive å rydde bordene i matsalen. Blir ikke siste gangen vi har vært der. Gleder oss til neste gang. Kort avstand om du reiser kollektivt.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Ann-Cathrin Gra... K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Claus Thomas P, Daglig leder på Scandic Solli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. oktober 2018

Tusen takk for kjempe hyggelig tilbakelding.

Vi skal ta en gjennomgang av hodeputene, for det er enda bedre når de og ordentlige også.

Velkommen tilbake

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. oktober 2018

Første gang vi bruker dette hotellet og det blir ikke siste! Hotellet var ypperlig for oss. Det var overraskende sentralt. Bare få meter til trikk, buss og tog. Aker brygge ligger rett i nærheten. Så nært til alt og likevel så rolige omgivelser. Enkelt med bil og enkelt med tog! Nydelig frokost og særdeles servicevennlig betjening på hele hotellet!

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, frodigHeisann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Claus Thomas P, Daglig leder på Scandic Solli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. oktober 2018

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Det er alltid godt å høre fra fornøyde gjester.

Velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. oktober 2018

Trivelig og sentralt beliggende med gangavstand til alt i indre Oslo. Forholdet mellom pris og kvalitet er som det bør være; greit prisnivå og god kvalitet. Litt harde senger etter min smak.Hyggelig betjening, god orden og standard på rom og meget bra søndagsfrokostbuffet.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, aheiestad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Claus Thomas P, Daglig leder på Scandic Solli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2018

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

det er alltid godt å høre fra fornøyde gjester.

Velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser