Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
FindHotel
Expedia.com
Hotels.com
Booking.com
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 445)
Filtrer anmeldelser
1 445 resultater
Vurdering fra reisende
391
538
339
121
56
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
391
538
339
121
56
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
8691 av 1 445 anmeldelser
Anmeldt 8. desember 2018

Det var ingen såpe i noen av de tre beholderne. Men da vi varslet resepsjonen, ble det fylt opp. Veldig bra hotell, akkurat som Scandic generelt. Frokosten var helt fantastisk. Og i en rolig, behagelig spisesal. Jeg har bare god erfaring med Scandic, og dette var ikke noe unntak.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, jranden
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Monica Fladvad C, General Manager på Scandic Solli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. desember 2018

Hei,
Takk for konkret og hyggelig tilbakemelding. Håper vi sees igjen

Mvh
Team Solli

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. desember 2018

Små rom uten ekstra lenestol gjør at du nok ikke ønsker å oppholde deg noe særlig her. Senga, som nærmest oppta hele rommet, er god å sove i, og med vinduet lukket er det rolig og stille nok til å få en god natts søvn. Rent og ryddig er det også. Frokosten smaker godt, med stor og variert buffet. Lunch og middag ble også prøvd, og dette er helt på høyden. Det som imidlertid trekker mye ned er behandling fra hotellet etter utsjekk. Gruppen jeg var en del av ble siste dagen plassert i et nytt konferanserom enn det som ble brukt hele resten av uken. Rommet måtte ommøbleres på nytt før vi startet. Det som føltes verst ble måten lunchen ble avviklet på. Her måtte hele gruppen hente mat fra buffeten, ta med tallerken og bestikk gjennom resepsjonen til et tilstøtende rom, og spise der. Matsalen var tydeligvis forbeholdt andre gjester. Det er for dårlig etter å ha bodd, spist og holdt møter der i flere dager forut for dette. En slett avslutning, Scandic!

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, KongHans1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Monica Fladvad C, General Manager på Scandic Solli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. desember 2018

Hei,
takk for din tilbakemelidng, det er bare sånn vi kan bli bedre. Håper vi kan ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

mvh

Team Solli

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. november 2018

Hyggelige behjelpelige resepsjonister, tommel opp for det. Rommene er noe små og mangler en Ok stol å sitte i. Frukost inkludert og maten var fantastisk, godt utvalg og smakte utsøkt! Meeeen, det mangler sitteplasser! Vi måtte sitte i hallen å spise, ikke varmt og ikke koselig. Ellers ett bra opphold

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Vacation22957540223
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Monica Fladvad C, General Manager på Scandic Solli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. desember 2018

Hei, Takk for din tilbakemelding, håper vi sees igjen ved en senere anledning

Mvh
Team Solli

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. november 2018

Scandic Solli ligger noen minutters gange fra Karl Johan, på siden av slottet. Sentralt og ganske rolig i gatene, i alle fall i helga. Store rom med gode luftemuligheter. Gode senger og alle muligheter for en god natts søvn. Det er gunstig plassering hvis du har tenkt deg ned på Aker Brygge. Bra utvalg på frokosten men det blir litt kaos når det er mange som skal ha mat samtidig.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Gamer l
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Monica Fladvad C, General Manager på Scandic Solli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. desember 2018

Hei,
takk for hyggelig tilbakemelding,
Håper vi seees igjen ved en senere anledning

Mvh
Team Solli

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. november 2018

Bodd der tidligere. Greit hotell med hotell med god beliggenhet var oppfatningen. Bestiller nå rom god tid i forveien og med sen ankomst. Får ved innsjekk inntrykk at de ikke hadde meg på oversikten. Rommet jeg fikk er stort. Badet har ikke varme, termostaten virker ikke. Badedøren kan ikke lukkes. Malingen i taket flasser. Fliser og speil har sprekker. Armaturen på vasken er skikkelig skitten. Naborommet er det en vaskemaskin som hopper og går. Ikke en eneste kleshenger på rommet. Tror dette er rommet for glemte gjester med bekreftet booking. Beklager, siste gang.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Erling L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Monica Fladvad C, General Manager på Scandic Solli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. desember 2018

Hei, takk for tilbakemelding,
det er bare sånn vi kan bli bedre.

med vennlig hilsen

Team Solli

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser