Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 445)
Filtrer anmeldelser
1 445 resultater
Vurdering fra reisende
391
538
339
121
56
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
391
538
339
121
56
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
8388 av 1 445 anmeldelser
Anmeldt 18. desember 2018

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Monica Fladvad C, General Manager på Scandic Solli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. desember 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 12. desember 2018

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Monica Fladvad C, General Manager på Scandic Solli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. desember 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 12. desember 2018

Vi var ni damer på teatertur til Oslo. Overnattet en natt. Koselig lobby hvor vi ble mottatt av en sprudlende resepsjonist. alle ansatte var veldig hyggelige.
Rommene var ok. God frokost som ikke manglet noe. Hyggelig bar.
Hotellet ligger perfekt i forhold til f.eks Aker brygge.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, MonaO977
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Monica Fladvad C, General Manager på Scandic Solli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. desember 2018

Hei Mona,
takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemedling,hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning

mvh
Team Solli

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. desember 2018

Det var ingen såpe i noen av de tre beholderne. Men da vi varslet resepsjonen, ble det fylt opp. Veldig bra hotell, akkurat som Scandic generelt. Frokosten var helt fantastisk. Og i en rolig, behagelig spisesal. Jeg har bare god erfaring med Scandic, og dette var ikke noe unntak.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, jranden
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Monica Fladvad C, General Manager på Scandic Solli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. desember 2018

Hei,
Takk for konkret og hyggelig tilbakemelding. Håper vi sees igjen

Mvh
Team Solli

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. desember 2018

Små rom uten ekstra lenestol gjør at du nok ikke ønsker å oppholde deg noe særlig her. Senga, som nærmest oppta hele rommet, er god å sove i, og med vinduet lukket er det rolig og stille nok til å få en god natts søvn. Rent og ryddig er det også. Frokosten smaker godt, med stor og variert buffet. Lunch og middag ble også prøvd, og dette er helt på høyden. Det som imidlertid trekker mye ned er behandling fra hotellet etter utsjekk. Gruppen jeg var en del av ble siste dagen plassert i et nytt konferanserom enn det som ble brukt hele resten av uken. Rommet måtte ommøbleres på nytt før vi startet. Det som føltes verst ble måten lunchen ble avviklet på. Her måtte hele gruppen hente mat fra buffeten, ta med tallerken og bestikk gjennom resepsjonen til et tilstøtende rom, og spise der. Matsalen var tydeligvis forbeholdt andre gjester. Det er for dårlig etter å ha bodd, spist og holdt møter der i flere dager forut for dette. En slett avslutning, Scandic!

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, KongHans1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Monica Fladvad C, General Manager på Scandic Solli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. desember 2018

Hei,
takk for din tilbakemelidng, det er bare sånn vi kan bli bedre. Håper vi kan ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

mvh

Team Solli

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser