Jobe0709
Dato for oppholdet: juni 2019
Hannemarti, ManagerThon Hotel Gyldenløve, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 9. juli 2019
Til Jobe0709,
Takk for at du valgte å bo på Thon Hotel Gyldenløve og for at du har tatt deg tid til å evaluere oppholdet ditt hos oss. Det setter vi stor pris på!
Så hyggelig å høre at du var fornøyd med beliggenheten vår og at frokosten falt i smak.
Jeg ønsker også å tipse om at hotellet har flere forskjellige romkategorier i ulike størrelser, så ikke nøl med å ta kontakt med oss før neste opphold slik at vi kan hjelpe deg med å finne den romtypen som passer deg best.
1.5 km fra Thon Hotel Gyldenløve
Double room
2.1 km fra Thon Hotel Gyldenløve
2.2 km fra Thon Hotel Gyldenløve
2.7 km fra Thon Hotel Gyldenløve
Our lounge area on the second floor
1.6 km fra Thon Hotel Gyldenløve
  • Radissonhotels.com
2.3 km fra Thon Hotel Gyldenløve
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 30. mai 2019 via mobile enheter

Første gang på dette hotellet som ligger sentralt på Majorstua. 5 min å gå til bane og buss, trikken stopper rett utenfor .
Helt OK rom med gode senger. Stille og rolig på rommet selv om trafikkert vei går utenfor .
Synes også frokosten var meget bra. Flotte trivelige lokaler, og godt utvalg som kontinuerlig ble fylt på..
Meget fornøyd den korte tiden jeg var der, og vil absolutt vurdere dette hotellet neste gang 👍

1  Takk, PerKristianA
Hannemarti, Manager på Thon Hotel Gyldenløve, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juli 2019

Til PerKristianA,
Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding, det setter vi stor pris på!
Så flott å høre at du er fornøyd med oppholdet ditt og at du kan tenke deg å besøke oss igjen.
Jeg vil dele dine hyggelige tilbakemeldinger med vårt frokostpersonale.

Anmeldt 30. mai 2019

Jeg har overnattet på dette hotellet mange ganger tidligere og her er alt bra. Det er ikke så store rom (222), men sengen er god og det er det viktigste. I andre etasje er det en lounge med kaffe, frukt og aviser. Helt topp! Frokosten er også rikholdig. Her kan alle finne det de ønsker.

1  Takk, Soppulf

Til Soppulf,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding etter ditt opphold hos oss.
Jeg er glad for å høre at du trives hos oss og at du ønsket å besøke oss igjen.
Det er spesielt hyggelig å høre at du er fornøyd med den nye loungen vår og at frokosten falt i smak.
Jeg håper at vi har gleden av å se deg igjen snart!

Anmeldt 12. mai 2019 via mobile enheter

Alt er bra ned dette hotellet. Hyggelige og serviceminded betjening. Grei pris, små lurt innredete rom, rent og fint. Lyden av byen er ikke plagsom. Kort til shopping, mat og alt annet. Frokosten er førsteklasses.

1  Takk, 812lassej
Hannemarti, Manager på Thon Hotel Gyldenløve, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. mai 2019

Til 812lassej,
Takk for at du valgte å bo på Thon Hotel Gyldenløve og for at du har tatt deg tid til å evaluere oppholdet ditt hos oss!
Vi setter stor pris på den hyggelige tilbakemeldingen din og er glad for å høre at du var fornøyd med rommet ditt og at frokosten falt i smak.
Vi håper at vi har gleden av å se deg igjen snart!

Anmeldt 8. mai 2019

Gyldenløve er et behagelig og koselig hotell med flott beliggenhet på Oslos beste vestkant, betjeningen er hyggelige, profesjonelle og service innstillingen er topp.
Den meksikanske restauranten er veldig spennende med utrolig god mat og drikke, frokosten de serverer er også helt topp.
Bogstadveien har alt du måtte ønske deg rett på utsiden, men du får alt på Gyldenløve.

• Reisetype: Reiste alene
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
1  Takk, Finn Eirik S

Til Finn Eirik S,
Så hyggelig å høre at du er fornøyd med oppholdet ditt hos oss og at frokosten i vårt splitter nye frokostlokale falt i smak.
Jeg skal sørge for å videreformidle dine hyggelige tilbakemeldinger til alle våre ansatte.

Anmeldt 8. mai 2019

Thon hotell Gyldenløve leverer! Hadde et deilig opphold i mai, med god service og rommet var stort og fint. Rent og delikat, og på tross av en travel gate var det rolig og fint. Frokosten hos Thon hotellene er berømt for sitt utvalg og ble ikke skuffet denne gangen heller. Anbefaler et opphold her.

• Reisetype: Reiste alene
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
1  Takk, moline2015

Til moline2015,
Takk for at du har tatt deg tid til å evaluere ditt opphold hos oss.
Vi setter stor pris på dine hyggelige tilbakemeldinger og er glade for å høre at du trivdes så godt hos oss. Det er spesielt hyggelig å høre at vår splitter nye frokost falt i smak!
Vi vil dele dine hyggelige ord med alle våre ansatte.
Hjertelig velkommen tilbake!