“Forferdelig”

Williamsburg Oslo
Vurdert som nr. 1 340 av 1 636 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 7 - USD 31
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Velkommen til Williamsburg i Oslo sentrum! Midt i hjertet av Oslo sentrum, godt plassert på selveste paradegaten Karl Johan ligger Williamsburg. En bar og restaurant i Oslo hvor dekadens og moderne design møter folkelig stemning. Baren & Restauranten er inspirert av Williamsburg i Brooklyn og byr på en autentisk NYC opplevelse. Med stor lidenskap for det amerikanske kjøkken og for ærlig matlagning tilbyr vi en smakfull og variert meny laget med lokale sesongbaserte råvarer. I tillegg har vi stor plass til et håndplukket sortiment av amerikansk craft beer, et solid utvalg av vin fra den nye verden, spesielt USA. I luftige lokaler over 3 etasjer OG en stor og solfylt uteserveringsområde, her kan du suge inn den herlige vibben av New York. I underetasjen har vi en chambre séparée som kan brukes til eventer. Hele lokalet er et helt unikt selskapslokale som kan brukes til ethvert arrangement og enhver anledning! Vi er en bar og restaurant hvor du kommer tidlig og blir sent.
Anmeldt 6. juli 2022

Cæsarsalat m/kylling var svært tørr, (noe blod) dyr og smakløs.
Røkt Brisket Burger var smakløs med svært mye fett (seigt kjøtt), pommes frites var alt annet enn sprø og fersk.
Dårlig service, overpriset og mitt dårligste spisested ever.
For guds skyld, styr unna.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, N8768IOfranks

Anmeldt 10. juni 2022 via mobile enheter

Maten var forferdelig. Vi bestilte chevre salat og burger. Salaten var brun, kjedelig, uten smak. Burgeren var utrolig tørr og tilbehøret dårlig. Styr også unna de såkalte «paratas bravas» - laaangt unna det de egentlig skal være. Totalt sett overpriset og dårlig! Eneste positive var beliggenheten.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Tgervad
Anmeldt 10. juni 2022 via mobile enheter

Den dårligste maten noensinne. Tørt og smakløst. Bruk pengene et annet sted. Seig kjøtt. Brun salat. Sen service overpriset

Dato for besøk: juni 2022
Takk, 34thor
Anmeldt 15. mai 2022

Var der i dag og bestilte Waffle and fried chicken, maten var kjempebra, men det kan man virkelig ikke si om servicen. Kommer inn og bestiller mat og drikke. Drikken kommer etter 15 minutter, hvorav flere av oss bare skulle ha vann. Måtte spørre om vannet flere ganger, og når det endelig kom var glasset skittent, det var matrester på glasset. Maten kom etter sånn 30-40 min, når restauranten var nærmest tom, og da fikk vi ikke bestikk. Måtte spørre om bestikk to ganger, og la maten bli kald. Deretter klarte servitrisen å bomme på vår bestilling, og vi fikk en hovedrett ekstra, vi forklarte at vi ikke hadde bestilt den, men da tok hun med en kollega for å overtale oss om at vi hadde bestilt den. Vi fikk til slutt forklart og bestilte den forretten vi skulle ha på nytt. Den forretten kom lenge etterpå, passet kanskje mer som en dessert.

Sammen med alt dette fikk vi ikke beklagelse en eneste gang, men det var bare stygge blikk fra servitrisen. Hun sluttet helt å kommunisere med oss.

Når kjøkkenet gjør en såpass god jobb, så må de som serverer skjerpe seg, hvis ikke må dere kanskje begynne å lete etter ny jobb snart.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, Enoch C
Anmeldt 3. april 2022 via mobile enheter

To av spiste dønerkebab med svin, og en med kylling. Den med kylling var grei nok, men lite smak. Den med svin var ikke god. Ingen krydder, noe som gjorde det ubestemmelige svinekjøttet emmet of ekkelt. Sylteagurker smakte fisk

Dato for besøk: april 2022
Takk, tovekokk

Reisende som så på Williamsburg Oslo, så også på

Har du vært i Williamsburg Oslo? Del dine erfaringer!