lillbabs2023
3,0 av 5 boblerRom
1,0 av 5 boblerRenslighet
2,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell bidragsyter og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Elizabeta Marinkovic, Guest Services / Front OfficeScandic Solli, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 30. mars 2023
Hei, tusen takk for deres overnatting hos oss og takk for tibakemelding. Beklager for denne opplevelsen dere hadde på Scandic Solli. Dette er selvfølgelig ikke slik vi ønsker at dere skal oppleve oppholdet hos oss. Vi skal følge opp din tilbakemelding videre internt hos oss og ta dette med renholds og vedlikeholdsavdelingen vår. Håper vi kan ønske dere hjertelig velkommen tilbake for å bevise at vi kan bedre. Med vennlig hilsen, Team Solli
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC og dens partnere.
  • Preferred Hotels
6.3 km fra Scandic Solli
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 26. mars 2023

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Elizabeta Marinkovic, Guest Services / Front Office på Scandic Solli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. mars 2023

Anmeldt 7. mars 2023

Takk til vennen i den hvite skjorten som smiler til frokosten. Det var hyggelig å starte dagen med hans smilende og snille oppførsel også takk for at damen jobber i resepsjonen om kvelden. høflig og smilende. Jeg følte at han kunne hjelpe til med alt. Takk

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, tufanodel
Monica Fladvad Carivau, General Manager på Scandic Solli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. mars 2023

Kjære gjest,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Dette skal vi selvfølgelig bringe videre til teamet,
Hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning. Vi i lederteamet er veldig stolte av teamet vårt.

Mvh team Solli

Anmeldt 1. mars 2023

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Elizabeta Marinkovic, Guest Services / Front Office på Scandic Solli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. mars 2023

Anmeldt 28. februar 2023

Vi hadde forsåvidt en fin helg, men man forventer ikke at det skal være hull i gulvet, så man ser isolasjonen under når man overnatter på hotell i Norge. Spesielt ikke når man har betalt for oppgradering til superior-rom. I tillegg var det en lekkasje i dusjen.
Natt til lørdag var det så mye bråk at vi til tider ikke fikk sove.
Jeg gikk i resepsjonen og klaget over disse tingene lørdag morgen. Jeg fikk da beskjed om å sende en Mail, ellers ingenting. Sendte Mail når vi kom hjem, den har jeg ikke fått svar på selv om det har gått over et døgn.

Takk, 149marius81
Monica Fladvad Carivau, General Manager på Scandic Solli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. mars 2023

Kjære gjest,
Tusen takk for tilbakemelding. Vår tekniske avdeling skal se på dette.
Vi beklager at vi desverre ikke har fått svart deg, men skal se på dette så raskt som mulig.

Mvh.
Monica og Team Solli

Anmeldt 22. februar 2023

Rimelig, rolig og hyggelig overnattingssted sentralt midt i Oslo sentrum. Gangavstand til kollektivtrafikk. Hyggelig personale. Trivelige og rene rom. Severdigheter og museumer i umiddelbar nærhet og gangavstand.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, ghenri302080

KJære gjest,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding

Mvh Team Solli