jranden
Folldal, Norge
Anmeldelse av Scandic Solli
5,0 av 5 boblerAnmeldt 8. des. 2018
Dato for oppholdet: november 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Monica Fladvad C, General ManagerScandic Solli, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 19. des. 2018
Hei,
Takk for konkret og hyggelig tilbakemelding. Håper vi sees igjen

1.1 km fra Scandic Solli
6.3 km fra Scandic Solli
Oppvarmet basseng
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 2. desember 2018

Små rom uten ekstra lenestol gjør at du nok ikke ønsker å oppholde deg noe særlig her. Senga, som nærmest oppta hele rommet, er god å sove i, og med vinduet lukket er det rolig og stille nok til å få en god natts søvn. Rent og ryddig er det også. Frokosten smaker godt, med stor og variert buffet. Lunch og middag ble også prøvd, og dette er helt på høyden. Det som imidlertid trekker mye ned er behandling fra hotellet etter utsjekk. Gruppen jeg var en del av ble siste dagen plassert i et nytt konferanserom enn det som ble brukt hele resten av uken. Rommet måtte ommøbleres på nytt før vi startet. Det som føltes verst ble måten lunchen ble avviklet på. Her måtte hele gruppen hente mat fra buffeten, ta med tallerken og bestikk gjennom resepsjonen til et tilstøtende rom, og spise der. Matsalen var tydeligvis forbeholdt andre gjester. Det er for dårlig etter å ha bodd, spist og holdt møter der i flere dager forut for dette. En slett avslutning, Scandic!

Takk, KongHans1
Monica Fladvad C, General Manager på Scandic Solli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. desember 2018

Hei,
takk for din tilbakemelidng, det er bare sånn vi kan bli bedre. Håper vi kan ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

mvh

Anmeldt 26. november 2018

Hyggelige behjelpelige resepsjonister, tommel opp for det. Rommene er noe små og mangler en Ok stol å sitte i. Frukost inkludert og maten var fantastisk, godt utvalg og smakte utsøkt! Meeeen, det mangler sitteplasser! Vi måtte sitte i hallen å spise, ikke varmt og ikke koselig. Ellers ett bra opphold 😊

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Vacation22957540223

Hei, Takk for din tilbakemelding, håper vi sees igjen ved en senere anledning

Anmeldt 26. november 2018

Scandic Solli ligger noen minutters gange fra Karl Johan, på siden av slottet. Sentralt og ganske rolig i gatene, i alle fall i helga. Store rom med gode luftemuligheter. Gode senger og alle muligheter for en god natts søvn. Det er gunstig plassering hvis du har tenkt deg ned på Aker Brygge. Bra utvalg på frokosten men det blir litt kaos når det er mange som skal ha mat samtidig.

• Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Gamer l

takk for hyggelig tilbakemelding,
Håper vi seees igjen ved en senere anledning

Anmeldt 23. november 2018

Bodd der tidligere. Greit hotell med hotell med god beliggenhet var oppfatningen. Bestiller nå rom god tid i forveien og med sen ankomst. Får ved innsjekk inntrykk at de ikke hadde meg på oversikten. Rommet jeg fikk er stort. Badet har ikke varme, termostaten virker ikke. Badedøren kan ikke lukkes. Malingen i taket flasser. Fliser og speil har sprekker. Armaturen på vasken er skikkelig skitten. Naborommet er det en vaskemaskin som hopper og går. Ikke en eneste kleshenger på rommet. Tror dette er rommet for glemte gjester med bekreftet booking. Beklager, siste gang.

2  Takk, Erling L

Hei, takk for tilbakemelding,
det er bare sånn vi kan bli bedre.

med vennlig hilsen

Anmeldt 6. november 2018

Rent rom, rask inn- og utsjekk, god frokost, litt trangt i rushtiden i frokostsalen. Kø foran kaffemaskinen og juiceautomaten. Fikk et rolig rom mot bakgården. Nært offentlig transport og i gåavstand ned til Aker Brygge.

Dato for oppholdet: oktober 2018
1  Takk, Thomas S