Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt nydelig middagsopplevelse”
Anmeldelse av Masala Politics

Masala Politics
Vurdert som nr. 457 av 1 552 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 18. august 2021 via mobile enheter

Jeg og ei venninne var her for middag, og jeg må si at dette virkelig var en kulinarisk opplevelse! Morsomt konsept ved bestilling av ulike retter, og maten var helt nydelig! Konseptet i seg selv var noe helt eget, men uten det ville det fortsatt fått 10/10 på grunn av god smaksopplevelse. Anbefales på det sterkeste! Jeg vil definitivt komme hit igjen!

Dato for besøk: august 2021
Takk, Stine O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (37)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1721 av 37 anmeldelser

Anmeldt 8. august 2021

Deilig mat og utrolig bra service. Blide og flinke servitører, som kan jobben sin. Hyggelig atmosfære. Anbefales!!

Dato for besøk: august 2021
Takk, 2021silver
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2021

Masala Politics er et friskt pust i Oslos restaurantverden.

+Spennende konsept

+Svært god service

+Positiv totalopplevelse

- Maten skuffet litt, har smakt bedre indisk på flere enklere restauranter i Oslo.
Det var på ingen måte dårlig, bare ikke så bra som jeg hadde håpet.

- Musikken varierer mellom indisk (bra) og vestlig popmusikk. Dette bør utbedres.

4,5/6, anbefales for totalopplevelsen, ikke for maten alene.

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, critical_traveler00
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2021 via mobile enheter

Meget god mat, noe sterk men dette var min egen feil da jeg bestilte medium til sterk. Restauranten kunne vært hyggeligere men maten og vinen var så god at jeg definitivt hadde kommet hit igjen

Dato for besøk: august 2021
Takk, annasQ9562NU
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. mars 2021 via mobile enheter

Bestilte take-away. Utrolig god mat og god service. Fikk også med gratis dessert! Mye mat for pengene

Dato for besøk: mars 2021
Takk, Evy-Helene B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Masala Politics, så også på

 

Har du vært i Masala Politics? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.