Trine E
1,0 av 5 boblerAnmeldt 7. apr. 2024
Dato for oppholdet: april 2024
3,0 av 5 boblerRom
1,0 av 5 boblerRenslighet
Monica Fladvad Carivau, General ManagerScandic Solli, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 8. apr. 2024
Kjære gjest,
Thank you so much for the time you have spent on our review. We will look into the feedback you have given us and work with our staff so we can improve.

Sincerely,
1.9 km fra Scandic Solli
1.6 km fra Scandic Solli
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 1. april 2024

Ingen luksus men greit nok.
God frokost og beliggenhet.

Er man på par-tur er det greit med litt mer luksus, vi byttet hotell etter to netter.
Blir nok ikke Scandic Solli neste gang vi skal på par-tur til Oslo.

Takk, KjellJohn
Elizabeta Marinkovic, Guest Services / Front Office på Scandic Solli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. april 2024

Hei Kjell John, tusen takk for deres overnatting hos oss og for tilbakemelding. Håper vi sees ved en annen anledning. Med vennlig hilsen, Team Solli

Anmeldt 10. mars 2024 via mobile enheter

Jeg var ikke helt fornøyd med 2 netter hos scandic solli.
1. Det var ikke noe chromecast på tv ikke samme som andre scandic hotel.
2. Ikke noe vannkokker på rommet (den er viktig vet du)
3. Badekar var ikke rent (jeg skulle slappe av og ta en varm dusj på badekar men den er urent)
4. Sengen er ustabil, bevege seg mye
5. Dyne var skitten
6. Veggen har mye støv
7. Vi var frem og tilbake på resepsjonen pga.kortet funker ikke på rommet og heisen
8. Det var lekasje når vann på badekar den kommer vann ute i ‘drain’ ved siden av badekar(se på bildet)

1  Takk, Sightseer37092373311
Monica Fladvad Carivau, General Manager på Scandic Solli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. mars 2024

Kjære gjest,
Takk for din tilbakemelding. Vi tar tilbakemeldingen din videre med Lederteamet.
Vårt hotell har desverre ikke chromecast, men håper vi får det når vi skal renover iløpet av 2025. Håper vi kan ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning og bevise at vi kan bedre.

Anmeldt 6. mars 2024

Helt greit hotell i Oslo.
Standardrommet vi hadde denne turen (og en helgetur for noen år tilbake) var lite, og det var veldig lytt mellom rommene og gang.
Ikke alle lysene i taket fungerte. På badet var det kun lys rundt selve speilet som lyste. Ga beskjed om dette etter innsjekk, men skjedde ikke noe under vårt opphold.
Baren var åpen på ettermiddag og kveld, men stengte kl 23, noe som er litt tidlig for å være helg.
God frokost, som vanlig hos Scandic og hyggelig personale. Ikke noe å utsette på renholdet på rommet eller hotellet ellers.
Positivt at det er mulighet for å parkere i kjelleren på hotellet, om dette er fullt er det parkerigshus i gaten ved siden av hotellet. Kommer man med tog fra Gardermoen og gå av på nationaltheatret stasjon.

Takk, thomas9332

Kjære gjest,
Takk for tilbakemelding. Vi skal se på kommentarene dine og ta dette videre med resten av Lederteamet. Hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 17. februar 2024

Dårlig service, rommet var møkkete. flyttet en stol for å henge fra oss jakkene våre å da dukket det opp en beautyblender. flyttet et bord a da dukket familien med hybelkaniner opp. hadde bedt om ekstra puter på rommet men det var det ikke, greit nok, men da tenkte vi kanskje det var noe i et skap eller lignende, fant et par dyner, der den ene var det blodflekker på. gardinene var det enten kaffeflekker eller noe annet lignende. på badet holdt dorullholderen på å falle av veggen og når man prøvde ta en dusj kom vannet ut over halve badet. IKKE BRA!
og om du skulle kjøre vil, kjør en liten bil ellers får du ikke brukt deres parkeringshus!

Dato for oppholdet: februar 2024
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, janne s
Monica Fladvad Carivau, General Manager på Scandic Solli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. februar 2024

Kjære gjest,
Takk for din ærlige tilbakemelding. Vi beklager på det sterkeste at ikke oppholdet sto til forventningene. Vi skal ta dette med renholdsavdelingen. Bygget er fra 1932, slik at garasjen er desverre ikke demonsjonert til dagens biler,dette vil gårdeier se på.

Mvh Team Solli

Anmeldt 4. februar 2024

Junior suite var bestilt, men ikke klar for innsjekk kl 15:40. Og først påstod resepsjonisten at de ikke hadde flere suiter tilbake... selv om den var bestilt og bekreftet for 5 dager tidligere! Så fikk vi værelse hvor sengen var to trange enkeltsenger som "danset rundt på gulvet" på hjul som ikke lot seg låse. Forferdelig. Så neste dag etter løpetur og badekar ble det oversvømmelse på badet på grunn av tett sluk. Uhygienisk og utrivelig. Og TVen på rommet fungerte ikke, syntes som om det skyldtes dårlig bredbånd eller kabelforbindelse. Kort sagt, et elendig opphold. Men de hadde ikke alternative rom... Vel, vi kommer ikke til å fylle opp dette Scandic hotellet på lenge! Forstår at jeg ikke fikk den sedvanlige "kunde opplevelses undersøkelsen" etterpå, de turte vel ikke?

Dato for oppholdet: januar 2024
Takk, BRK0505
Monica Fladvad Carivau, General Manager på Scandic Solli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. februar 2024

Kjære gjest,
Takk for at du har gitt oss en ærlig tilbakemelding. Vi skal ta punktene du nevner videre med teknisk avdeling og de som har vasket rommet ditt. Vi tar selvfølgelig kontakt med deg om det er ønskelig.

Monica og Team Solli