Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Rune K.
Bø I Telemark, Norge
Anmeldelse av Scandic Solli
4,0 av 5 boblerAnmeldt 26. nov. 2018
Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med venner
4,0 av 5 boblerRom
4,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerService
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Monica Fladvad C, General ManagerScandic Solli, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 19. des. 2018
Hei,
takk for hyggelig tilbakemelding,
Håper vi seees igjen ved en senere anledning

Mvh
Team Solli
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 2 056
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
    kr 2 057
  • Vio.com
    kr 1 797
  • Algotels
    kr 2 291
0.9 km fra Scandic Solli
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 2 540
Fullt refunderbart
  • Strawberry Hotels
    kr 2 140
  • Expedia.com
    kr 2 486
  • Official Site
    kr 2 140
0.8 km fra Scandic Solli
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Our lounge area on the second floor
kr 1 044
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 1 009
  • Vio.com
    kr 857
  • Priceline
    kr 909
0.8 km fra Scandic Solli
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Double room
kr 1 439
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Expedia.com
    kr 1 437
  • Hotels.com
    kr 1 439
  • Priceline
    kr 1 439
1.5 km fra Scandic Solli
Gratis Wi-Fi
kr 1 360
  • Expedia.com
    kr 1 407
  • Vio.com
    kr 1 226
  • Hotels.com
    kr 1 409
4.7 km fra Scandic Solli
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 2 120
  • Strawberry Hotels
    kr 2 399
  • Hotels.com
    kr 1 960
  • Expedia.com
    kr 2 108
2.1 km fra Scandic Solli
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 294
  • Official Site
    kr 1 398
  • Vio.com
    kr 1 043
  • Priceline
    kr 1 086
1.2 km fra Scandic Solli
Gratis Wi-Fi
kr 1 870
  • Booking.com
    kr 1 870
  • Expedia.com
    kr 1 867
  • Priceline
    kr 1 870
1.9 km fra Scandic Solli
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 068
  • Priceline
    kr 1 220
  • Vio.com
    kr 926
  • Expedia.com
    kr 1 161
2.1 km fra Scandic Solli
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
kr 4 134
Fullt refunderbart
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
    kr 3 364
  • Vio.com
    kr 2 903
  • Hotels.com
    kr 4 140
1.6 km fra Scandic Solli
Gratis Wi-Fi
Frokost inkludert
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldelser (1 616)
Filtrer anmeldelser
1 616 resultater
Vurdering fra reisende
434
568
376
162
76
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
434
568
376
162
76
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
164169 av 1 616 anmeldelser
Anmeldt 23. november 2018

Bodd der tidligere. Greit hotell med hotell med god beliggenhet var oppfatningen. Bestiller nå rom god tid i forveien og med sen ankomst. Får ved innsjekk inntrykk at de ikke hadde meg på oversikten. Rommet jeg fikk er stort. Badet har ikke varme, termostaten virker ikke. Badedøren kan ikke lukkes. Malingen i taket flasser. Fliser og speil har sprekker. Armaturen på vasken er skikkelig skitten. Naborommet er det en vaskemaskin som hopper og går. Ikke en eneste kleshenger på rommet. Tror dette er rommet for glemte gjester med bekreftet booking. Beklager, siste gang.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
2  Takk, Erling L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Monica Fladvad C, General Manager på Scandic Solli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. desember 2018

Hei, takk for tilbakemelding,
det er bare sånn vi kan bli bedre.

med vennlig hilsen

Team Solli

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2018

Rent rom, rask inn- og utsjekk, god frokost, litt trangt i rushtiden i frokostsalen. Kø foran kaffemaskinen og juiceautomaten. Fikk et rolig rom mot bakgården. Nært offentlig transport og i gåavstand ned til Aker Brygge.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Thomas S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Monica Fladvad C, General Manager på Scandic Solli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. desember 2018

Hei,
Takk for din tilbakemelding,
på Gjensyn

Mvh
Team Solli

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2018

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Monica Fladvad C, General Manager på Scandic Solli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. desember 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Fint hotell. God frokost, men søndag/mandag var frokosten sparsommelig. Det var tomt for flere basisvarer.
Stort pluss for treningsrommet. Garasjen var svært trang.
Hyggelig personale. Sentral beliggenhet. Kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Maria Johanne J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. oktober 2018

Hotellet ligger greit til med kort vei til trikk og buss og det er ikke langt å gå til Aker brygge. Det er heller ikke langt til Karl Johans gate. Vi ble tatt godt i mot og fikk flott service. Frokosten var svært bra i et trivelig lokale. Det var også veldig greit å ta et glass i baren. Vi fikk også en svært bra buffet-middag den ele kvelden.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Sandviksgutten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Claus Thomas P, Daglig leder på Scandic Solli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. oktober 2018

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Det er alltid godt å høre fra fornøyde gjester.

Takk igjen og jeg ønsker dere en fin uke.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser