Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Destinia.com
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Se alle 19 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 445)
Filtrer anmeldelser
1 445 resultater
Vurdering fra reisende
391
538
339
121
56
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
391
538
339
121
56
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 1 445 anmeldelser
Anmeldt 3. august 2020

Det var alltid tid til et "Hei!" fra betjeningen på hotellet. Selv om det var travelt og lite bemanning. Det var en feil med en dør på hotellrommet, da den ble varslet inn, ringte resepsjonisten med en gang etter hjelp og saken var løst før vi var tilbake på rommet.
Største problemet på dette sentrale hotellet, var andre gjester som ikke alltid viste hensyn, men glemte at de ikke var hjemme.
Alle i følget vårt koste oss, skulle være to dager, spurte om to døgn til, ingen problem. Stort flott familierom i et hotell som ellers bærer litt preg av alderen.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
1  Takk, Trond S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Monica Fladvad Carivau, General Manager på Scandic Solli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2020

Hei Trond,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi ønsker hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Mvh
Monica og Team Solli

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Dette hotellet var fryktelig skittent. Bildene jeg har tatt viser rommet vårt rett etter at vi hadde sjekket inn. Det ene speilet på badet var fullt av flekker. På flisene bak doen var det hår. I dusjen så det ut til at det kunne være svertesopp. I ventilen over dusjen var det store klumper av noe jeg helst ikke vil vite hva er. Søppelspannet på badet var flekkete. Gardinene hadde store flekker.
Kan også nevne at toalettene ved resepsjonen var enda verre. Vi tok dem i bruk ca 11.00, og de var helt tydelig ikke vasket den dagen.
Jeg synes det er ille at et hotell er så skittent, men spesielt ille at det ikke er bedre renhold nå under koronapandemien.
Det var også veldig varmt på hotellrommet og ventilasjonssystemet så ikke ut til å fungere.

Noen få positive ting: Frokosten var helt ok og resepsjonisten var hyggelig. Barna fikk is og tegnesaker når vi sjekket inn.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, torilh909
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Monica Fladvad Carivau, General Manager på Scandic Solli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Hei Toril,
Tusen takk for konkret tilbakemelding, og trist at ikke oppholdet sto til forventningene deres. Vi skal ta tak i renholdet internt i vår organisasjon.

Håper vi har muligheten til å bevise for deg at vi kan bedre.


Mvh
Monica og Team Solli

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Positivt: midt i sentrum, god plass til 4 kofferter (vi var to jenter på tur).
Luktet rent når vi ankom, ble tatt vell i mot.
Stor dusj.. myk/ normal seng.
God frokost, var rent rundt frokost lokalet.

Negativt: hadde 2 kofferter hver, ble ikke spurt om hjelp.
Litt lite håndklær.
Kunne hatt hotelputer.
Litt mer organisering rundt hvor mange x som spiser i spiseområdet når det er corona, og burde vært at man kunne ha bestilt gratis opp til rommet. (Var allerede fullt når vi ankom
Og vi måtte stå å vente på ledig bord)

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Tinaaleksa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Monica Fladvad Carivau, General Manager på Scandic Solli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2020

Hei Tina,
Tusen takk for ærlig tilbakemelding. Scandic er en en midrange hotellkjede og da har vi desverre ikke bemanning til verken roomservice eller Bellboys som hjelper til med å bære bagasje.
Håper likevel dere ønsker å komme tilbake ved en senere anledning.

Mvh
Monica og team Solli

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet er sentralt og nære Aker Brygge. Det som trekker ned er mangel på oppbevaringsplass og minibar, glass osv på rommene. Frokosten var grei nå i coronaperioden. Sterk svettelukt i gangen og ok service.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, hilda76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Monica Fladvad Carivau, General Manager på Scandic Solli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2020

Hei Hilda,
Takk for tilbakemelding, håper vi kan ønske deg velkommen tilbake ved senere anlednninger

Mvh
Team Solli

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser