Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 99
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.10.22
Booking.com
USD 98
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.10.22
Hotels.com
USD 99
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.10.22
PricelineUSD 105
TravelocityUSD 99
Lol.travelUSD 132
Se alle 14 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 221)
Filtrer anmeldelser
1 221 resultater
Vurdering fra reisende
370
565
236
38
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
370
565
236
38
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1419 av 1 221 anmeldelser
Anmeldt 28. januar 2020

Flott mottakelse i resepsjonen. Rent og pent rom. Gode senger og dyner. Stor TV på veggen med massevis av kanaler. Frokosten var utmerket og personalet der var også meget serviceinnstilt og hyggelige. Personalet sto på det lille ekstra for at vi som gjester skulle få en best mulig opplevelse av hotellet. Hotellet er sentralt plassert i Oslo.

Dato for oppholdet: januar 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
1  Takk, W1171UClarsh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thon_Hotel_Munch, Manager på Thon Hotel Munch, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2020

Tusen takk for din tilbakemelding!

Det er stor glede for oss å høre at du har hatt et fint opphold hos oss. Våre fokus områder er service, renhold og frokost og det gleder oss å se at du var svært fornøyd med akkurat disse punktene.

Jeg håper å kunne ønske deg velkommen tilbake til oss ved en senere anledning

Med vennlig hilsen

Marc Buisson

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. januar 2020

Servicen var velig god, vi ble møtt med et smil og hyggelige ord og velkommen til å ta dagens suppe.
Dette er nok et av de minste rommene jeg har vært bodd på. men rent og alt det du trengte/ kaffe og glass veldig bra.
Lokasjonen er veldig bra, korte avstander sentralt.
frokosten er ikke av det beste jeg her opplev på et Thon Hotell,
god service

Dato for oppholdet: januar 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Rom
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
2  Takk, reisetone
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thon_Hotel_Munch, Manager på Thon Hotel Munch, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2020

Hei og tusen takk for din tilbakemelding.

Det er stor glede for oss å høre at dere har hatt et fint opphold hos oss.
Jeg håper å kunne ønske dere velkommen tilbake til oss ved en senere anledning
Med vennlig hilsen,

Marc Buisson

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. januar 2020 via mobile enheter

Hotellet ligger i gåavstand til det meste. Gode senger med varme dyner. Fantastisk god frokost, som vi hadde tid til å nyte.
Så valget av hotell gjorde at vår weekend i hovedstaden ble perfekt for 2 kusiner fra Bergen.

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, siw_fstegaardh2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thon_Hotel_Munch, Manager på Thon Hotel Munch, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. januar 2020

Hei og tusen takk for din tilbakemelding.

Thon hotel Munch ligger i gangavstand til det meste i Olso sentrum: shopping eller theater / show. Beliggenheten gjør at gjester nytter alle fordelene å bo sentralt uten ulempene.

Våre fokus områder er service, renhold og frokost og det gleder oss å se at du var svært fornøyd med akkurat disse punktene.

Jeg håper å kunne ønske deg velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen,

Marc Buisson

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. januar 2020 via mobile enheter

Rimelig overnatting, god og variert frokost, veldig hyggelig, imøtekommende og serviceinnstilt betjening. Ikke kjøleskap på rommet, men pluss for vaskekluter, tissues og Rituals produkter på badet.
Et godt alternativ til en god pris!

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Jalsak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thon_Hotel_Munch, Manager på Thon Hotel Munch, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. januar 2020

Hei og tusen takk for din tilbakemelding.

Det er stor glede å høre at dere har hatt et fint opphold hos oss. Jeg håper å kunne ønske dere velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen,

Marc Buisson

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. januar 2020 via mobile enheter

Jeg er imponert og positivt overrasket over budsjetthotellet. Sengene er noen av de beste jeg har ligget i. Betjeningen i resepsjonen er meget vennlig og imøtekommende. Hotellrommet var klar litt før klokken 14.00 og jeg fikk ordnet sen utsjekk klokken 14.00 sent på kvelden.

Frokosten er vanlig Thon frokost.

Det er ikke det fineste eller det mest trendy hotellet i Oslo, men til denne prisen kommer jeg lett tilbake.

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, 137majae
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thon_Hotel_Munch, Manager på Thon Hotel Munch, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. januar 2020

Hei og tusen takk for din tilbakemelding her på Tripadvisor.
Det er stor glede for oss å høre at du har hatt et fint opphold hos oss.
Våre fokus områder er service, renhold og frokost og det gleder oss å se at du var svært fornøyd med akkurat disse punktene.
Jeg håper å kunne ønske deg velkommen tilbake til oss ved en senere anledning

Med vennlig hilsen

Marc Buisson
Hotelsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser