sisselhh2023
Anmeldelse av Scandic Solli
1,0 av 5 boblerAnmeldt 17. sep. 2023
Dato for oppholdet: september 2023
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Elizabeta Marinkovic, Guest Services / Front OfficeScandic Solli, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 19. sep. 2023
Hei, tusen takk for din overnatting hos oss og takk for konkret tilbakemelding. Vi skal følge opp din tilbakemelding videre internt hos oss slik vi kan forbedre vår service. Dessverre kan vi ikke aircondition, kun ventilasjonssystem som fungerer sentralt for hele hotellet. Du er velkommen tilbake så vil vi bevise at vi kan bedre. Med vennlig hilsen, Team Solli
1.1 km fra Scandic Solli
6.3 km fra Scandic Solli
Oppvarmet basseng
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 5. september 2023 via mobile enheter

Kort vei til Aker brygge og nasjonalmuseet. Hotellet er slitent og bråk fra trikken og festende folk i området når inn på rommene. Kan også nevnes at ikke alle heisene fungerte, og noen bråket, for en som ikke liker heis vil valget falle på trapper her. Personalet i alle ledd fra skranke, renhold og frokostsal var hyggelige. Frokosten var også bra.

Romtips: Se kommentar om heis.
Dato for oppholdet: september 2023
Takk, 869junel
Elizabeta Marinkovic, Guest Services / Front Office på Scandic Solli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2023

Hei, tusen takk for overnatting hos oss og takk for tilbakemelding. Hyggelig å høre dere likte frokosten. Vårt hotell ligger i sentrum og kan være bråkete. Dersom man ønsker stille rom, kan vi ordne dette ved innsjekk så vennligst be om dette ved neste opphold hos oss. Velkommen tilbake. Med vennlig hilsen, Team Solli

Anmeldt 23. august 2023 via mobile enheter

Veldig dårlig opplevelse sist vi bodde her. Vi fikk et rom med den mest skittene sengen jeg har opplevd på et hotell. Stor flekk av noe ukjent over store deler av madrassen. Ikke noe madrassbeskytter, kun et tynt laken oppå. Dette førte til at jeg sjekket sengen ytterligere, og under madrassen så det ut som det aldri hadde vært noen å sett under. Fult av smuler, matrester, flekker som kunne minne om blod og hår. I tillegg til flere flekker rundt på sengen.
I tillegg var doen veldig tilgriset med urin. De i resepsjonen var forsåvidt grei å lot oss bytte rom, men gav veldig uttrykk for at det var slitsomt å skulle re opp på nye senger. I tillegg mente den ene ansatte at vi måtte ha griset på doen, da rommet hadde blitt sjekket samme dag.
Bodd her flere ganger tidligere og vært fornøyd før, men skal aldri tilbake igjen da jeg synes dette er alt for dårlig for et scandic hotell.

Dato for oppholdet: august 2023
Takk, Monica J
Monica Fladvad Carivau, General Manager på Scandic Solli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2023

Kjære gjest,
Tusen takk for at du har tatt deg tid til å skrive en review til oss. Vi beklager på det sterkeste at ikke oppholdet ditt sto til forventningene dine. Vi skal se nærmere på punktene du har informert om og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning og håper vi kan bevise at vi kan bedre.

Mvh
Team Solli

Anmeldt 4. august 2023 via mobile enheter

Stort og fint familierom, super frokost:)

Scandic Solli ligger sentralt til «mellom» Frogner og Aker brygge.Mange butikker og spisesteder rett ved. Trikkeskinnen går rett utenfor, sikkert til irritasjon for noen, men glede for en 10 åring:)

Hotellet bærer noe preg av å være gammelt, det er litt slitt rundt om.Scandic kan med fordel pusse opp litt:)Heldigvis er det god atmosfære, stort og godt familierom, ok treningsrom og super frokost. Godt med varme i gulvet på badet. Hyggelige ansatte trekker også opp:) Alt i alt et bra opphold!

Dato for oppholdet: august 2023
Takk, 9500Solo
Elizabeta Marinkovic, Guest Services / Front Office på Scandic Solli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2023

Hei, tusen takk for din overnatting hos oss og takk for tilbakemelding. Hyggelig å høre dere hadde et bra opphold her. Håper vi kan ønske dere hjertelig velkommen tilbake. Med vennlig hilsen, Team Solli

Anmeldt 1. august 2023

Super service! La spesielt godt merke til Andreas han veldig imøtekommende og hyggelig! Browniesen var super digg! Fine folk og det aller aller meste fikeses på under 1minutt! Håper det blir like bra neste opphold! Andreas var morsom og fikk oss til å le opp til flere ganger!
Mvh. J17 verdal❤️

Dato for oppholdet: juli 2023
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, Resort42037388849
Elizabeta Marinkovic, Guest Services / Front Office på Scandic Solli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2023

Hei, tusen takk for deres overnatting hos oss og takk for tilbakemedling. Hyggelig å høre at dere hadde det fint hos oss. Håper vi kan ønske dere hjertelig velkommen tilbake. Med vennlig hilsen, Team Solli

Anmeldt 1. august 2023

ELSK! GOD SERVICE……………………Elsker at de er gode i engelsk og behandler meg pent! Digg frokost (Litago atme frokosten……!!!) masse god og fersk frukt, kortene fungerer og god hjelp! Får alt vi trenger og heisene er topp!

Dato for oppholdet: juli 2023
Takk, Ella W

Hei Ella, tusen takk for din overnatting hos oss og takk for tilbakemedling. Hyggelig å høre du hadde det fint hos oss. Håper vi kan ønske deg hjertelig velkommen tilbake. Med vennlig hilsen, Team Solli