Et perfekt hotell for deg som trenger et sted og sove, hyggelig betjening og fine rom. Fikk vafler ved ankomst og en enkel frokost bufeet ( siden det var ukedag)
Rett og slett en god hotell opplevelse :)
Dato for oppholdet: november 2018
Spør Elise_Sax om Thon Hotel Gyldenløve
Takk, Elise_Sax
Supersentralt hotell, rolig og interessant område av byen, med veldig hyggelig frokostrestaurant. Hyggelig personale i alle ledd! Trikken går rett utenfor døren. Akkurat stort nok rom, alt du trenger! Behagelige senger og sengetøy. Anbefales.
Dato for oppholdet: november 2018
Spør fru_Kultur om Thon Hotel Gyldenløve
Takk, fru_Kultur
Som headingen sier så var dette greit og enkelt. Og det var det jeg ønsket. Rommet var lite, men rent og pent. Nylig opp pusset. Hyggelig velkomst av personalet, og frokosten var helt topp. Viktig for meg. Masse å velge i og fint tilberedt. Kommer gjerne igjen.
Spør Arvewear om Thon Hotel Gyldenløve
2 Takk, Arvewear
Vi bodde i et superior-rom av god størrelse. Beliggenheten er jo upåklagelig, men alt ved hoteller er også tett på perfekt. Kult nyoppusset, tilgang på god kaffe "overalt", hyggelig personale og bra frokost. Anbefales.
Sovekvalitet
Renslighet
Service
Spør Nin68 om Thon Hotel Gyldenløve
Takk, Nin68
Enmannsrommet var merkelig innredet med badeservanten midt i soveromsdelen. Ingen søppelbøtte på badet. Svært liten dusj. Derimot ei romslig og god seng, og generelt rent rom. God frokost og hyggelig betjening.
Spør KristinM2340 om Thon Hotel Gyldenløve
1 Takk, KristinM2340