Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffende besøk på Indique Flavours”
Anmeldelse av Indique Flavours

Indique Flavours
Vurdert som nr. 500 av 1 556 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. august 2021

Vi har lenge savnet flere restaurant- og kafé tilbud i Ullern/Røa området. I den siste tiden har flere slike tilbud kommet til. I dag bestemte vi oss for å forsøke den nye indiske restauranten på Røa Torg. Vi kom like etter åpningstid og var de første gjestene i lokalet og bestilte raskt to hovedretter og indisk brød. Sammenlignet med andre indiske restauranter, var nan brødet smakløst og ble altfor raskt tørt og hardt. Tilbehøret til våre to ulike hovedretter var tilsynelatende helt identiske. Kyllingretten var ganske tørr mens lammekjøttet var så tørt og hardt at det nesten ikke kunne skjæres opp med kniv. Vi ga tilbake melding om dette.

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Extraordinary262135
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (14)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 14 anmeldelser

Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Hyggelig betjening, rask servering, ypperlig mat. Vi satt ute i sola en sommerkveld. Definitivt verdt pengene.
Kanskje pledd kunne høynet opplevelsen.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, karinmkeane
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021

Betjeningen var hyggelig og kunnskapsfulle. Maten var nydelig og flott krydret. Coconut nan brød var «heavenly”.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, A6595WWkristinek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juni 2021 via mobile enheter

De fortsetter å levere skikkelig god indisk mat og veldig god service. Denne restauranten kan anbefales. Prøv lamb det kan anbefales

Dato for besøk: mai 2021
Takk, frithjofmagnusi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juni 2021 via mobile enheter

Endelig åpning for full servering. Dette stedet er verd et besøk. Nydelig mat - godt valg mellom styrke på smaken. Variert og fin meny, litt ned for vinvalg men det har med gjenåpningen og å fylle opp lageret å gjøre. Veldig hyggelig og hjelpsom betjening. Hit skal vi tilbake

Dato for besøk: mai 2021
Takk, kjellt2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Indique Flavours, så også på

 

Har du vært i Indique Flavours? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.