Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 17:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Spennende for barn

Barnebarna ville se dinosaurer, og det fikk de. Inne i museet fant de i tillegg mye annet... les mer

Anmeldt 23. april 2019
Thore Olav H
,
Moss, Norge
Morsomt sted.

Veldig artig plass. Moro å se utstillingene som er de samme i 50 år. Og fylt på med nytt... les mer

Anmeldt 21. mars 2019
Grosberg
,
Horten, Norge
via mobile enheter
Les alle 150 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
fra USD 41,33
Mer informasjon
Oslo Discovery Tour
64 anmeldelser
fra USD 70,27
Mer informasjon
fra USD 43,40
Mer informasjon
fra USD 41,33
Mer informasjon
Anmeldelser (150)
Filtrer anmeldelser
150 resultater
Vurdering fra reisende
52
48
38
9
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
52
48
38
9
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 150 anmeldelser
Anmeldt 16. september 2019 via mobile enheter

Hadde en kjempefin tur hit en søndag i september. Alltid like hyggelig å være innom her, flotte ting å se på og man lærer mye! Var litt oppussing noen steder som trakk litt ned, men gleder oss masse til å se det ferdig!

Dato for opplevelse: september 2019
1  Takk, thecha94
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2019

Jeg sønnen min liker å dra hit, lærer noe nytt hver gang. sønnen min liker å se på dinosaurene(spesielt T-Rex) og de utstoppede dyrene.

museumet ligger flott til på tøyenparken og vi tar alltid en rundtur i den før vi går hjem.

anbefales.

Dato for opplevelse: juni 2019
2  Takk, KennethP1154
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. april 2019

Barnebarna ville se dinosaurer, og det fikk de. Inne i museet fant de i tillegg mye annet interessant. Museet var litt gammeldags og slitt, men det var det bare voksne som så. Øverste etasje var modernisert

Dato for opplevelse: april 2019
3  Takk, Thore Olav H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. mars 2019 via mobile enheter

Veldig artig plass. Moro å se utstillingene som er de samme i 50 år. Og fylt på med nytt. Interessant for alle aldre.

Dato for opplevelse: mars 2019
Takk, Grosberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Var der i går og det var et flott sted at vare på .Det stenges og flyttes til et annet sted snart. Var på cafen som var bare toppen etterår

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, axept
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser