majja78
3,0 av 5 boblerAnmeldt 29. juli 2018via mobile enheter
Thon_Hotel_Munch, ManagerMediInn Hotel Oslo, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 30. juli 2018
Hei Majja78,

Tusen takk for din tilbakemelding.

Jeg er glad for at du likte frokosten, spesielt fordi teamet gir sitt ytterste for å tilby et bredt utvalg uten kompromiss på kvalitet.

Thon Hotel Munch ligger veldig sentralt uten ulempene med støy eller trafikkerte veier. Det finnes et bredt utvalg av parkeringsmuligheter i nærheten dersom man ikke finner parkering i gatene rundt hotellet.

Jeg virkelig beklager varmen, hotellet prøver sitt best for å gjøre det mer behagelig på rommene med bordvifter i hvert rom. Norge har blitt utsatt for veldig uvanlige varmegrader i det siste.Jeg takker deg for din forståelse og håper at jeg kunne ønske deg velkommen igjen ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen,

6.7 km fra MediInn Hotel Oslo
Oppvarmet basseng
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Fikk gavekort for denne hotell, bare test..Varm velkomst, fikk rom som jeg ønsket, de har armbånd for brannalarm for hørselhemmende så er trygg bo der men skrivebord er for lav for min del når jeg bruker pc.
Drikker mye som jeg vil kaffe.:-)
Repsjonen dame er veldig hyggelig synes jeg. Frokost er minus. Har sagt til repsjonist om dette.
Kaffe på rommet en av hver te og kaffe så jeg ber om mer kaffepulver. Det fikk jeg :-)
Takk for opplevde fin oppshold her,

Takk, Kjersti_B11
Thon_Hotel_Munch, Manager på MediInn Hotel Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2018

Hei Kjersti B,

Tusen takk for din tilbakemelding. Det er stor glede for oss å høre at dere har hatt et fint opphold hos oss.

Jeg håper å kunne ønske dere velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen,

Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

Sentralt hotell med fin standard, men det gikk ikke å sove der. Lå på hotellet 2 netter men fikk lite søvn pga 20-30 grader på rommet.
Måtte sove med vindu oppe og hotellet hadde satt in bordvifte så de er klar over problemet.
Sikkert helt topp når det er normale tempratur ute :-)

2  Takk, Bjarth

Hei Bjarth,

Tusen takk for din tilbakemelding.

Jeg virkelig beklager varmen, hotellet prøver sitt best for å gjøre det mer behagelig på rommene med bordvifter i hvert rom. Norge har blitt utsatt for veldig uvanlige varmegrader i det siste. Jeg takker deg for din forståelse og håper at jeg kunne ønske deg velkommen igjen ved en senere anledning.

Anmeldt 17. juli 2018

Vil si dette var turistklasse standard. Helt ok rom med ok størrelse for å bo noen netter. rent og pent. godt bad. Fantastisk god frokost. Resepsjonisten som tok imot oss når vi kom lørdag 14.juli på dagtid er en av de blideste og beste velkomstene jeg har vært borti, og vi har bodd noen netter på hotell totalt sett.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, MonikaR57
Thon_Hotel_Munch, General Manager på MediInn Hotel Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2018

Hej

Tusen tack för de fina orden och väldigt kul att ni tyckte att vår personal var så serviceinställda. Det gör oss stolta att höra.

Hjärtligt välkomna tillbaka till oss vid senare tillfälle.

Med Vänliga hälsningar Heidi Brenna Hotelldirektör Thon Hotel Munch

Anmeldt 14. juli 2018

Beliggenhet, frokost og rom var helt greit. Minus for at ingen rom var umiddelbart klargjort ved ankomst, og at tv-en på rommet ikke tok inn signaler. På den annen side var folkene i resepsjonen 100% serviceinnstilte.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, Øystein O

Hej
Tusen tack för era kommentarer. Vi beklagar att ni inte kunde få erat rum direct, vi har manga gäster och måste tyvärr ha lite tid så att vi klarar av att rengöra alla rum . Vi gör verkligen så got vi kan med att erbjuda våra gäster så tidig incheckning som möjligt.
Hoppas att det bara var singnal på tv men att kanalerna funkade för er.
Receptionspersonalen tackar så mycket för den fina kommentaren.
Hjärtligt välkoman tillbaka till oss vid senare tillfälle.

Med vänliga hälsningar Heidi Brenna Hotelldirektör Thon Hotel Munch

Anmeldt 10. juli 2018

Hadde bestillt handikap rom i andre etg,som stod klart ved ankomst 0900.

Ble møtt av en resepsjonist som var svært hyggelig og imøtekommende.
Hotellet har god beliggenhet med priser mitt på treet.
Frokost i øverste sjikt.

Dato for oppholdet: mars 2018
Takk, Tor-Arne S
Thon_Hotel_Munch, General Manager på MediInn Hotel Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juli 2018

Tusen tack för dina fina recommendation och hjärtligt välkommen tillbaka vid senare tillfälle.
Med vänliga hälsningar Heidi Brenna