Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 206)
Filtrer anmeldelser
1 206 resultater
Vurdering fra reisende
365
561
233
38
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
365
561
233
38
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4348 av 1 206 anmeldelser
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Godt hotel sentralt i Oslo, nydelig frokost.hyggelig personell, rent rom og god seng. Hotellet ligger nært en fin parkeringskjeller. Vi koste oss i Oslo med gangavstand til det meste fra hotellet. God service.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Solveig V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thon_Hotel_Munch, Manager på Thon Hotel Munch, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. november 2018

Hei Solveig,

Tusen takk for din tilbakemelding!

Det er stor glede for oss å høre at dere har hatt et fint opphold hos oss. Jeg håper å kunne ønske dere velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.
Med vennlig hilsen,

Marc Buisson
Hotelsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. oktober 2018 via mobile enheter

Thon Hotel Munch innfrir alltid. Hotellets resepsjonister tar meg alltid godt i mot. Sengene på rommene er veldig behagelige. Frokosten, som alltid er inkl. i prisen hos Thon sine hoteller er alltid smaksrike og innehar et godt utvalg. Jeg vil spesielt fremheve kvaliteten på Thon Hotel Munch sine frokoster. Og til slutt, det er knappe 5 min. gange til Oslos paradegate, Karl Johan.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste alene
2  Takk, DammerNOR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thon_Hotel_Munch, Manager på Thon Hotel Munch, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. oktober 2018

Hei Dammer NOR og tusen takk for din tilbakemelding .
Det er stor glede for oss å høre at du har hatt et fint opphold hos oss. Våre fokus områder er service, renhold og frokost og det gleder oss å se at du var svært fornøyd med akkurat disse punktene.
Jeg håper å kunne ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning

Med vennlig hilsen

Marc Buisson
Hotelsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. oktober 2018

Jeg ble vennlig mottatt i resepsjonen ved innsjekking, og dette gikk raskt og greit.
Rommet svarte ti mine forventninger, og det var godt rengjort. Dette er mitt favoritthotell, og jeg liker beliggenheten blant annet fordi det ikke er noe trafikkstøy.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
1  Takk, Inge640
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thon_Hotel_Munch, Manager på Thon Hotel Munch, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. oktober 2018

Hei og tusen takk for din tilbakemelding.

Hotellet ligger veldig sentralt uten ulempene med støy eller trafikkerte veier og i gangavstand til det meste i Olso sentrum.

Våre fokus områder er service, renhold og frokost og det gleder oss å se at du var svært fornøyd med akkurat disse punktene.

Jeg håper å kunne ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen,

Marc Buisson
Hotelsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2018

Midt i byen, men rolig om kveldene med spennende spisesteder rett utenfor dørene.
Gode rom , over middels frokost og rent overalt.
For familier var dette bra valg.
Badet var godt utstyrt og romslig .
Likte godt at de ansatte brydde seg ved å spørre flere ganger om alt var tilfredsstillende,

Dato for oppholdet: desember 2017
Takk, john_s190479
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thon_Hotel_Munch, Manager på Thon Hotel Munch, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. oktober 2018

Hei John_s190479 og tusen takk for din tilbakemelding.

Thon hotel Munch ligger i gangavstand til det meste i IOlso sentrum: shopping eller theater / show. Beliggenheten gjør at gjester bor sentralt uten plagsom ulemper som støy fra fest eller trafikkert veier.

Våre fokus områder er service, renhold og frokost og det gleder oss å se at du var svært fornøyd med akkurat disse punktene.

Jeg håper å kunne ønske deg velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen,

Marc Buisson
Hotelsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Har bodd mye på hotell i Oslo, både i jobb og fritid. Men aldri her. Og det angrer jeg på nå:
Utseendet lyver; hotellet er mye finere på innsiden enn på utsiden!

Det aller meste var midt i blinken. Jeg satte pris på veldig serviceinnstilt betjening overalt. Rent og pent rom mot en stille gate: kunne sove med vinduet åpent om natta fredag og lørdag, uvanlig! :-)
Frokosten var langt over forventet. Friske og gode råvarer, alle «obligatoriske» ting, samt fersk hjemmelaget omelett, godt brød og sjokomelk (små gleder ;-))
TV på rommet fungerte ikke de to dagene jeg bodde der, og er vel strengt tatt eneste minuset. Heldigvis er det andre ting å gjøre i Oslo :-)
Anbefales. Jeg kommer tilbake :-)

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, Kjersti007
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Thon_Hotel_Munch, Manager på Thon Hotel Munch, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. oktober 2018

Hei og tusen takk for din tilbakemelding.
Det er stor glede for oss å høre at du har hatt et fint opphold hos oss.
Våre fokus områder er service, renhold og frokost og det gleder oss å se at du var svært fornøyd med akkurat disse punktene.
Jeg håper å kunne ønske deg velkommen tilbake til oss ved en senere anledning

Med vennlig hilsen

Marc Buisson
Hotelsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser