Thomas S

Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 5. november 2018

Dato for oppholdet: november 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Monica Fladvad C, General Manager på Scandic Solli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. desember 2018

Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Fint hotell. God frokost, men søndag/mandag var frokosten sparsommelig. Det var tomt for flere basisvarer.
Stort pluss for treningsrommet. Garasjen var svært trang.
Hyggelig personale. Sentral beliggenhet. Kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2017
Takk, Maria Johanne J
Anmeldt 23. oktober 2018

Hotellet ligger greit til med kort vei til trikk og buss og det er ikke langt å gå til Aker brygge. Det er heller ikke langt til Karl Johans gate. Vi ble tatt godt i mot og fikk flott service. Frokosten var svært bra i et trivelig lokale. Det var også veldig greit å ta et glass i baren. Vi fikk også en svært bra buffet-middag den ele kvelden.

Takk, Sandviksgutten
Claus Thomas P, Daglig leder på Scandic Solli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. oktober 2018

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Det er alltid godt å høre fra fornøyde gjester.

Takk igjen og jeg ønsker dere en fin uke.

Anmeldt 15. oktober 2018

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Claus Thomas P, Daglig leder på Scandic Solli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. oktober 2018

Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Hotellet ligger nært det meste. Hyggelig og hjelpsom betjening. Fine rom og flott utsikt. Kunne godt investert i nye hodepute, da de var tynne og lite fyll i. Rent og ryddig på hotellet. Veldig god frokost, stort utvalg. Effektive å rydde bordene i matsalen. Blir ikke siste gangen vi har vært der. Gleder oss til neste gang. Kort avstand om du reiser kollektivt.

Takk, anncathringrandek

Tusen takk for kjempe hyggelig tilbakelding.

Vi skal ta en gjennomgang av hodeputene, for det er enda bedre når de og ordentlige også.

Velkommen tilbake