Beckemor
Stavanger, Norge
Anmeldelse av Scandic Solli
3,0 av 5 boblerAnmeldt 26. juni 2023
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Monica Fladvad Carivau, General ManagerScandic Solli, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 4. juli 2023
kjære gjest,
Tusen takk for din tilbakemelding. Så leit å høre at heisen var i ustand den natten dere bodde hos oss. Vår tekniske avdeling har allerede dialog med heismontørene. Vi har også endel nytt personale som holder på å lære seg jobben sin, så vi skal ta en påminnelse når det gjelder frokost informasjon. Godt dere fant info på rommet og at beliggenheten til hotellet passet dere.

Mvh
Frokost inkludert
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 25. juni 2023

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Elizabeta Marinkovic, Guest Services / Front Office på Scandic Solli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juni 2023

Anmeldt 5. juni 2023

Helt ok innsjekk, men ganske upersonlig. Ingen info om annet enn hvor jeg kunne finne heisen. Måtte selv spørre hvor og når det var frokost.
Kort tid etter jeg hadde sjekket inn, ringte det fra resepsjonen.
Der fikk jeg beskjed om at jeg hadde ringt, og at han lurte på om det var noe jeg trengte eller manglet. Jeg svarte at jeg hadde ikke ringt, så nei.
Fikk til svar at "ja, men siden du ringte, var det noe du manglet eller trengte?" og jeg måtte på nytt si at jeg hadde ikke ringt noen, så nei.
Rommet var fint, men badet var tragisk. Ingen dusjdør, så det ble mye vann på gulvet.
Ene lista har tatt STOR skade av det, for å si det mildt.
Dorullholderen holder ikke dorullen på plass ved bruk, den sklir rett av ved bruk.
Såpedispenseren var på halv 8. Var ikke mulig å skru fast selve tuten i beholderen.
Godt utvalg i frokostsalen. Virker dog som hotellet ikke har noen som jobber med vedlikehold. Jeg satt og så rett i en sofa som hadde utrolig mange ekle flekker. Flekker som kunne ligne på blod. På søylen rett ved burde det også vært gått over med maling pga stygge merker.
Ved utsjekk prøvde jeg å legge nøkkelen i boksen på disken. Han i disken var kjapt ute med et "den skal jeg ha!!" Ingen spørsmål om hvordan oppholdet hadde vært, ingen velkommen tilbake. Kun et "ha det bra!"
Jeg har selv tidligere jobbet på hotell i 14 år, og på ingen av de hotellene har vi sendt gjestene ut på den måten. Nå jobber jeg med å booke en hel del hoteller for kunder av oss, svært mye i Oslo, og det skal mye til for at jeg booker dem inn her, såfremst dem ikke ber om akkurat dette hotellet. Selv kommer jeg neppe tilbake.

• Reisetype: Reiste alene
Takk, morfhea
Monica Fladvad Carivau, General Manager på Scandic Solli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juni 2023

Kjære gjest,
Tusen takk for tiden du har brukt på å gi oss en review. Slik du beskriver oppholdet ditt hos oss, er selvfølgelig ikke slik vi ønsker det skal være. Vi tar dette videre internt i vår organisasjon. Håper vi likevel kan gi deg en besdre opplevelse om du ønsker å gi oss en sjangse til.

Mvh
Team Solli

Anmeldt 13. mai 2023

Dato for oppholdet: mai 2023
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Elizabeta Marinkovic, Guest Services / Front Office på Scandic Solli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. mai 2023

Anmeldt 28. mars 2023

Dato for oppholdet: mars 2023
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Elizabeta Marinkovic, Guest Services / Front Office på Scandic Solli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. mars 2023

Anmeldt 26. mars 2023

Dato for oppholdet: mars 2023